Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przed rondkiem jest Orlen jadąc w stronę Konstancina po lewej stronie

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Sacetti

13

• zx_space

11

• ptaku_1

10

• helmutek76

7

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
na chwilę obecną jest nas:

1. Sacetti,

2. Makrotek,

3. Magart,

4. BrYhu,

5. ja

6. Ptaku_1

Panowie tak jak napisałem planuję wyjazd przez Konstancin w piątek w godz. 10-11 (jak będzie czas pokaże). Jako, że wyjazd mam z dwójką maluchów ciężko może być z wstrzeleniem się w godziny spotkań (Ratusz Tarchomin, Torwar, Konstancin).

Inaczej mówiąc nie bierzcie mnie pod uwagę na wspólny przelot (czego bardzo żałuję :rolleyes: ). Możliwe, że ja spotkam Was po drodze lub Wy natkniecie się na mnie. Tak czy siak spotkamy się na miejscu.

Szerokości życzę i braku opadów (bo jakoś prognozy piątkowe uległy pogorszeniu - ale pewnie się mylą B) )

Opublikowano

Piątkowicze :) , jeśli jedziemy z Konstancina w stronę Góry Kalwarii, to zaraz za drugim rondem, po lewej stronie jest spory parking przy takim charakterystycznym zespole pietrowych budynków ze sklepami (nie mylić z Papiernią), tam mozemy sie spotkać. Plac jest doskonale widoczny już z ronda oraz ... na mapie satelitarnej zumi :) (zerknijcie czy mnie tam znajdziecie :) )

Mogę tam czekać od ok 11.30-11.40.

Na wszelki wypadek wklepcie sobie do telefonów mój numer, który wysłałem. Niby mogę się umówić i czekać na sygnał telefoniczny od Was, że startujecie spod Torwaru, ale wtedy musielibyście na mnie pewnie chwilę czekać - miałbym do przejechania ok 20km i po drodze Piaseczno do przebicia, wiec zajęłoby mi to trochę dłuzej niż Wasz przejazd z Łazienkowskiej.

Czy tylko ja startuję z Konstancina?

Podobno pogoda w piątek ma być rozsądna, bo na jutro wszedzie trąbią o burzach itp atrakcjach.

Pozdrawiam

Piotr

Opublikowano

Jak na chwilę obecną pogoda jest :-) Nie wiem czy warto odkładać podróż do Piątku,,,,,,

W końcu taki długi weekend jest raz w czerwcu :)

Opublikowano

A co jesteś już na miejscu stawiasz :) i brakuje Ci towarzystwa?

• Klubowicze
Opublikowano
mentalnie już jestem...

Ja podobnie , już miałem wyjeżdżac a tu zonk , znowu na górze ktoś kran odkręcił. :)

Opublikowano
Piatkowicze z Warszawy moga sie spotkac np na parkingu obok torwaru przy wislostradzie np o 11,00

Mnie się miejsce i godzina podoba tylko mam jedno pytanie.

Jaka planujecie prędkośc przelotową do Warki? Ja z Anusia jedziemy na dwa skutery, jeden to niestety pięcdziesiatka !OK (odblokowana, prędkośc max. 70-80 km/h) i nie wiem czy móglibysmy się podłączyc do Was. <_<

Opublikowano

No fakt ja bede sie snul !OK. Najwyzej lekko odjade ale napewno 80 nie bede przekraczal.

Opublikowano
Trasa dla mnie bez różnicy czy przez Konstancin, czy Piaseczno.

Jest nas już kilku, tak więc wieczorem trzeba się jakoś zgadać <_<

na chwilę obecną jest nas:

1. Sacetti,

2. Makrotek,

3. Magart,

4. BrYhu,

5. ja

6. Ptaku_1

Trzeba jeszcze ustalić dokładna godzinę i miejsce odlotu !OK

Jak by co, to jesteśmy w kontakcie PM lub tel. 506 206 811

Tak więc też chętnie się z Anusią (50-tką) przyłączymy jeśli ta prędkośc max 70-80 km/h (prawie jak parada) nie jest przeszkodą ;) Byłoby nam milej jechac z większą paczką :P

zx_space tak jak napisałeś na PM uważam że można rozważyc wcześniejszą godzine niż 11 ale oczywiście my sie dostosujemy

Opublikowano
Piątkowicze !OK , jeśli jedziemy z Konstancina w stronę Góry Kalwarii, to zaraz za drugim rondem, po lewej stronie jest spory parking przy takim charakterystycznym zespole pietrowych budynków ze sklepami (nie mylić z Papiernią), tam mozemy sie spotkać. Plac jest doskonale widoczny już z ronda oraz ... na mapie satelitarnej zumi <_< (zerknijcie czy mnie tam znajdziecie ;) )

Mogę tam czekać od ok 11.30-11.40.

Czy tylko ja startuję z Konstancina?

Witam, chętnie dopniemy się do grupy piątkowej. Wstępnie potwierdzamy Konstancin ok 11.30.

Opublikowano
No fakt ja bede sie snul <_<. Najwyzej lekko odjade ale napewno 80 nie bede przekraczal.

@ptaku_1 Twoje tempo podróżowania to bajka - moja Czarna po ostatnim kulaniu na Dębe zeszła ze spalaniem poniżej 5 l !OK

Opublikowano

Ja jestem turysta a nie szarancz !OK. Naprawde rzadko widze u siebie wskazowke w okolicach 100km\h a wskazania ponad ta wartosc do zlicze na palcach <_<

Opublikowano

Klaud, bedzie miło, nie będę kwitł sam na parkingu, gdy towarzystwo będzie pod Torwarem zbyt długo kopać w oponki !OK

Trafisz na opisaną miejscówkę?

• Sympatycy
Opublikowano

I ja wreszcie jestem spakowany. Ruszam jutro (czwartek) godziny południowe z Piastowa. Trasa: Piastów - Grójec - Warka. Mam nadzieję, że nie będzie lało. Jak jest ktoś chętny na wspólny przelot, to zapraszam.

Do zobaczenia w 39.jpg

Opublikowano
Bialoleka moze sie wczesniej spotkac na BP przy ratuszu np. o 10.30

Mi pasuje <_<

Ponieważ w piątek z rańca jade na puławską zmienić kapciuszki ;) majeczce będę czekał o 11 pod torwarem !OK

Opublikowano

Mi niestety sprawy sie pokomplikowaly !OK i teraz rozwazam 3 opcje:

- wyjazd w piatek kolo poludnia,

- wyjazd w piatek poznym popoludniem,

- wyjazd w sobote rano.

Takze nie moge sie z nikim umawiac na jakis konkretny termin gdyz sam niewiem kiedy pojade. <_< a nawet moze pojawic sie opcja iz bede zmuszony zupelnie zrezygnowac z udzialu w tegorocznej Burgmanii :o:P;). Taki lajf...

Opublikowano

Worlan, szerokości i przyczepnosci jak to mawiają na CB, tym bardziej, że jutro podobno mam być mokro :(

Mam nadzieję, że będzie okazja wypić razem ;)

Marotek, załatwiaj sprawy, pakuj się i w drogę!

Pzdr

Piotr

Opublikowano
Klaud, bedzie miło, nie będę kwitł sam na parkingu, gdy towarzystwo będzie pod Torwarem zbyt długo kopać w oponki :(

Trafisz na opisaną miejscówkę?

Trafię, trafię, a jak coś, to będziemy się zdzwaniali ;)

Opublikowano

Zx, potwierdzam wcześniejsze ustalenia, mała uwaga - mogę nie odebrac telefonu po 11ej, po prostu wtedy będę jechał :) na miejsce spotkania, a zestawu BT do kasku jakoś nie kupiłem. Najwyzej oddzwonie z pobocza gdy poczuję wibrę ;)

Klaud, będę czekał na miejscu ok 11.30, powinienieś mnie wypatrzyc z daleka - będę w klubowej kamizelce, numery telefonów do siebie mamy.

Idę się pakowac, a to może byc lekkie wyzwanie :) , dobrze że kilka dni temu sprawdziłem namiot, śpiwór i zanabyłem materac z wbudowana pompką !w00t

Pozostaje kwestia zabezpieczenia rzeczy jadących na wierzchu przed ewentualnym zamoczeniem. Lecę walczyc.

Pzdr

Piotr

Opublikowano

Ja wlasnie spakowalem mojego 40l Shada wazy z 10kg ciekawe jaka jest maksymalna nosnosc :)

Na BP przy ratuszu bede od 10,30 do 10,40. Pozniej ruszam pod torwar.

@Magart wiesz juz cos o swoim starcie?