Sacetti Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 No to moje plany wyklarowały się, udało mi się sprzedać piątkowy dyżur, więc jadę w piątek ale wcześniej niż pierwotnie planowałem - pewnie ok. południa jak się pozbieram itp. Zx_space, jakby co, to możemy ruszyć razem !scooter
Makrotek Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 No to moje plany wyklarowały się, udało mi się sprzedać piątkowy dyżur, więc jadę w piątek ale wcześniej niż pierwotnie planowałem - pewnie ok. południa jak się pozbieram itp.Zx_space, jakby co, to możemy ruszyć razem biggrin.gif I ja sie wybieram w piatek kolo poludnia wiec jakby co to mozemy smignac w wiekszej grupie.
magart Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Ja planuję wyjazd w piątek około 10-11. Przelot trasą Tarcho-Wisłostrada-Konstancin-Warka
Sacetti Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 To musimy się jakoś zgadać. W sumie możliwe, że moja żona z córką pojadą 4oo w piątek zamiast w sobotę i ewentualne bagaże można wrzucić do auta, ale ten temat mogę potwierdzić dopiero wieczorem.
BrYhu Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 No to moje plany wyklarowały się... Moje też w piątek mam wolne więc jadę z wami w piątek rano !OKK
ptaku_1 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Ja tez jade w tych godzinach, ale nie chce was zwalniac jade z plecakiem i mam zamiar trzymac predkosc przelotowa okolo 80km/h. Magart bedzie jechal z dzieciakiem wiec pewnie razem bedziemy sie snuc !OKK
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 1 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 1 Czerwca 2010 Ja ruszam we czwartek ok 9-10. Ewik jedzie samochodem (też o tej porze lub nieco później), więc jeśli ktoś ma potrzebę dowiezienia czegoś na zlot to patrz niżej. Ewik Post: 27-05-2010, 14:19 informuję, że na zlot do Warki jedziemy 2oo i 4oo. Jeśli ktoś potrzebuje przestrzeni bagażowej to proszę o złożenie wniosku na priva !OKK
Makrotek Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 QUOTE (zx_space @ 1-06-2010, 12:06 )na chwilę obecną jest nas: 1. Sacetti, 2. Makrotek, 3. Magart, 4. BrYhu, 5. ja.smile.gif 6. Ptaku_1 QUOTE (ptaku_1 @ 1-06-2010, 12:22 ) Ja tez jade w tych godzinach, ale nie chce was zwalniac jade z plecakiem i mam zamiar trzymac predkosc przelotowa okolo 80km/h. Magart bedzie jechal z dzieciakiem wiec pewnie razem bedziemy sie snuc smile.gif ja też nie zamierzam jechać z prędkością światła, tak więc mi to pasuje thumbup1.gif W grupie fajniej, tak więc musimy się jakoś zorganizować i jechać większą paczką punk.gif Zdecydowanie popieram. Nie bedziemy przeca urzadzac wyscigow, tylko jedziemy na "zlot rodzinny" !OKK
Gość malina666 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Proponuję o 19 w środę wyjechać spod R66 jeśli nie będzie padać, jeśli będzie padać to ja ruszam w czwartek ok 10 spod R66. Chętnych zapraszam.
helmutek76 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 @malina666: Ja startuje z pod wyścigów. Planowo o 19:00 Nie wiem czy uda mi się uporać z montażem bagażu do 19:00 - pierwsze podejście bywa długotrwałe....
Gość malina666 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 no zobaczymy jak bedzie z pogodą.
helmutek76 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 pogoda będzie widoczna na naszych Twarzach :-)
Sacetti Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Do grupy piątkowej Mnie też jest obojetne miejsce startu, ale ze wskazaniem na Piaseczno - wtedy miałbym ok 15km do miejsca startu, do Konstancina pewnie z dyszke wiecej i musiałbym pewnie wstać o jakiejś nieludzkiej porze . Ale dostosuje się do większosci. Myslę, że wyjazd o 10.30-11.00 byłby dobrą porą. Za moment wyślę do Was na PM'a swój nr. telefonu na wszelki wypadek.
ptaku_1 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Piatkowicze z Warszawy moga sie spotkac np na parkingu obok torwaru przy wislostradzie np o 11,00 Bialoleka moze sie wczesniej spotkac na BP przy ratuszu np. o 10.30 Ja jestem za trasa przez Konstancin mniejszy ruch i asfalt lepszy. P.S.Po konsultacjach z Plecaczkiem gdyby w czwartek bylo slonecznie a na piatek prognozy byly by deszczowe to ja bede smigal w czwartek (co by rozbic namiot po suchosci jeszcze), na dzien dzisiejszy jade w piatek.
BrYhu Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Bialoleka moze sie wczesniej spotkac na BP przy ratuszu np. o 10.30 Mi pasuje
Sacetti Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Czyli Konstancin byłby ok 11.20 - może być Tylko miejsce trzeba określić
Makrotek Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Piatkowicze z Warszawy moga sie spotkac np na parkingu obok torwaru przy wislostradzie np o 11,00Bialoleka moze sie wczesniej spotkac na BP przy ratuszu np. o 10.30 Ja jestem za trasa przez Konstancin mniejszy ruch i asfalt lepszy. Mi pasuje i tu i tu, ze wskazaniem na Torwar.
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 1 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 1 Czerwca 2010 Ja jadę dzisiaj ok 16 - 17 bo wcześniej nie dam rady.
ptaku_1 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Czyli Konstancin byłby ok 11.20 - może być Tylko miejsce trzeba określić Sacetti z ta 11,20 to sie nie rozpedzaj. Wiesz jak to jest zanim sie zbiora ludziki, wypala papierosa kopna w oponki itd. Moze poprostu zadzwonimy do Ciebie jak bedziemy ruszac. Co do spotkania to nie mam pojecia gdzie nie znam Konstancina.
ptaku_1 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Troche nie podrodze ta Papiernie trzeba zboczyc z trasy. Nie ma zadnego CPN-u w Konstancinie przy trasie?
Rekomendowane odpowiedzi