Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to moje plany wyklarowały się, udało mi się sprzedać piątkowy dyżur, więc jadę w piątek ale wcześniej niż pierwotnie planowałem - pewnie ok. południa jak się pozbieram itp.

Zx_space, jakby co, to możemy ruszyć razem !scooter

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Sacetti

13

• zx_space

11

• ptaku_1

10

• helmutek76

7

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
No to moje plany wyklarowały się, udało mi się sprzedać piątkowy dyżur, więc jadę w piątek ale wcześniej niż pierwotnie planowałem - pewnie ok. południa jak się pozbieram itp.

Zx_space, jakby co, to możemy ruszyć razem biggrin.gif

I ja sie wybieram w piatek kolo poludnia wiec jakby co to mozemy smignac w wiekszej grupie.

Opublikowano

Ja planuję wyjazd w piątek około 10-11. Przelot trasą Tarcho-Wisłostrada-Konstancin-Warka

Opublikowano

To musimy się jakoś zgadać.

W sumie możliwe, że moja żona z córką pojadą 4oo w piątek zamiast w sobotę i ewentualne bagaże można wrzucić do auta, ale ten temat mogę potwierdzić dopiero wieczorem.

Opublikowano
No to moje plany wyklarowały się...

Moje też ;) w piątek mam wolne więc jadę z wami w piątek rano !OKK

Opublikowano

Ja tez jade w tych godzinach, ale nie chce was zwalniac jade z plecakiem i mam zamiar trzymac predkosc przelotowa okolo 80km/h. Magart bedzie jechal z dzieciakiem wiec pewnie razem bedziemy sie snuc !OKK

• Klubowicze
Opublikowano

Ja ruszam we czwartek ok 9-10.

Ewik jedzie samochodem (też o tej porze lub nieco później), więc jeśli ktoś ma potrzebę dowiezienia czegoś na zlot to patrz niżej.

Ewik Post: 27-05-2010, 14:19 

informuję, że na zlot do Warki jedziemy 2oo i 4oo. Jeśli ktoś potrzebuje przestrzeni bagażowej to proszę o złożenie wniosku na priva 

!OKK

Opublikowano
QUOTE (zx_space @ 1-06-2010, 12:06 )

na chwilę obecną jest nas:

1. Sacetti,

2. Makrotek,

3. Magart,

4. BrYhu,

5. ja.smile.gif

6. Ptaku_1

QUOTE (ptaku_1 @ 1-06-2010, 12:22 )

Ja tez jade w tych godzinach, ale nie chce was zwalniac jade z plecakiem i mam zamiar trzymac predkosc przelotowa okolo 80km/h. Magart bedzie jechal z dzieciakiem wiec pewnie razem bedziemy sie snuc smile.gif

ja też nie zamierzam jechać z prędkością światła, tak więc mi to pasuje thumbup1.gif

W grupie fajniej, tak więc musimy się jakoś zorganizować i jechać większą paczką punk.gif

Zdecydowanie popieram. Nie bedziemy przeca urzadzac wyscigow, tylko jedziemy na "zlot rodzinny" !OKK

Gość malina666
Opublikowano

Proponuję o 19 w środę wyjechać spod R66 jeśli nie będzie padać, jeśli będzie padać to ja ruszam w czwartek ok 10 spod R66. Chętnych zapraszam.

Opublikowano

@malina666: Ja startuje z pod wyścigów. Planowo o 19:00

Nie wiem czy uda mi się uporać z montażem bagażu do 19:00 - pierwsze podejście bywa długotrwałe....

Opublikowano

pogoda będzie widoczna na naszych Twarzach :-)

Opublikowano

Do grupy piątkowej ;)

Mnie też jest obojetne miejsce startu, ale ze wskazaniem na Piaseczno whist:D - wtedy miałbym ok 15km do miejsca startu, do Konstancina pewnie z dyszke wiecej i musiałbym pewnie wstać o jakiejś nieludzkiej porze :D;) . Ale dostosuje się do większosci. Myslę, że wyjazd o 10.30-11.00 byłby dobrą porą. Za moment wyślę do Was na PM'a swój nr. telefonu na wszelki wypadek.

Opublikowano

Piatkowicze z Warszawy moga sie spotkac np na parkingu obok torwaru przy wislostradzie np o 11,00

Bialoleka moze sie wczesniej spotkac na BP przy ratuszu np. o 10.30

Ja jestem za trasa przez Konstancin mniejszy ruch i asfalt lepszy.

P.S.Po konsultacjach z Plecaczkiem gdyby w czwartek bylo slonecznie a na piatek prognozy byly by deszczowe to ja bede smigal w czwartek (co by rozbic namiot po suchosci jeszcze), na dzien dzisiejszy jade w piatek.

Opublikowano

Mi pasuje :D

Opublikowano

Czyli Konstancin byłby ok 11.20 - może być :rolleyes: Tylko miejsce trzeba określić B)

Opublikowano
Piatkowicze z Warszawy moga sie spotkac np na parkingu obok torwaru przy wislostradzie np o 11,00

Ja jestem za trasa przez Konstancin mniejszy ruch i asfalt lepszy.

Mi pasuje i tu i tu, ze wskazaniem na Torwar.

Opublikowano

Kto jutro śmiga tak koło 12-14 ?

• Klubowicze
Opublikowano

Ja jadę dzisiaj ok 16 - 17 bo wcześniej nie dam rady. :rolleyes:

Opublikowano
Czyli Konstancin byłby ok 11.20 - może być :rolleyes: Tylko miejsce trzeba określić B)

Sacetti z ta 11,20 to sie nie rozpedzaj. Wiesz jak to jest zanim sie zbiora ludziki, wypala papierosa kopna w oponki itd.

Moze poprostu zadzwonimy do Ciebie jak bedziemy ruszac. Co do spotkania to nie mam pojecia gdzie nie znam Konstancina.

Opublikowano

Troche nie podrodze ta Papiernie trzeba zboczyc z trasy. Nie ma zadnego CPN-u w Konstancinie przy trasie?