Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 30 Maja 2010 Sympatycy Opublikowano 30 Maja 2010 No to popłyneliśmy. Ojojojojjjjooooooj. True,true !happybth !happybth
Marynarz Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 No to popłyneliśmy. Ojojojojjjjooooooj. True,true !happybth !happybth Trenujcie, trenujcie... bo w środę przybywam i jak na Marynarz przystało... dopiero popłyniemy !happybth
Sympatycy orzech Opublikowano 30 Maja 2010 Sympatycy Opublikowano 30 Maja 2010 Chyba nie da się bardziej popłynąć !happybth
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 30 Maja 2010 Administrator Opublikowano 30 Maja 2010 Chyba nie da się bardziej popłynąć !happybth Orzech, nie przesadzaj, nie było tak źle !happybth Aha, no to co w końcu "ustaliliśmy"? !happybth
Sacetti Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 @Sacetti puki co jestem w podobnej sytuacji !happybth !happybth więc jeśli nic się nie zmieni będę jechał w piątek !happybth Oki, jeśli nic sie nie zmieni, to śmigniemy razem. Pzdr
Glub Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 Dobra, płyniemy, ale kto będzie sternikiem?!happybth A ja się boję o moją wątrobę!happybth może trzeba już hepatil wcinać!happybth
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 30 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 30 Maja 2010 Chyba nie da się bardziej popłynąć Orzech, nie przesadzaj, nie było tak źle Aha, no to co w końcu "ustaliliśmy"? Nie było źle. Uważam, że robocze spotkanie było bardzo udane i owocne. Już dochodzę do formy.
M_Pajak Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 Qrde i znowu nie powiedzieli o której jadą . Zabrał bym się z Wami .
Sympatycy Arecki Opublikowano 30 Maja 2010 Sympatycy Opublikowano 30 Maja 2010 Chyba nie da się bardziej popłynąć Orzech, nie przesadzaj, nie było tak źle Aha, no to co w końcu "ustaliliśmy"? Nie było źle. Uważam, że robocze spotkanie było bardzo udane i owocne. Już dochodzę do formy. Żałuję, że nie mogłem z Wami zostać do niedzieli , a w kwestii ustaleń to przypomnę, że kilka (przynajmniej tych istotnych dla mnie) kwesti udało się załatwić jeszcze zanim na dobre "odpłynaliście" . Jeszcze coś w kwesti aury. Mam nadzieję, że takiej burzy jaka właśnie się kończy w mojej okolicy, nie będziemy musieli doświadczać w czasie zlotu bo wtedy dopiero popłyniemy i to dosłownie .
IMC_GREGOR Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 nie wazne tylko aby wszyscy dotarli cali w czwartek czesc grupy slaskiej dotrze do was !happybth
Marynarz Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 nie wazne tylko aby wszyscy dotarli cali w czwartek czesc grupy slaskiej dotrze do was !happybth Jakoś to nie po "polskiemu" napisane... jakbyś !happybth !happybth !happybth za dużo !tut Jakiś skrót myślowy Ci wyszedł
monk Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 @Sacetti puki co jestem w podobnej sytuacji więc jeśli nic się nie zmieni będę jechał w piątek Oki, jeśli nic sie nie zmieni, to śmigniemy razem. Pzdr Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że dołączę do Was i późnym piątkiem razem wybierzemy się do Warki.
Sacetti Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Monk, czyli tez jesteś w tej niefajnej pracowej sytuacji U mnie sprawa ostatecznie wyjaśni się jutro, jesli nie sprzedam dyżuru mojej ostatecznej desce ratunku , to na 100% jadę w piatek późnym popołudniem.
kmodzele Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Wnoszę, że klaruje się kilka fal wyjazdowych. Ale nie napisaliście jasno: kiedy, o której i skąd. Czy ktoś jest w stanie to podsumować?
Sympatycy orzech Opublikowano 31 Maja 2010 Sympatycy Opublikowano 31 Maja 2010 Wnoszę, że klaruje się kilka fal wyjazdowych. Ale nie napisaliście jasno: kiedy, o której i skąd. Czy ktoś jest w stanie to podsumować? Rozrysować Ci tego nie potrafię Codziennie będą dobijać zlotowicze do Warki poczynając od wtorku. Większa fala dobije w środę wieczorem ale nie da się określić dokładnej godziny wyjazdu. Ja pojadę jak bedę mógł, 18? 19? 20? zależy jak wyjdzie. Myślę, że przyjazd ludzi z Wawy to będzie jeden wielki spontan.
helmutek76 Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Dokładnie jak orzech planuję w środę. Nie wiem ile czasu zajmie pakowanie...... się na 2oo. Należy wziać jeszcze pod uwagę, że Warszawiacy będą wracać do domów na dłuuugi weekend (większe obciążenie na wylocie...)
Marynarz Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Początkowo miałem plany, ale teraz wiem jedno... jak się spakuję i stwierdzę że jestem gotowy to jadę Data to na pewno Środa 2-05-2010 a godzina... kto to wie
phil Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Warszawiacy będą wracać do domów na dłuuugi weekend (większe obciążenie na wylocie...) Warszawiak wraca do domu na długi weekend ? A codziennie to gdzie wraca ? Warszawiak NADUŚ
kmodzele Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Wnoszę, że klaruje się kilka fal wyjazdowych. Ale nie napisaliście jasno: kiedy, o której i skąd. Czy ktoś jest w stanie to podsumować? Rozrysować Ci tego nie potrafię [..]Większa fala dobije w środę wieczorem ale nie da się określić dokładnej godziny wyjazdu. [..] Myślę, że przyjazd ludzi z Wawy to będzie jeden wielki spontan. Tak mi się coś zdaje, że tak będzie. Czytając posty w tym wątku wydało mi się, że usiłujemy (My - Warszawiaki) jakoś się jednak zorganizować na wyjazd w grupie. I padło tu kilka koncepcji w temacie terminu wspólnego wyjazdu. Ale maaało precyzyjnych. I tak sobie pomyśłałem że może ktoś to potrafi zdekodować. Bo jak wiadomo, ja nawet nie umiem czytać czarno na białym
phil Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Wnoszę, że klaruje się kilka fal wyjazdowych. Ale nie napisaliście jasno: kiedy, o której i skąd. Czy ktoś jest w stanie to podsumować? Rozrysować Ci tego nie potrafię [..]Większa fala dobije w środę wieczorem ale nie da się określić dokładnej godziny wyjazdu. [..] Myślę, że przyjazd ludzi z Wawy to będzie jeden wielki spontan. Tak mi się coś zdaje, że tak będzie. Czytając posty w tym wątku wydało mi się, że usiłujemy (My - Warszawiaki) jakoś się jednak zorganizować na wyjazd w grupie. I padło tu kilka koncepcji w temacie terminu wspólnego wyjazdu. Ale maaało precyzyjnych. I tak sobie pomyśłałem że może ktoś to potrafi zdekodować. Bo jak wiadomo, ja nawet nie umiem czytać czarno na białym Czegoś tu nie rozumiem... Na liście zlotowej cię nie ma a bardzo angażujesz się w wyprawę...
helmutek76 Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 ja spróbuje ustawić się tak, by na 19:00 być gotowym.... Ktoś jeszcze na tę godzinę się pisze?
Sympatycy orzech Opublikowano 31 Maja 2010 Sympatycy Opublikowano 31 Maja 2010 Ja wolę nie deklarować godziny gotowości. Jak się wyrobie ze wszystkim to jadę.
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 31 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 31 Maja 2010 Początkowo miałem plany, ale teraz wiem jedno... jak się spakuję i stwierdzę że jestem gotowy to jadę Data to na pewno Środa 2-05-2010 a godzina... kto to wie Czy przypadkiem nie Będziesz leciał przez Piaseczno bo wtedy mógłbym się dokleic a wyruszyc wcześniej jak w środę mi się nie uda .
Marynarz Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Początkowo miałem plany, ale teraz wiem jedno... jak się spakuję i stwierdzę że jestem gotowy to jadę Data to na pewno Środa 2-05-2010 a godzina... kto to wie !scooter Czy przypadkiem nie Będziesz leciał przez Piaseczno bo wtedy mógłbym się dokleic a wyruszyc wcześniej jak w środę mi się nie uda . !OKK Lecę przez Konstancin Jeziorna bo przez Piaseczno jakoś mi nie po drodze
Rekomendowane odpowiedzi