Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano
No to popłyneliśmy. Ojojojojjjjooooooj.

True,true !happybth !happybth

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Sacetti

13

• zx_space

11

• ptaku_1

10

• helmutek76

7

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
No to popłyneliśmy. Ojojojojjjjooooooj.

True,true !happybth !happybth

Trenujcie, trenujcie... bo w środę przybywam i jak na Marynarz przystało... dopiero popłyniemy !happybth

• Sympatycy
Opublikowano

Chyba nie da się bardziej popłynąć !happybth

• Administrator
Opublikowano
Chyba nie da się bardziej popłynąć !happybth

Orzech, nie przesadzaj, nie było tak źle !happybth

Aha, no to co w końcu "ustaliliśmy"? !happybth

Opublikowano
@Sacetti puki co jestem w podobnej sytuacji !happybth !happybth więc jeśli nic się nie zmieni będę jechał w piątek !happybth

Oki, jeśli nic sie nie zmieni, to śmigniemy razem.

Pzdr

Opublikowano

Dobra, płyniemy, ale kto będzie sternikiem?!happybth

A ja się boję o moją wątrobę!happybth może trzeba już hepatil wcinać!happybth

• Klubowicze
Opublikowano
Chyba nie da się bardziej popłynąć :D

Orzech, nie przesadzaj, nie było tak źle :lol:

Aha, no to co w końcu "ustaliliśmy"? whist

Nie było źle. Uważam, że robocze spotkanie było bardzo udane i owocne. whist

Już dochodzę do formy.

Opublikowano

Qrde i znowu nie powiedzieli o której jadą . Zabrał bym się z Wami . :lol:

• Sympatycy
Opublikowano
Chyba nie da się bardziej popłynąć whist

Orzech, nie przesadzaj, nie było tak źle :D

Aha, no to co w końcu "ustaliliśmy"? :lol:

Nie było źle. Uważam, że robocze spotkanie było bardzo udane i owocne. :D

Już dochodzę do formy.

Żałuję, że nie mogłem z Wami zostać do niedzieli whist , a w kwestii ustaleń to przypomnę, że kilka (przynajmniej tych istotnych dla mnie) kwesti udało się załatwić jeszcze zanim na dobre "odpłynaliście" :D:D .

Jeszcze coś w kwesti aury.

Mam nadzieję, że takiej burzy jaka właśnie się kończy w mojej okolicy, nie będziemy musieli doświadczać w czasie zlotu bo wtedy dopiero popłyniemy i to dosłownie :D .

Opublikowano

nie wazne tylko aby wszyscy dotarli cali w czwartek czesc grupy slaskiej dotrze do was !happybth

Opublikowano
nie wazne tylko aby wszyscy dotarli cali w czwartek czesc grupy slaskiej dotrze do was !happybth

Jakoś to nie po "polskiemu" napisane... jakbyś !happybth !happybth !happybth za dużo !tut

Jakiś skrót myślowy Ci wyszedł :P

Opublikowano
@Sacetti puki co jestem w podobnej sytuacji  :P  :P  więc jeśli nic się nie zmieni będę jechał w piątek  :P

Oki, jeśli nic sie nie zmieni, to śmigniemy razem.

Pzdr

Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że dołączę do Was i późnym piątkiem razem wybierzemy się do Warki.

Opublikowano

Monk, czyli tez jesteś w tej niefajnej pracowej sytuacji :P U mnie sprawa ostatecznie wyjaśni się jutro, jesli nie sprzedam dyżuru mojej ostatecznej desce ratunku :P , to na 100% jadę w piatek późnym popołudniem.

Opublikowano

Wnoszę, że klaruje się kilka fal wyjazdowych. Ale nie napisaliście jasno: kiedy, o której i skąd. Czy ktoś jest w stanie to podsumować?

• Sympatycy
Opublikowano
Wnoszę, że klaruje się kilka fal wyjazdowych. Ale nie napisaliście jasno: kiedy, o której i skąd. Czy ktoś jest w stanie to podsumować?

Rozrysować Ci tego nie potrafię :P

Codziennie będą dobijać zlotowicze do Warki poczynając od wtorku.

Większa fala dobije w środę wieczorem ale nie da się określić dokładnej godziny wyjazdu. Ja pojadę jak bedę mógł, 18? 19? 20? zależy jak wyjdzie. Myślę, że przyjazd ludzi z Wawy to będzie jeden wielki spontan.

Opublikowano

Dokładnie jak orzech planuję w środę. Nie wiem ile czasu zajmie pakowanie...... się na 2oo. Należy wziać jeszcze pod uwagę, że Warszawiacy będą wracać do domów na dłuuugi weekend (większe obciążenie na wylocie...)

Opublikowano

Początkowo miałem plany, ale teraz wiem jedno... jak się spakuję i stwierdzę że jestem gotowy to jadę :P Data to na pewno Środa 2-05-2010 a godzina... kto to wie :P

Opublikowano
Warszawiacy będą wracać do domów na dłuuugi weekend (większe obciążenie na wylocie...)

Warszawiak wraca do domu na długi weekend ? A codziennie to gdzie wraca ?

:P

Warszawiak NADUŚ

Opublikowano

Rozrysować Ci tego nie potrafię :)

[..]Większa fala dobije w środę wieczorem ale nie da się określić dokładnej godziny wyjazdu. [..] Myślę, że przyjazd ludzi z Wawy to będzie jeden wielki spontan.

Tak mi się coś zdaje, że tak będzie.

Czytając posty w tym wątku wydało mi się, że usiłujemy (My - Warszawiaki) jakoś się jednak zorganizować na wyjazd w grupie. I padło tu kilka koncepcji w temacie terminu wspólnego wyjazdu. Ale maaało precyzyjnych. I tak sobie pomyśłałem że może ktoś to potrafi zdekodować. Bo jak wiadomo, ja nawet nie umiem czytać czarno na białym :)

Opublikowano

Rozrysować Ci tego nie potrafię :)

[..]Większa fala dobije w środę wieczorem ale nie da się określić dokładnej godziny wyjazdu. [..] Myślę, że przyjazd ludzi z Wawy to będzie jeden wielki spontan.

Tak mi się coś zdaje, że tak będzie.

Czytając posty w tym wątku wydało mi się, że usiłujemy (My - Warszawiaki) jakoś się jednak zorganizować na wyjazd w grupie. I padło tu kilka koncepcji w temacie terminu wspólnego wyjazdu. Ale maaało precyzyjnych. I tak sobie pomyśłałem że może ktoś to potrafi zdekodować. Bo jak wiadomo, ja nawet nie umiem czytać czarno na białym :)

Czegoś tu nie rozumiem... Na liście zlotowej cię nie ma a bardzo angażujesz się w wyprawę... :)

Opublikowano

ja spróbuje ustawić się tak, by na 19:00 być gotowym....

Ktoś jeszcze na tę godzinę się pisze?

• Sympatycy
Opublikowano

Ja wolę nie deklarować godziny gotowości. Jak się wyrobie ze wszystkim to jadę.

• Klubowicze
Opublikowano
Początkowo miałem plany, ale teraz wiem jedno... jak się spakuję i stwierdzę że jestem gotowy to jadę :) Data to na pewno Środa 2-05-2010 a godzina... kto to wie :)

Czy przypadkiem nie Będziesz leciał przez Piaseczno bo wtedy mógłbym się dokleic a wyruszyc wcześniej jak w środę mi się nie uda . :)

Opublikowano

!scooter

Opublikowano
Początkowo miałem plany, ale teraz wiem jedno... jak się spakuję i stwierdzę że jestem gotowy to jadę ;) Data to na pewno Środa 2-05-2010 a godzina... kto to wie !scooter

Czy przypadkiem nie Będziesz leciał przez Piaseczno bo wtedy mógłbym się dokleic a wyruszyc wcześniej jak w środę mi się nie uda . !OKK

Lecę przez Konstancin Jeziorna bo przez Piaseczno jakoś mi nie po drodze :P