Marynarz Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 Właśnie oglądam TVN Wiadomości i nareszcie można było usłyszeć coś pozytywnego na temat kierwców 2oo ! Wiecej info TUTAJ Chyba każdy by tak postąpił na miejscu tego motocyklisty ! Brawo !!! STOP Pijanym kierowcom !
Noguru Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 Dokładnie !happybth ścigać takich pijaczków ale 4,5 roku odsiadki to chyba zbyt mało !happybth
Sympatycy Worlan Opublikowano 12 Maja 2010 Sympatycy Opublikowano 12 Maja 2010 Oglądałem w TV. Szacunek dla kierownika 2oo. !happybth
Kordian Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 !happybth jak najbardziej pozytywna postawa !!!
Gość Sent Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 Został zatrzymany 50 metrów od mojego domu A ja się dziwiłem czemu tyle policji mam pod domem !happybth Brawo dla Sebastiana (on gonił debila) !happybth
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 12 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 12 Maja 2010 Brawo dla kierownika 2oo !happybth . Też widziałem ten reportaż. tak trzymać. Nareszcie zaczną może nas pozytywnie dostrzegać. A swoją drogą te 4,5 roku to wcale nie tak dużo za taki wybryk.
Gość Sent Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 Brawo Sebastian Artykuł o całej sprawie !happybth
Klubowicze krzytro Opublikowano 12 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 12 Maja 2010 Brawo Sebastian !happybth
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 12 Maja 2010 Sympatycy Opublikowano 12 Maja 2010 I tak trzymać !placz1 Szacuneczek
Klubowicze bilety Opublikowano 12 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 12 Maja 2010 Brawo Sebastian pokazałeś całemu kraju że w Szczecinie są też porządni motocykliści !placz1
Klubowicze fundi600 Opublikowano 12 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 12 Maja 2010 Postawa godna naśladowania !placz1
Drek Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 Facet ma chyba "szczęście", bo to już nie pierwszy raz goni jakiegoś klienta (tak wynika z artykułu). Ale oczywiście wielkie gratulacje.
Sympatycy Baltona Opublikowano 12 Maja 2010 Sympatycy Opublikowano 12 Maja 2010 Gratuluje postawy i odwagi w końcu taki pościg na 2oo za DEBILEM mógł się żle skończyć dla Sebastiana !sciana , ale bardzo dobrze postąpił. Cwany gapa myślał, że ucieknie w dyby dziada i do lochu !placz1
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 12 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 12 Maja 2010 Brawo Sebastian , właśnie oglądałem Raport na TVN Turbo .!sciana ps: Przykład godny naśladowania. !placz1
ochJacek Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 Pomimo że jest wśród ludzi powszechna znieczulica coraz czesciej możemy zauważycz przebłyski normalności a za jazdę na promilach powinno się zatrzymywać na stałe prawko - przecież jechać po pijaku to jak strzelać z ostrej amonicji do ludzi.
czaro69 Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 Pijanych trzeba eliminować z ruchu ulicznego. Postawa kierownika 2oo wzorowa Większość z nas pewnie zrobiłaby podobnie
Barti Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 Dwa dni temu miałem podobna sytuację z pijanym kierowcą (tyle że to ja mogłem byc przejechany jadąc skuterem). Poscig mój i kierowcy samochodu osobowego zakończył się również zatrzymaniem pijaka !bicz Niestety właściciel samochodu poniósł straty w wyniku rozbitego auta na skutek zatrzymania. Sebastian dał naprawdę czadu zatrzumując pijanego kierowce samochodu motocyklem. Pijaków za kierownicą trzeba w końcu wytąpić !guns !guns !guns !guns !guns !guns !guns
Gość Przemo84 Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 Racja. Należa sie gratulacje i zyczenia w coraz owocniejszej pracy na rzecz poszkodowanych. Aż miłe że ktoś sie znajduje w takiej sytuacji i nie przechodzi obok tego obojętnie. Gratulacje...
Użytkownicy Tony Opublikowano 13 Maja 2010 Użytkownicy Opublikowano 13 Maja 2010 Brawo pełen szacun cała Polska oglądała i nie jeden zmieni zdanie o motocyklistach Tak trzymać !OKK
Klubowicze Profesor Opublikowano 13 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 13 Maja 2010 Wielki szacunek za postawę dla Sebastiana.
Marynarz Opublikowano 13 Maja 2010 Autor Opublikowano 13 Maja 2010 To było do przewidzenia !happybth ale o też pozytywnie
Klubowicze ArtCho Opublikowano 13 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 13 Maja 2010 !happybth Jeszcze trochę TU I troszkę na zaprzyjaźnionym forum !happybth
jagroski Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 Z tym "pisaniem o nas" to lekkie nadużycie. Przecież On gonił pijanego bandytę motocyklem, czyli nazywanym tu bardzo lekceważąco biegowcem. Czyżby nastąpiła odmiana i nastało hasło pt. RÓWNIEŻ KOCHAMY MOTOCYKLE???
Gość Sent Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 Ja tam nie gardzę ani skuterami, maxi skuterami czy motocyklami, każdy jeździ tym co lubi, a takie robienie barier między skuterzystami a motocyklistami jest jak najbardziej złe.... Ja tam Burga lubię, ale na pewno kiedyś powrót na biegowca będzie, a maxi skuter nie jest u mnie skreślony na zawsze... A tu nagroda dla Sebastiana Przyduś go
Lucjan73 Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 Z tym "pisaniem o nas" to lekkie nadużycie. Przecież On gonił pijanego bandytę motocyklem, czyli nazywanym tu bardzo lekceważąco biegowcem. Czyżby nastąpiła odmiana i nastało hasło pt. RÓWNIEŻ KOCHAMY MOTOCYKLE??? Ja uważam że nazwanie sprzętu "biegowcem" nikogo nie lekceważy ani nie obraża. Jest to poprostu sposób na nazwanie różnicy miedzy dwoma typami motocykli. Gdzie jak gdzie ale na Burgmanii czy to zlot czy spotkanie wszyscy są mile widziani. W Bieszczadach oprócz skuterów było kilka "biegowców" i zapewniam że nikt nie czuł się lekceważony !happybth Przeczytaj sobie TEN TEMAT i porozmawiaj z kolegą kto kogo lekceważy.
Rekomendowane odpowiedzi