Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy powtórka?

Akurat trafiliście w komunie, ale już zaraz się skończą i jestem do dyspozycji! Patent sternika też mam (gdyby znowu miało nas zalać).

A o tym jak rok temu zalało mojego X-Maxa opowiem przy sushi :)

Opublikowano

Szkaoda że nas więcej nie było . Może wtedy nie trzeba by było odpuścić tego ataku !wchair . Qwaki ze swą hordą to z 10 ludzi było , a nas tylko trzech . Jak więc rozumiecie , trzeba było odpuścić . Na burgmani ustalimy inny termin najazdu tak po cichutku !placz1 . Qwaki zacznij się bać . :)

Opublikowano
Szkaoda że nas więcej nie było . Może wtedy nie trzeba by było odpuścić tego ataku :) . Qwaki ze swą hordą to z 10 ludzi było , a nas tylko trzech . Jak więc rozumiecie , trzeba było odpuścić . Na burgmani ustalimy inny termin najazdu tak po cichutku :( . Qwaki zacznij się bać . ;)

Pajączku, jakich trzech ?? przecież byłem Ja i mój brzuch :( Więc rachunek jest prosty :P = 4 :( He he... ale i tak nie daliśmy rady :( faktycznie wyjazd trzeba powtórzyć !placz1 :(;) !TAZ ... większą ilością !OK No i może na dłużej... tak aby co nie co :( wieczorkiem spożyć !V

Opublikowano
Szkaoda że nas więcej nie było . Może wtedy nie trzeba by było odpuścić tego ataku  ;) . Qwaki ze swą hordą to z 10 ludzi było , a nas tylko trzech . Jak więc rozumiecie , trzeba było odpuścić . Na burgmani ustalimy inny termin najazdu tak po cichutku  :) . Qwaki zacznij się bać . :)

Pajączku, jakich trzech ?? przecież byłem Ja i mój brzuch !OKK Więc rachunek jest prosty :P = 4 ;) He he... ale i tak nie daliśmy rady :( faktycznie wyjazd trzeba powtórzyć ;) !OKK !OKK !OKK ... większą ilością !OK No i może na dłużej... tak aby co nie co :) wieczorkiem spożyć !V

Marynarzu popieram w całej rozciągłości twej wypowiedzi . !OKK

Opublikowano

Pozdrowienia dla trzech !OKK ;):P .

Mijaliśmy się w piątek na wylocie z Kurowa przed g. 18-tą. Machałem wam witką.

Jak mi się udało zauważyć, dwóch muszkieterów miało zbroje firmowe a trzeci nie. Stąd pewnie ta porażka pod murami Koziego Grodu. ;) !OKK !OKK

Jeden niezbrojny = słabe ogniwo. !OKK !OKK !OK

Ja akurat jechałem w drugą stronę - do Świdnika. Jeśli mieliście taką samą lejącą pogodę w drodze powrotnej jak ja to gratuluję odwagi i męstwa w odwrocie z pola bitwy. !V :);)

Opublikowano

A dziękujemy i również pozdrawiamy tutaj ;)

Nie miętkim tylko twardym trzeba być !OKK raptem pare kropelek deszczu spadło i już jakieś olaboga !OKK

Opublikowano

Słowo daję przejdziemy do legendy !OKK !OKK .

• Klubowicze
Opublikowano

To na jaki termin planujemy następny napad na Qwakiego ? Z miłą chęcią się przyłączę. !scooter