Klubowicze ZYBEX Opublikowano 8 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 8 Maja 2010 W związku ze zlotem w Warce mam plan pokazania dzieciom stolicy a do tego potrzebował bym pomocy "tubylca". Plan jest taki aby w piątek rano znaleźć się w Warszawie i przesiąść na środki lokomocji inne niż skuter i zwiedzić trochę Wa-wę a popołudni powrócić na zlotowisko.
Marynarz Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 Oj nie wiem czy 1 dzień wystarczy aby wszystko pokazać W sumie 100lica to całkiem spora wioska ps. Na pewno ktoś się chętny znajdzie
Komar Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 Bzzzzz Mogę pomóc tak jak obiecałem w Kątach Rybackich na Mierzei Wiślanej. Pozdrawiam
ptaku_1 Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Piatek w Warszawie jest dniem korkow, a jak chcesz dzieciakom pokazac sztandarowe miejsca typu Zamek Krolewski, Lazienki, Muzeum Powstania lub Wojska Polskiego, pokrecic sie po centrum to w 4oo czasu bardzo duzo stracicie.
Komar Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Piatek w Warszawie jest dniem korkow, a jak chcesz dzieciakom pokazac szdandarowe miejsca typu Zamek Krolewski, Lazienki, Muzeum Powstania lub Wojska Polskiego, pokrecic sie po centrom to w 4oo czasu bardzo duzo stracicie. Bzzzz W ten piątek (4.06.2010) wielu mieszkańców Warszawy już będzie u rodziców bo czwartek jest wolnym dniem - czyli długi weekend. Do niedzieli wieczór powinno być przejezdnie
ptaku_1 Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Fakt zapomnialem, warszawiacy pojada do domku !OK
Komar Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Fakt zapomnialem, warszawiacy pojada do domku !OK Bzzzzz Pięknie to ująłeś !OK
Olsen Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 Piatek w Warszawie jest dniem korkow, a jak chcesz dzieciakom pokazac szdandarowe miejsca typu Zamek Krolewski, Lazienki, Muzeum Powstania lub Wojska Polskiego, pokrecic sie po centrom to w 4oo czasu bardzo duzo stracicie. Dokładnie, w Warszawie sprawdzają się tylko jednoślady i pojazdy szynowe (metro, SKM, na krótkich odcinkach tramwaj).
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Klubowicze Opublikowano 12 Maja 2010 Dzięki za pomoc i Komar-ku i Piro chetnie skorzystam z waszej pomocy, wyslijcie mi wasze numery telefonu to pogadamy.
Rekomendowane odpowiedzi