Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

W związku ze zlotem w Warce mam plan pokazania dzieciom stolicy a do tego potrzebował bym pomocy "tubylca".

Plan jest taki aby w piątek rano znaleźć się w Warszawie i przesiąść na środki lokomocji inne niż skuter i zwiedzić trochę Wa-wę a popołudni powrócić na zlotowisko.

Opublikowano

Oj nie wiem czy 1 dzień wystarczy aby wszystko pokazać :) W sumie 100lica to całkiem spora wioska ;)

ps. Na pewno ktoś się chętny znajdzie ;)

Opublikowano

Bzzzzz

Mogę pomóc tak jak obiecałem w Kątach Rybackich na Mierzei Wiślanej.

Pozdrawiam

Opublikowano

Mogę pomóc tylko po co skutery zostawiać ;)

Opublikowano

Piatek w Warszawie jest dniem korkow, a jak chcesz dzieciakom pokazac sztandarowe miejsca typu Zamek Krolewski, Lazienki, Muzeum Powstania lub Wojska Polskiego, pokrecic sie po centrum to w 4oo czasu bardzo duzo stracicie.

Opublikowano
Piatek w Warszawie jest dniem korkow, a jak chcesz dzieciakom pokazac szdandarowe miejsca typu Zamek Krolewski, Lazienki, Muzeum Powstania lub Wojska Polskiego, pokrecic sie po centrom to w 4oo czasu bardzo duzo stracicie.

Bzzzz

W ten piątek (4.06.2010) wielu mieszkańców Warszawy ;) już będzie u rodziców bo czwartek jest wolnym dniem - czyli długi weekend. Do niedzieli wieczór powinno być przejezdnie

Opublikowano

Fakt zapomnialem, warszawiacy pojada do domku !OK

Opublikowano
Fakt zapomnialem, warszawiacy pojada do domku !OK

Bzzzzz

Pięknie to ująłeś !OK

Opublikowano
Piatek w Warszawie jest dniem korkow, a jak chcesz dzieciakom pokazac szdandarowe miejsca typu Zamek Krolewski, Lazienki, Muzeum Powstania lub Wojska Polskiego, pokrecic sie po centrom to w 4oo czasu bardzo duzo stracicie.

Dokładnie, w Warszawie sprawdzają się tylko jednoślady i pojazdy szynowe (metro, SKM, na krótkich odcinkach tramwaj).

• Klubowicze
Opublikowano

Dzięki za pomoc i Komar-ku i Piro chetnie skorzystam z waszej pomocy, wyslijcie mi wasze numery telefonu to pogadamy.