misioooo Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Ja się być może wybiorę (w niedzielę zaraz po rajdzie komunia chrześniaka - wypada być ) BigZ też reflektuje. Tomcio też. Oczywiście jak pogoda dopisze, bo w deszczu to nie ma sensu. Odnośnik do komentarza
Tomcio92 Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Jeżeli tylko pogoda dopisze to na pewno jadę !happybth Odnośnik do komentarza
Marynarz Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Bardzo ciekawa imprezka... szkoda tylko że 8 akurat pracuję... 9 za to wolny (eh...) Odnośnik do komentarza
Gość swienty Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Witam! Szczegółów można doczytać się tu: forum swbikers - info o rajdzie Odnośnik do komentarza
BiG Z Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 misiooo co mówi Twoja magiczna pogodynka?bo z tego co ogolnie widze to bedzie chyba ladnie.jak cos proponuje wyjechac o 9 z wrocka na spokojnie sie doturlac do bagna.uczestnictwo w rajdzie 15 zl. mozna chyba przezyc taka kwote co?proponuje spotkanie na bp na grunwaldzie a potem to juz sie poleci...jak cos to proponujcie inne miejsce w zaleznosci od tego ile osob i skad sie zabiora.. Odnośnik do komentarza
marecki Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Kto jutro jedzie??? Odnośnik do komentarza
Gość andropow Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 opona do wymiany, i brak klockow, odpadam, wogole cos w tym roku slabo z wyjazdami, jakos w 2007-8 bylo ciekawiej !OKK Odnośnik do komentarza
misioooo Opublikowano 8 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Ze zględu na niepeną aurę ja do Oleśnicy śmigam :/ Jak rajd zacznę to nie wypada przerwać. Z Oleśnicy w razie opadów można się w każdej chwili zawinąć. Z tego co wiem grupka wyrusza spod stacji benzynowej pod CH Korona przy Krzywoustego o godzinie 12. Odnośnik do komentarza
marecki Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 ja jednak smigam na rajd pogoda wg neta bedzie sucha Odnośnik do komentarza
misioooo Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Jak było? Zdaj marecki jakąś relację Odnośnik do komentarza
marecki Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Napisze krotko - było zarabiscie Organizacja na najwyzszym poziomie trasa i zadania do wykonania rowniez Jezeli za rok bedzie powtorka to na 100% bede ponownie. Zdjec niestety nie robilem ale mozna znalesc calkiem sporo na forum SWBikers Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi