dziadzia Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 14 minut temu, atat13 napisał: po prostu dynamo dokładnie, a najlepiej jak ktoś miał lekką óseme w przednim kole i raz łapało a raz nie, hi hi
Klubowicze kenobi Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Klubowicze Opublikowano 2 Sierpnia 2018 ...ano dynamo ...a jak deszcz był to koniec świecenia....
Valdek_Tychy Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 7 godzin temu, dziadzia napisał: mmmmm, a do tego jeszcze trochę soli i masełko
dziadzia Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 48 minut temu, Valdek_Tychy napisał: mmmmm, a do tego jeszcze trochę soli i masełko Valdek normalnie pychota !!!
atat13 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 pamieta się te czasy wrzesień / październik , wykopki, łęciny (nie za dużo bo dziadek ganiał), to były czasy.
BURISMAN Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 49 minut temu, atat13 napisał: pamieta się te czasy wrzesień / październik , wykopki, łęciny (nie za dużo bo dziadek ganiał), to były czasy. Dwa lata temu zimą chciałem zrobić dzieciom radość i do ogniska które się paliło na strzelnicy do pieczenia kiełbasek włożyłem kilka ziemniaczków na koniec. Niestety to już nie ten sam smak ziemniaka co kiedyś, masło też nie to samo, no może tylko sól pozostała "podobna" do tamtej .
dr.big Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Uchwycowne dzisiaj na zjeździe z promu w Swinoujsciu... Bylo ich napawdę duuużo...
Sympatycy kris02 Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Sympatycy Opublikowano 12 Sierpnia 2018 W drodze do domku
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Administrator Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Wysoka szyba "inaczej"
Valdek_Tychy Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 4 godziny temu, dziadzia napisał: monitor mam do czyszczenia
dziadzia Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Do tych „Młodszych duchem” pamiętacie te modowe inspiracje
Sympatycy kris02 Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Sympatycy Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Dzwony były super
BURISMAN Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Opublikowano 26 Sierpnia 2018 53 minuty temu, kris02 napisał: Dzwony były super Bardziej lubiłem - poszerzane , i co ważne, popatrzcie na to zdjęcie jak podwórko modelowało sylwetki. Aż się boję porównania dzisiejszej młodzieży.
dziadzia Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Opublikowano 26 Sierpnia 2018 7 godzin temu, BURISMAN napisał: Bardziej lubiłem - poszerzane , i co ważne, popatrzcie na to zdjęcie jak podwórko modelowało sylwetki. Aż się boję porównania dzisiejszej młodzieży. Dokładnie!!! Nie było zakazu w szkołach pączków, drożdżówek czy innych słodkości, a teraz to normalnie „dmuchane kalesony” nikomu nie chce się grać w piłkę po szkole, chyba że na playstation to tak. I efekty widać gołym okiem.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Klubowicze Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Spodnie spodniami, ale fryzury były wyczesane Na pazia... Jam Zbyszko z Bogdańca
dziadzia Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Opublikowano 26 Sierpnia 2018 5 minut temu, SlawoyAMD napisał: Jam Zbyszko z Bogdańca Hi hi dokładnie !
Valdek_Tychy Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 A mnie dzisiaj nie chcą dać wiary,że kiedyś miałem (czasy licealne) długie włosy,czemu nie ma się co dziwić skoro dzisiaj 20-to latkowie łysieją
dr.big Opublikowano 6 Października 2018 Autor Opublikowano 6 Października 2018 Od rana ladna pogoda, to trzeba sie troche przewietrzyc Dzisiaj ogolnie malo moto, widac, ze sezon sie konczy... Small Block... Jakis "staroc" ? ... Nowe Monkeye juz tez widac Honda Vultus "Wurst i kawa" ...
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 26 Marca 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 26 Marca 2019 No popatrz co to ludziska 60 lat temu nie wymyślali ? gorzej jak rano brakło chleba i trzeba było aby ktoś szybko skuterkiem skoczył do sklepu ?
Symtom Opublikowano 31 Marca 2019 Opublikowano 31 Marca 2019 U nas w okolicy ciężkie rowery. To nie żart na dziś, ani fotomontaż.
Rekomendowane odpowiedzi