Marek62 Opublikowano 3 Marca 2018 Opublikowano 3 Marca 2018 Nie chudy tylko przejściowy na dwa pokoje oszczędny
zbys.ko Opublikowano 5 Marca 2018 Opublikowano 5 Marca 2018 Dnia 3.03.2018 o 16:41, Marek62 napisał: Nie chudy tylko przejściowy na dwa pokoje oszczędny Dokładnie, on jest na 2 pokoje może i oszczędnie wygląda, ale jak nie maiłem C.O. to dawał radę z grzaniem na 2 pokoje, było OK Ale sami wiecie jakie kiedyś były piece piękne.Ten jak kiedyś mi gość przestawiał to kafle były tylko na jeden pokój i dlatego takie pstrokate, bo trzeba było na 2 pokoje zrobić. A jak już postawił to koleś dał mi znać że gdzieś tam na wsi gość kupił chałupę i rozwala wszystko i czy nie chcę kafli z Niemieckiego pieca, a były takie rzeźbione i esy-floresy. ( cos podobne do tego ) Kurcze szkoda że tak wyszło jak wyszło z tym moim piecem, ale jakby miał cynk wcześniej o tych kaflach to bym wziął. I byłby piecyk PIĘKNY. Ale dobre to co jest
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 7 Marca 2018 Klubowicze Opublikowano 7 Marca 2018 Qfa ale jestem stary Pamiętam
dziadzia Opublikowano 7 Marca 2018 Opublikowano 7 Marca 2018 Artur stary to jest pies my jesteśmy w słusznym wieku hi hi
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 7 Marca 2018 Administrator Opublikowano 7 Marca 2018 Butelki były fajne. Ja tam lubiłem saturatory z wodą z sokiem... nazywaną często gruźliczanką Zawsze się zastanawiałem... czy ta woda do popłukiwania szklanek była świeża (oddzielna) czy był to jeden "obieg zamknięty"
dziadzia Opublikowano 7 Marca 2018 Opublikowano 7 Marca 2018 Ja Cię kręcę!!! Pamiętam doskonale, ale zabiłeś mi klina, faktycznie z tą wodą do płukania nigdy się nad tym nie zastanawiałem, masz racje.
Siwy Opublikowano 7 Marca 2018 Opublikowano 7 Marca 2018 Te wózki były ruchome ,obsługa stawiała je w różnych miejscach , więc raczej obieg zamknięty . Pamiętam również bezobsługowe automaty , wielkości dużej lodówki . Szklanka była mocowana za pomocą obejmy i łańcuszka " żeby się nie zawieruszyła "...
dziadzia Opublikowano 7 Marca 2018 Opublikowano 7 Marca 2018 3 minuty temu, Siwy napisał: Szklanka była mocowana za pomocą obejmy i łańcuszka " żeby się nie zawieruszyła "... Ha ha ha również pamiętam ten automat z tym łańcuszkiem i obejmą na szklanicę typu „musztardówa”
zbys.ko Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 W latach 80 to już były butelki kapslowane, a później była zabawa GRA W KAPSLE A w takich butelkach jedynie mama kiedyś robiła PODPIWEK
dr.big Opublikowano 8 Marca 2018 Autor Opublikowano 8 Marca 2018 Otwieranie piwa z takim zamknieciem i kultowe "plopp" przy otwarciu. Bezcenne . PS. A nie jakieś tam "pssss" jak przy kapslu...
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 8 Marca 2018 Klubowicze Opublikowano 8 Marca 2018 Wprawdzie sezon grzewczy powoli się kończy ale zapasy na następny można już robić
dr.big Opublikowano 8 Marca 2018 Autor Opublikowano 8 Marca 2018 Hahaha, a później w ogłoszeniu: "... zadbany Mercedes, używany przez starszą osobę, ojciec tylko do kościoła w niedzielę jeździł i czasami po bułki dwie ulice dalej, a na zimę to wogóle kocem w garażu okrywał..." ...
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 8 Marca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 8 Marca 2018 Godzinę temu, Joasia70 napisał: Wprawdzie sezon grzewczy powoli się kończy ale zapasy na następny można już robić Kurcze, zapasy zapasami, ale czemu asfalt się tak wam roztopił ? Sezon grzewczy może się już kończy, ale temperatury na zewnątrz na razie takie sobie , u nas się jeszcze nie topi
coca76 Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 Ha ha ha również pamiętam ten automat z tym łańcuszkiem i obejmą na szklanicę typu „musztardówa” Saturator się u nas mówiło na tą maszynę najczęściej koloru czerwonego była wielkosci duzej lodówkiWysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
dr.big Opublikowano 19 Maja 2018 Autor Opublikowano 19 Maja 2018 5 minut temu, dziadzia napisał: Pierwowzór był taki ?
dziadzia Opublikowano 19 Maja 2018 Opublikowano 19 Maja 2018 1 minutę temu, dr.big napisał: Pierwowzór był taki ? Coś podobnego chyba w TV ostatnio widziałem, ale nie jestem pewien. Fajnie koła się zachowują podczas skręcania.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 20 Maja 2018 Administrator Opublikowano 20 Maja 2018 Dziś widziany na Żoliborzu taki SW-T. "Piękno" jest pojeciem bardzo względnym
Siwy Opublikowano 20 Maja 2018 Opublikowano 20 Maja 2018 Wiejski tuning w Stolicy ??? Pewnie jakiś słoik ...
Rekomendowane odpowiedzi