Bulba Opublikowano 31 Marca 2017 Opublikowano 31 Marca 2017 5 minut temu, dr.big napisał: zdjąć zimowe pokrowce ... PS. Tyle roboty, żeby troche pojeździć . Z wózka ????
Sympatycy KriSSo Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Sympatycy Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Fatalna pozycja, przeciążająca kręgosłup szyjny, prowadząca do wzmożonego napięcia cz. zstępujących mięśni czworobocznych grzbietu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Yarorot Opublikowano 17 Maja 2017 Opublikowano 17 Maja 2017 Pstryknięte dzisiaj, żeby pani nie było zimno pod orzeszkiem Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
MRobs Opublikowano 19 Maja 2017 Opublikowano 19 Maja 2017 Dnia 17.05.2017 o 20:18, Yarorot napisał: Pstryknięte dzisiaj, żeby pani nie było zimno pod orzeszkiem A może chodzi o to, że Pani dostała za duży orzeszek i żeby jej się 'nie lyrał' zakłada pilotkę...
Symtom Opublikowano 2 Czerwca 2017 Opublikowano 2 Czerwca 2017 A taki duuuży kask, z pinlockiem naklejanym z zewnątrz, antenką, celownikiem i pedałem z tyłu do otwierania
MRobs Opublikowano 6 Czerwca 2017 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Taka ciekawostka z rodzaju: "Muszę wiedzieć dokąd jadę i w którym miejscu trasy akurat się znajduję"
brynio Opublikowano 25 Lipca 2017 Opublikowano 25 Lipca 2017 Czy tylko mi się wydaje, że różowy to trochę inaczej wygląda?
dziadzia Opublikowano 25 Stycznia 2018 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Nawet nie wiedziałem że takie też robi kingway, na początku z daleka myślałem że to C1 i specjalnie podjechałem pod biedre żeby fotkę zrobić.
zbys.ko Opublikowano 3 Marca 2018 Opublikowano 3 Marca 2018 Ha, ha a ja MAM ze względu że lubię starocie - antyki i ot tak na wszelki wypadek mam C.O. i jakby kiedyś może prądu zabrakło to drzewka włożę i cieplutko Ale u nas na Mazurach ostatnio już ze 2 tygodnie mrozi prawie codziennie w nocy po -15 , -20 szczerze powiem, to ot tak w tamten weekend rozpaliłem i plecki pogrzałem. FAJNIE
BURISMAN Opublikowano 3 Marca 2018 Opublikowano 3 Marca 2018 U dziadków stał taki duży i biały w pokoju. Mam z nim dobre i te mniej dobre wspomnienia. Dobre bo można było plecy ogrzać , a te mniej dobre bo musiałem do niego drewno rąbać . U teścia też był, ale jak założyli CO to go rozebrali , był podobny do Twojego zbys.ko .
Gość Robert JAPAN Opublikowano 3 Marca 2018 Opublikowano 3 Marca 2018 Też taki miałem, jak na początku w domu po pradziadkach mieszkaliśmy, ten od Zbys.ko jakiś chudy nasz był z 1,5x1,5 - wypisz wymaluj ten od Dziadzi ale to był jedyny piec nie licząc kozy w łazience
Rekomendowane odpowiedzi