dziadzia Opublikowano 7 Września 2015 Opublikowano 7 Września 2015 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
DAX Opublikowano 28 Września 2015 Opublikowano 28 Września 2015 Takie tam z dzisiejszego wczesnego poranka, przed i w trakcie Tap tap tap t t t tap tap
dziadzia Opublikowano 17 Października 2015 Opublikowano 17 Października 2015 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Gość Opublikowano 21 Października 2015 Opublikowano 21 Października 2015 A dziś po południu, taka sytuacja: Z tyłu słyszę huk, w lusterku widzę błysk i dziwaczne auto, które zostawia dwa płonące ślady. Prędkość przekraczał wyraźnie, dojechał do mnie i gość mi macha. Krzyczy: Cześć Fly, to ja, McFly.
dziadzia Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
dziadzia Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 26 Października 2015 Użytkownicy Opublikowano 26 Października 2015 To jest w Toskanii najpiękniejsze
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 27 Października 2015 Administrator Opublikowano 27 Października 2015 Naprawić klimę...
dziadzia Opublikowano 31 Października 2015 Opublikowano 31 Października 2015 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
dziadzia Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Nowa mapa polski !!! Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Sympatycy KriSSo Opublikowano 7 Listopada 2015 Sympatycy Opublikowano 7 Listopada 2015 Jakto co? zerknij gdzie jest Warszawa i Białystok i Lublin na tej mapie Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
krzysiu Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia według mnie wszystko okej z tą mapą
Klubowicze DaniL Opublikowano 7 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 2015 Jakto co? zerknij gdzie jest Warszawa i Białystok i Lublin na tej mapie Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Ale zobacz też wskaźnik północy Widok na mapę jest z kierunku płn-zach. .
Sysgone Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 O to to ... Wszystko z mapą jest ok, a jak ją trzymasz przed oczami, to już insza inszość ;-)
Klubowicze Patryk Opublikowano 7 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 2015 Włączona orientacja mapy w kierunku jazdy - taka użyteczna funkcja w nawigacji :-)
dziadzia Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 Ale zobacz też wskaźnik północy Widok na mapę jest z kierunku płn-zach. . Gratulacje spostrzegawczości, pozdrawiam
krzysiu Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 Gratulacje spostrzegawczości, pozdrawiam zwacjakzwał tak zwał ale i tak punkt widzenia zależy od punktu siedzenia
Rekomendowane odpowiedzi