Krzynio66 Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia tez bralbym jako zabawke dla dziecka w miniaturce Odnośnik do komentarza
falco Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Tymczasem penetrując naszą prowincję... Zostaliśmy zaproszeni na małe co-nie-co... A Diabeł znalazł Oko Saurona... Odnośnik do komentarza
falco Opublikowano 22 Stycznia Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Najbrzydsza pamiątka z Belgii... Najczerwieńsza pamiątka z Włoch... Najłańcuchowniejsza pamiątka z Albanii... I w moim, zabytkowym klimacie nostalgiczna pamiątka z Macedonii... Odnośnik do komentarza
falco Opublikowano 25 Stycznia Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia O! Proszę, moje podwójne hobby, czyli 2 VW 1... ;) Kilka szczegółów tutaj, choć tłumaczenie z typową wpadką... Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 27 Stycznia Administrator Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia How dare you?! Odnośnik do komentarza
falco Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego Podwójnie potrójna pamiątka z Krakowa... Odnośnik do komentarza
tomekmajesty Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego A u mnie takie grzyby w lesie rosną Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza
falco Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Wygląda jak smakowite jajko (wy)sadzone! ;) Swego czasu na motowypadzie potknąłem się o leśną miniaturkę... Odnośnik do komentarza
EndriuBis Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 25 minut temu, falco napisał(a): .....Swego czasu na motowypadzie potknąłem się o leśną miniaturkę... o kur.a 😲 albo Ty masz taki mały "łeb" albo ten "grzybek" jest naprawdę wielki 😀 to jakiś koźlarz ? 🤔 W dniu 11.02.2024 o 13:53, tomekmajesty napisał(a): ......A u mnie takie grzyby w lesie rosną .... "u mnie" czyli gdzie ? Gdzieś na emigracji czy w PL. I co to właściwie jest ? Odnośnik do komentarza
falco Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Prawdziwi mężczyźni nie tylko nie jedzą miodu, bo żują pszczoły ale przede wszystkim nie rozmawiają o rozmiarach... ;) Szwędaliśmy się bokami na pograniczu mazowiecko-łódzkiego a podgrzybek razem z "małym" bratem zajęli... 1/2 miejsca w 42l Shadzie, niestety źle skończyli... ususzeni, skonsumowani, acha... przeżyłem... ;) Odnośnik do komentarza
tomekmajesty Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego "u mnie" czyli gdzie ? Gdzieś na emigracji czy w PL. I co to właściwie jest ? Na szkieleczczyznie :)A co to za grzyb nie mam zielonego pojęcia Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza
falco Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Specyficznej urody przystojniak, to nie nadający się do garnka promieniak wilgociomierz krewniak tęgoskóra, czyli równie urodziwej nie tylko z nazwy... purchawki... ;) Odnośnik do komentarza
falco Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Czarne pamiątki z Niechorza... Odnośnik do komentarza
tomekmajesty Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego Pierwszy pięknyNa takim mojego ojca uczyłem się jeździć tylko był koloru Kości Słoniowej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza
falco Opublikowano 27 Lutego Udostępnij Opublikowano 27 Lutego Piękne, choć garbate wspomnienia z dzieciństwa, pozazdrościć! Ja zaczynałem na Pabiedzie Wujka, choć dokładnie, to 223, czyli Warszawie już bez garba, za to w wersji z... podwójnymi pedałami... ;) Model ze zdjęcia należał do znajomego Organizatora Zlotu, który dodatkowo miał specjalną opcję... klimatyzacji. Tymczasem mocarna pamiątka ze Słowacji. Odnośnik do komentarza
falco Opublikowano 10 Marca Udostępnij Opublikowano 10 Marca Pamiątka z pamiętną skarpetą w wersji lux... Odnośnik do komentarza
tomekmajesty Opublikowano 13 Marca Udostępnij Opublikowano 13 Marca Piękna Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza
falco Opublikowano 14 Marca Udostępnij Opublikowano 14 Marca Egzemplarz z niezwykle rzadko spotykanym przednim emblematem WSM. Odnośnik do komentarza
falco Opublikowano 2 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia Nie pamiętam gdzie ustrzeliłem ale gdzieś w mazowieckim... Odnośnik do komentarza
Sympatycy Cormoran Opublikowano 4 Kwietnia Sympatycy Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia Ot taka ciekawosta https://youtube.com/shorts/3OCy6V9KNXc?si=5mfVVF0zN_cSMS0h Odnośnik do komentarza
falco Opublikowano 8 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia Pamiątka z Płocka... Odnośnik do komentarza
falco Opublikowano 11 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia Pamiątka z Sandomierza... CSRS - Czeszka Słynna Rządzi (w) Sandomierzu... ;) 1 Odnośnik do komentarza
falco Opublikowano 13 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia Martwa natura - Żywa natura... 1 Odnośnik do komentarza
Nazir Opublikowano 13 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia To ja zapodam ożywienie: Umarła kopalnia - narodziła się turystyka i rekreacja (fota z dzisiaj)🤩 1 Odnośnik do komentarza
Klubowicze grzybek Opublikowano 15 Kwietnia Klubowicze Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia Takim sprzętem można zwiedzać świat. Niezawodny Simson🙃 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi