@lex Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Tego chyba jeszcze nie było NADUŚ !happybth
monk Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Cóż, dobry diler to podstawa !happybth
LWfilip Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 No nie wiem. Następnym razem to powinni wziąć połowę tego co pili albo zmienić dilera.!happybth I to wcale nie jest śmieszne bo ludziom odbija coraz bardziej. Kiedyś to jedyną atrakcją na podwórku było zbicie szyby w czasie gry w piłkę. Teraz trzeba skopać skuter. Ciężkie czasy !happybth
yorick Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 łagodnie te straty wycenił, a gdzie straty moralne..... !happybth
Barti Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Ludziom juz konkretnie odbija P.S. Swoja drogę ciekawe czemu skuter się nie bronił zart oczywiscie
Waluś Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 P.S. Swoja drogę ciekawe czemu skuter się nie bronił a co miał mu z przedniego lacza przyłożyć musieli mieć niezłego dilera
Sympatycy szorstki Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Jak to mówią "autorytety", "młodzi muszą się wyszumieć...", wcześniej - "róbta co chceta". Nabiera to nowego znaczenia ostatnio... A to, że młodzi ostatnio "nieco" więcej mają możliwości zmiany stanu świadomości legalnie (vide "dopalacze" ) to mamy "bójkę ze skuterem"... Łatwo teraz małolatowi zabłysnąć, i spektakularnie, "akcje" są łatwe do nagłośnienia, dzięki internetowi. Ale stary dziad jestem... pzdr
Marcino1 Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 Zasłużyli co najmniej na karę 5 lat bezpłatnego mycia wszystkich napotkanych skuterów. Z pastowaniem...
Gość andropow Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 3 lata temu spotkała mnie podobna akcja - skuter skopany pod akademikami, plastiki połamane.
Rekomendowane odpowiedzi