Glub Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 [...] ponawiam propozycję, żeby wzorem koniarzy wprowadzić "spadowe".szlif = flaszka [...] ale w ten sposób to wszyscy będziemy pijani !OKK Dupe mi już na śliskim przewiozło- to było szlif warning !OKK
GrzechoCnik Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 Glub, czyżbyś się właśnie pochwalił świeżuteńkim szlifem nieśmiganym?
Glub Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 nie- miałem tylko owy "szlif warning"- jak będę dalej tak nieostrożny to będę miał pełnego szlifa nie- nie wierzę w slogan: jeden sezon = jeden szlif. PS- nie jestem tak świetnym kierowcom mototraktorzystom <jak mnie dziewczyna nazywa:)> więc muszę uważać.
helmutek76 Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 Zawszze powtarzano mi takie powiedzenie Jak się spieszysz, to się spiesz po woli, i tak zdążysz się spóźnić. U mnie sprawa przeprotki w trakcie :-( http://www.burgmania.net/forum/index.php?s...opic=10169&st=0 Dobrze, że mi nić się nie stało. Jestem ciekaw czy ABS cos by zmienił...
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 13 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 13 Maja 2010 Trochę nam "pomaga" ta" wspaniała" pogoda Wczoraj też mi dupe powoziło,ale na szczęście bez konsekwencji
Rekomendowane odpowiedzi