Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W bieszczadach zawsze pogoda jest ok !happybth wróciłem 2 dni temu z 5 dniowego wyjazdu w okolice Cisnej , w Wawie deszcz i zimno a tam cały czas słonko i 24 stopnie !happybth

Opublikowano

Bawcie się dobrze... i uważajcie na siebie ;) Stan po powrocie ma się zgadzać !piwko

• Klubowicze
Opublikowano

Dotarliśmy szczęśliwie na miejsce ok 20, bo Radom zapewnił nam rozrywkę objazdem po terenach offroad-owych. Orzech jako prowadzący był bardzo grzeczny, ale w Radomiu nam się zgubił i dojechał sam na miejsce nieco wcześniej. Pogoda nas nie rozpieszczała, ale nie było źle. ;)

Opublikowano

No to się cieszę Wiesiu że dotarliście cali i zdrowi do celu.

Bo przy obecnej aurze...?

Pozdrawiam i życzę wyśmienitej zabawy z "Pilotem" (nie mam na myśli zasiadania przed telewizorem) J.D. !scooter !TAZ !piwko

P.S. Lucjan73- Tobie szczególnie życzę udanej imprezy!

Mam wrażenie że to przy okazji wypad urodzinowy ( jeszcze raz ;) )

• Sympatycy
Opublikowano
  Wrzonio napisał(a):
Orzech jako prowadzący był bardzo grzeczny, ale w Radomiu nam się zgubił i dojechał sam na miejsce nieco wcześniej.

Nieco wcześniej = 2 godziny, nie zgubiłem się tylko nie chcieliscie jechać za mną.

Opublikowano

"NUGAT" tzw. oni mieli nieodpartą ochotę dojechać na miejsce o godz. 20-tej, a nie o 17-tej jak im kazałeś na forum.

:P:););)B) !piwko !TAZ :) !scooter !YES :) !bicz

P.S. Niezapomnianych wrażeń z zimno-majówki-sqterówki. Życzy Tobie oraz wszystkim Bieszczadownikom. J.D. !OKK !OKK !OKK