Sympatycy orzech Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Jako, że do wyjazdu pozostało coraz mniej czasu pozwoliłem sobie założyć temat dotyczący ww. Bieszczad. Ja mogę jechać już w czwartek około 10-11 rano. Pytanie czy są jacyś chętni na wspólną traskę. Ponieważ trasa na Kozienice zrobiła się ostatnio troszkę pofałdowana proponuję w tym roku traskę przez Radom. Warszawa Mc Janki/Ikea(10:30-11:00) -> Radom -> Ostrowiec Świętokrzyski -> Rzeszów -> Ustrzyki
Kordian Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Na wspólna trasę od Radomia napewo się piszę , W Radomiu będą objazdy w związku z remontami ulic w kierunku Rzeszowa.
Sympatycy orzech Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 27 Kwietnia 2010 W Radomiu będą objazdy w związku z remontami ulic w kierunku Rzeszowa. Damy sobie radę i z tym problemem. W Radomiu z szyku zorganizowanego zamienimy się na chwilę w "szarańczę" i po kłopocie
Sympatycy orzech Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 4 Maja 2010 Odświeżam temat. Ponieważ pozostały nam 2 dni do wyjazdu proponuję dograć szczegóły spotkania. Spotykamy się w czwartek o 10:30 pod McDonaldem przy sklepie Ikea w Jankach. Wyjazd o 11:00 Około 12:00 zgarniamy Kordiana z Radomia - Kordian wypadł więc jedziemy bez postoju !!! Kordian umówmy się pod McDonaldem w stronę Kielc, tak będzie dla nas łatwiej, później odbijemy na naszą trasę. O 15:00 umówimy się prawdopodobnie gdzieś w Rzeszowie z Pilotem, szczegóły bedę znał najwcześniej w środę wieczorem. Proszę o dopisanie się osób jadących z Wawy, będziemy wiedzieć czy czekać na kogoś czy nie. 1. Orzech 2. Krzytro 3. Mamuśka 4. Wrzonio 5. Przemo72??? 6.
Klubowicze krzytro Opublikowano 4 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 4 Maja 2010 my to się umówimy na Wrocławskiej?,Orzeszku zadzwon do Wrzonia
Sympatycy orzech Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 4 Maja 2010 Nie wiem czy dam radę czasowo ale postaram się.
Mamuśka Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 Melduję się - jedziemy z Bielan więc może jakoś po drodze się spotkamy - może być i Krzytrowa Wrocławska ...
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 4 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 4 Maja 2010 My też się meldujemy i też jedziemy z Bielan, więc miejsce spotkania można dograć.
Gość Przemo72 Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 Cześć Zastanawiam się nad dołączeniem do Waszej ekipy. Mam dwie kwestie do wyjaśnienia: 1 Czy jest jeszcze możliwość, żeby załapać się na nocleg, jedzenie itp? 2. Jak dotąd nie byłem na żadnej imprezie Burgmanii i chciałbym żebyście mi podpowiedzieli co ze sobą zabrać (np czy potrzebny jest spiwór albo inne specjalne wyposażenie na jazdę w deszczu?). Maxi mam od miesiąca i jak dotąd zaliczyłem tylko przejazd w weekend majowy z W-wy do Wrocławia i z powrotem. Na szczęście nie padał deszcz, ale prognozy są takie że teraz ma padać. Czy z niewielkim doświadczeniem jazda w deszczu nie jest zbyt dużym ryzykiem? Pozdrowienia Przemo
Sympatycy orzech Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 4 Maja 2010 Przemo. Miło nam będzie zabrać Cię ze sobą, zawsze jakieś miejsce się znajdzie. Potrzebujesz mieś tylko ręcznk, kołdry i reszta jest na miejscu. Graty od deszczu są wskazane, droga daleka a "na mokro" jechać to nie jest przyjemność. Jazda w deszczu jest zawsze z podwyższonym ryzykiem, nawet dla doświadczonych kierowników i kierowniczek. Twoja decyzja czy chcesz jechać w takich warunkach czy też nie. Mam nadzieję, że zobaczymy się w czwartek o 10:30 w Jankach. PS. Opłaty zrobisz na miejscu.
Gość Przemo72 Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 Dzięki Orzechu za odpowiedź. Do jutra się zorganizuję i jeżeli tylko w robocie nie będzie przeszkód to będę o 10.30 w Jankach. Nie mam jeszcze nic na deszcz. Kurtka i spodnie (te co mam) mogą nie przetrzymać jeśli będziemy lecieć w dużym deszczu. Wskoczę do Decathlona żeby coś nabyć. Mam nadzieję do zobaczenia
Sympatycy Worlan Opublikowano 4 Maja 2010 Sympatycy Opublikowano 4 Maja 2010 Dzięki Orzechu za odpowiedź.Do jutra się zorganizuję i jeżeli tylko w robocie nie będzie przeszkód to będę o 10.30 w Jankach. Nie mam jeszcze nic na deszcz. Kurtka i spodnie (te co mam) mogą nie przetrzymać jeśli będziemy lecieć w dużym deszczu. Wskoczę do Decathlona żeby coś nabyć. Mam nadzieję do zobaczenia Jak nie nabędziesz, wpadnij do Piastowa (Orzech wie gdzie) jadąc w czwartek. Mam luźny kpl. rozmiar chyba XXXL kurtka i spodnie w kolorze moro.
Piro Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 Ja sie niesety nie wyrwę - muszę na uczelni siedzieć a szkoda bo bym sobie z wami śmignął A jako że to pewnie będzie pierwsza dłuża trasa Przemo masz burka weź olej
Gość Przemo72 Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 Worlan podziękowania za ofertę. W potrzebie się odezwę. Z tematem oleju do B400, o którym pisze Piro już się zapoznałem i zakupiłem 1 litr. Zresztą po trasie Warszawa-Wrocław-Kalisz dolałem przed dalszą drogą 0,2 litra. Mam nadzieję że pozostałe 0,8 wystarczy na Bieszczady.
Klubowicze Ewik Opublikowano 6 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 6 Maja 2010 leje żabami !happybth Czekamy spakowani, o ósmej podejmiemy decyzję czym jechać !happybth czy 4oo
Klubowicze krzytro Opublikowano 6 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 6 Maja 2010 leje żabami !happybth Czekamy spakowani, o ósmej podejmiemy decyzję czym jechać !happybth czy 400 Przecież napisaliście że się deszczu nie boicie !happybth Trza być twardym
Klubowicze Ewik Opublikowano 6 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 6 Maja 2010 !happybth zapakowany, masz rację trzeba być twardym ale po co mokrym? Na razie się przejaśnia, więc mam nadzieję,że jednak !happybth Ale jak jednak 4oo, to możesz się zabrać z nami !happybth
Klubowicze krzytro Opublikowano 6 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 6 Maja 2010 !happybth zapakowany, masz rację trzeba być twardym ale po co mokrym?Na razie się przejaśnia, więc mam nadzieję,że jednak !happybth Ale jak jednak 400, to możesz się zabrać z nami !happybth już nie pada !happybth
Sympatycy Worlan Opublikowano 6 Maja 2010 Sympatycy Opublikowano 6 Maja 2010 Szerokości , ruszajcie z nadzieją, że jesteście "nieprzemakalni". !happybth Trzymam kciuki i duchem jestem z Wami. !happybth
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 6 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 6 Maja 2010 Jedziemy !happybth . Mam nadzieję, że zbytnio nie nasiąkniemy. !happybth Grzesiu, szkoda, że jesteś z nami tylko duchem, a nie ciałem i T-maxem. !happybth
Gość Przemo72 Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Godzina 10.30 w Jankach aktualna? Ja się wybieram, ale wolę moknąc w większej grupie !happybth
Sympatycy orzech Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 6 Maja 2010 !@#$%^&*&^%$#@ kur...!@#$%^&*&^%$#@ Jadę !happybth !happybth EDIT: Przemo, aktualna.
dzialkowiec Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Trzymajcie się, szerokości - orzech, mam nadzieję, że nie będziesz prowadzącym !happybth bo na 15tą zajedziecie !happybth
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 6 Maja 2010 Sympatycy Opublikowano 6 Maja 2010 Pogoda faktycznie do dupy. !happybth Udanego wyjazdu i uważajcie na siebie
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 6 Maja 2010 Administrator Opublikowano 6 Maja 2010 Pogody się nie wybiera na takie zaplanowane wyjazdy... niestety !happybth Uważajcie na siebie i bawcie się dobrze !happybth
Rekomendowane odpowiedzi