Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Majówka 02-05-2010 Kazimierz Dolny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wybieram się do Kazimierza Dolnego z Warszawy 136km w jedna stronę wyruszam o 10 rano powrót planuje na 18 jak ktoś ma ochotę na przejażdżkę to zapraszam oczywiście wszystko zależy od pogody jak będzie padało to niema sensu ale to się w sobotę okaże zapraszam

Opublikowano

Jak mi nic nie wyskoczy to ja chetnie:)

• Sympatycy
Opublikowano

Ostrzegam tylko :lol: Długi weekend w Kazimierzu = korki + tłok jak na molo w Sopocie. Kazimierz jest fajnym miejscem, ale nie w ten weekend. Nie dopchacie się do knajpy, wszystkie koguty wykupią i w ogóle nie będzie gdzie zaparkować nawet skuterem !OKK

Opublikowano

to srajmy na kazimierz- do Nałęczowa dojedźmy... tylko 17 kilometrów od kazika.

Opublikowano

Kazimierz jest oklepany :lol: Może gdzieś indziej bliżej? Coś poniżej 70 km w jedną stronę???

Opublikowano

!scooter Ja już dwa razy w majówkę bylem w Kazimierzu tym razem skuterem wcześniej samochodem ludzi sporo ale klimat to wynagradza wiec ja zostaje przy tym punkcie no i z kumplem się tam omówiłem który przyjedzie z Kielc !OK aaa jeszcze co do wypadów w inne niedalekie miejsca na Mazowszu to temat otwarty sezon się dopiero rozpocza wiec nie jedna wycieczka przed nami np. Serock nad Zegrzem, Zameczek w Czersku itp. takie wypadziki kilku godzinne w wolnej chwili.

Opublikowano

Kazik dla mnie też jest oklepany bo miałem działke 17 kilometrów od kazika a co wtorek z dziadkiem na targ jeździłem.

Opublikowano

Odswiezam temat.

Smigamy gdzies w tę niedzielę?

Opublikowano

Ja odpadam, chyba, że jakieś wieczorne wożenie po mieście !happybth

Opublikowano

Widzę że nawet autor wątku milczy.

Opublikowano

Hmmm... no to nici z wyjazdu pogoda deszczowa wiec niema sensu się ruszać :lol: ale jak się poprawi a Ja będę gdzieś się wybierał to dam znać.

A tak ogólnie to można by się po wymieniać nr GG w razie jakiś wypadów wieczornych po mieście itp. to można by się jakoś czasami zgadać :lol: Chętnych z Warszawy i okolic zapraszam mój nr GG 4767464