snap84 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Witam wybieram się do Kazimierza Dolnego z Warszawy 136km w jedna stronę wyruszam o 10 rano powrót planuje na 18 jak ktoś ma ochotę na przejażdżkę to zapraszam oczywiście wszystko zależy od pogody jak będzie padało to niema sensu ale to się w sobotę okaże zapraszam
Glub Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Jak mi nic nie wyskoczy to ja chetnie:)
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Ostrzegam tylko Długi weekend w Kazimierzu = korki + tłok jak na molo w Sopocie. Kazimierz jest fajnym miejscem, ale nie w ten weekend. Nie dopchacie się do knajpy, wszystkie koguty wykupią i w ogóle nie będzie gdzie zaparkować nawet skuterem !OKK
Glub Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 to srajmy na kazimierz- do Nałęczowa dojedźmy... tylko 17 kilometrów od kazika.
Gość noktrum Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Kazimierz jest oklepany Może gdzieś indziej bliżej? Coś poniżej 70 km w jedną stronę???
snap84 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2010 !scooter Ja już dwa razy w majówkę bylem w Kazimierzu tym razem skuterem wcześniej samochodem ludzi sporo ale klimat to wynagradza wiec ja zostaje przy tym punkcie no i z kumplem się tam omówiłem który przyjedzie z Kielc !OK aaa jeszcze co do wypadów w inne niedalekie miejsca na Mazowszu to temat otwarty sezon się dopiero rozpocza wiec nie jedna wycieczka przed nami np. Serock nad Zegrzem, Zameczek w Czersku itp. takie wypadziki kilku godzinne w wolnej chwili.
Glub Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Kazik dla mnie też jest oklepany bo miałem działke 17 kilometrów od kazika a co wtorek z dziadkiem na targ jeździłem.
Glub Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Odswiezam temat. Smigamy gdzies w tę niedzielę?
Gość clawd Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Ja odpadam, chyba, że jakieś wieczorne wożenie po mieście !happybth
snap84 Opublikowano 1 Maja 2010 Autor Opublikowano 1 Maja 2010 Hmmm... no to nici z wyjazdu pogoda deszczowa wiec niema sensu się ruszać ale jak się poprawi a Ja będę gdzieś się wybierał to dam znać. A tak ogólnie to można by się po wymieniać nr GG w razie jakiś wypadów wieczornych po mieście itp. to można by się jakoś czasami zgadać Chętnych z Warszawy i okolic zapraszam mój nr GG 4767464
Rekomendowane odpowiedzi