Sympatycy orzech Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 26 Kwietnia 2010 kmodzele napisał(a): (...) I nie muszę robić rysunku poglądowego !happybth
GrzechoCnik Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Noż wystarczy spuścić oko z forum na jeden weekend a tu takie straty !happybth Szorstki zdrowiej nam !!! @Orzech: jak masz venę do malowania to dawaj to malowidło !tut A może, żeby się wszyscy nie pchali do tych ślizgów tak na potęgę to trzeba wprowadzić pewien rodzaj kary ??? U koniarzy jak ktoś glebę zaliczy to flaszkę stawia !happybth
monk Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Głowa do góry, będziesz miał co wnukom opowiadać !happybth Poza tyn przyłączam się do tego co zostało już napisane. Będzie !happybth
open69 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Szorstki, wiem co czujesz...po kilku dniach od mojej pierwszej gleby powoli dochodze do siebie. Zdrowiej Kolego, J.
medipos Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Odwiedz lekarza !! może być złamane lub pęknięte żebro i będą kolejne kłopoty !!!! Dobrze że nic nie jechało z naprzeciwka, 3maj sie ciepło, kuruj i po remonciku wracaj na
Sympatycy szorstki Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Dzięki wielkie wszystkim za troskę !tut To naprawdę miłe poczytać sobie w takiej sytuacji tyle fajnych wpisów. Dzisiaj już mi trochę odpuściły zakwasy, opuchlizny zmieniły kolory, a Włoszka została nieco roznegliżowana. Tak na zimno, dramatu nie ma. Muszę tylko kupić nowe lusterko, nową czachę (lub polakierować obecną, bo nic się nie złamało i nie pękło), dolny plastik z płozami i srebrny plastik - obudowę napędu który też jest w jednym miejscu starty. No i delikatnie starty został kufer !OK tak ok. 4 - 5 cm2. pzdr BTW: Naprawdę nie sądziłem, że można tak zakwasić sobie mięśnie szyi. Kask mam dość lekki, gruchnąłem o asfalt tyłem głowy dość delikatnie, a szyją 2 dni nie mogłem prawie ruszać. Pamiętajcie - waga garnka, to naprawdę ważna sprawa !OK BTW: @Medipos, Z naprzeciwka jechał spokojnie gość osobówką i się zatrzymał i pomógł mi spionizować moto. Nie chcę myśleć coby było, jakby z naprzeciwka "pałowała" jakaś szambiarka, co w tym miejscu jest nagminne !scooter
Geni Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 No to, jak się autor paciaka okazał niezbyt zdemolowany, to mogę ze spokojem życzyć szybkiego powrotu na 2oo. szorstki widzisz geni nie taki durny, jak wypisuje że waga kasku to jeden z najważniejszych elementów wpływających na bezpieczeństwo. pozdr
Sympatycy szorstki Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Geni napisał(a): szorstki widzisz geni nie taki durny, jak wypisuje że waga kasku to jeden z najważniejszych elementów wpływających na bezpieczeństwo.pozdr Ważną tę kwestię zawsze podkreślam - waga garnka. !piwko pzdr
Rekomendowane odpowiedzi