dr.big Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zdrowie najwazniejsze, kuruj sie !scooter . Skuter rzecz nabyta i mimo ze zniszczenia wkurzaja, to zawsze sie da je naprawic...
superspeedo Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Rzeczywiście ludzie się jeszcze do 2oo nie przyzwyczaili po zimie. Ja wczoraj zrobiłem 120km odwiedzając znajomych i 2 razy trafiłem na BMW jadące za mną po prawym pasie, które po tym jak włączyłem lewy kierunkowskaz, nagle na lewy pas i mnie wyprzedza. Mam już uprzedzenie do BMW, ostrożność x2. Szorstki wracaj do zdrowia. Pamiętaj, że co nas nie zabije to nas wzmocni!!
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Jak widzę takie newsy to zaraz mi się jeżą włosy na karku (bo na głowie niwiele), ale jak pisze ten co miał szlif to nie jest źle, znaczy żyje i może jeszcze pisać, a to najważniejsze. Kuruj się Szorstki, wygłaszcz piękość i wracaj na drogę, jak Artur pisze to najlepsza kuracja. Serdeczne pozdrowienia i życzenia szybkiego powrotu do stanu przed szlifem. !scooter
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Administrator Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Szorstki... ale wiadomość !scooter .... Kuruj się i wracaj do pełnej sprawności. Sprzęt się odrestauruje, częsci do Piaggio są na szczęście stosunkowo tanie (szczególnie te nielakierowane) ... w przyszłości pamiętaj może o większych odstępach i ostrożniej z przednim heblem !OKK
sebulba1971 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Coś nie ładnie się rozpoczyna tegoroczny sezon !OK Szorstki dobrze że Tobie nie wiele się popsuło , moto da się wyreperować .
Sympatycy orzech Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 24 Kwietnia 2010 A mówiłem "Nie szalej" a Ty tylko na szarańcze i szarańcze.... !OK Szorstki leć do lekarza, zbadaj dokładnie członki i zabieraj się za włoszke.
Klubowicze krzytro Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2010 dokładnie członki !OK ?
Klubowicze Jordan Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2010 No Szorstki 4 razy albo masz troche niefart albo zaczyna ci wchodzić w nałóg !piwko a tak na poważnie Najważniejsze to jest to że skończyło sie na potłuczeniach i otarciach. Kręgosłup cały głowa na miejscu. Wrócisz szybko do zdrowia. A !OK powoli też doprowadzisz do ładu. Faktycznie boli coś w środku jak następuje taki momęt. Dbasz pielęgnujesz a tu szlif i połamane owiewki. Pamiętaj że zdrowie jest najważniejsze. Nastepnym razem wolniej i z odstępem bo nie przewidzisz nigdy kiedy ktoś niespodziewanie zachamuje. Jeszcze raz szybkiego powrotu do zdrowia
Abach Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Już żadnych szlifów nie miało być w tym sezonie !OK Podpadłeś Kolego !happybth Ważne żeś cały !piwko
dzialkowiec Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 szorstki, koniecznie do lekarza - tak naprawdę po glebie czuje się wszystkie urazy dopiero na następny dzień - 3maj się.
Klubowicze Roni Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Uuuuu.....niedobrze! A puki co zdrowia życzę i uwijaj się ze sprzętem coby zdążyć do burgmanii.
ptaku_1 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Nie ladnie kolego nie ladnie. Kuruj szybko siniaki. Cos duzo tych szlifow na poczatku sezonu, nie ladnie to wyglada. Panie i Panowie pczy do okolo glowy, zeby wiecej takich tematow nie bylo.
czaro69 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Wracaj szybko do zdrowia bo sezon się zbliża...a do lekarza to leć koniecznie.
Sacetti Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Szorstki, wybierz sie do lekarza, potem dojdź do siebie i zabieraj za naprawe sprzętu. Trzymaj sie chłopie!
Klubowicze valdi Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zdrowia życzę
winpio Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 łącze się z tobą w bólu ,moje x9 też tak wyglądało !happybth i wiem że to boli bardziej niż te śliwy i pomarańcze na udach i kolanach zdrowiej szybko i naprawiaj !happybth
Sympatycy Kisiel Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Górale mawiają, że "jak się darzy to się i byk ocieli" !happybth Kuruj się chłopaku - jakby co zgłoś się po śliwowice !happybth
rpp Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 @szorstki kuruj się szybko i wracaj na 2oo. Z ciekawości - w jakim stroju jechałeś? Zastanawiam się ile dają ochraniacze w spodniach motocyklowych. Czy te na kolana i w okolicach bioder w razie czego pozwalają uniknąć tego typu urazów czy po prostu tylko trochę zmniejszają obrażenia.
Kordian Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Współczuje przygody, Ciebie i twojego !happybth ... No przykra sprawa jak by nie patrzeć dobrze ze tobie nic poważniejszego się nie stało. Wracaj do pełnego zdrówka, no i do renowacji maszyny później. !happybth
reno Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Szorstki, zdrowiej, zdrowiej. Jak siniaki zejdą bierz się za włoszkę. Po paru dniach nieobecności na forum pierwszy temat na jaki natrafiam to Twój szlif. I oby ostatni. Z racji używania tego samego sprzetu i jak sądzę "lubienia" pięknej włoszki nieżle mnie "przytkało ". Pozdrawiam
slaw Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Z ciekawości - w jakim stroju jechałeś? Z tego co Paweł mówił to spodnie były zwykłe - cywilne, tylko kurtka motocyklowa + rękawice i kask. Pierwsze wrażenia Pawła - ręce, łokcie i ramiona - bez strat. O kłuciu w klatce piersiowej nic nie mówił. Dzisiaj od rana byłem na wyjeździe, ale teraz wieczorem widzę, że przez cały dzień Paweł się nie odezwał - chyba jednak syndrom dnia następnego w takich przypadkach go dopadł !w00t Pawle, lusterko odrośnie, ale o kości trzeba zadbać. Masz na to 48 godzin. Jeśli Ewa się zbuntuje - dzwoń do mnie, zrobimy w niedzielę rundkę po weterynarzach.
magart Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 O w mordę, ale niefart. Szorstki życzę rychłego powrotu do zdrowia. Szkoda "Włoszki", ale wierzę, że po rekonwalescencji będzie jaszcze ładniejsza.
kmodzele Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Chłopie, żeby mi to było ostatni raz! !scooter Chyba wystarczy tego wywracania (4 x - coś takiego!). Proszę teraz jeździć ostrożniej. Tylko w filmach bohaterowie wytrzymują takie historie. ZDROWIA życzę z całego serca. I dobrego samopoczucia mimo wszystko.
Gość auksencjusz Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Jakiś pechowy ten początek sezonu. !happybth Oby jak najmniej takich wątków... Szorstki, wracaj jak najszybciej do zdrowia!
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Co ja czytam !tut , Paweł wracaj szybko do zdrowia. Sprzęt w tej chwili zostaw w spokoju, a zadbaj o siebie. To najważniejsze. Po prostu jakieś pie...e fatum, na koniec sezonu zepsuta myjka pojechała mi po felgach i jednej ladze !happybth , a teraz to. Po prostu dramat dla mnie. !happybth Wiele razy w takich tematach pisałem, że zdrowie najważniejsze, ale w zderzeniu z rzeczywistością, żal mi strasznie tego sprzętu... pzdr szybkiego powrotu do zdrowia ;) ja z mojego szlifu też najbardziej czuję ból podrapanych plastików ale odmalujesz raz dwa i byle stłuczenia i żebra szybko doszły do normy
Rekomendowane odpowiedzi