Klubowicze Gumisiek Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Następna Rybka.
dr.big Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 Tak "se" myślę, że BYK 40 byłoby trafniejsze... Wiem, wiem, ale nie bylo wolnego BYK 40 ... A zreszta w kasku nie widac, mogloby byc nawet wszystko od 18 w gore ...
Sympatycy spinka Opublikowano 1 Maja 2010 Sympatycy Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłasza się Wodnik ....hmmmmm wodniczka !happybth
Gość malina666 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Ogolnie widać ze znaki zodiaku zwiazane z żywiołem powietrza (Wodnika, Waga i Bliźnięta) przeważają na burgmanii. Czyli potwierdz sie teza. Skuter to wolność, skuter to niezależność a jak spiewa Sidney to takze i blask !guns Tutaj sonda więc sami spójrzcie naduś ps Bliźnieta jak widać nie do końca są takie powietrzne
SimonWarka Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Wspieram mało liczną ekipę RAKów !guns
Gość bogdi Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 tyż RAK, a może ktoś obeznany w temacie, zrobi z tego sondę - od razu będzie widać ile z pod jakiego znaku, a później to już tylko pisać rozprawę naukową
Gość arko20 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 No ja jeśli patrząc na sondę to "inne" czyli Baran a baranki lubią jeździć tym co jeżdżą.
open69 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 I jeszcze jeden Bliźniak !OK ( a właściwie dwoje, bo i plecaczek też Bliźniaczek !happybth ) jk
dragon513 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Bliżnięta witają i pozdrawiają !sciana
Rekomendowane odpowiedzi