Marcino1 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Coś dawno wagi się nie meldowały, więc jestem... WAGA !w00t PS Podobnie jak plecaczek. PS Czyli dwie kolejne wagi
bogdan201 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 SKORPION taj ja jak i plecaczek
Użytkownicy Tony Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Użytkownicy Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Następny baran się melduje (z małopolski) !piwko
Gość deleted Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Następny baran się melduje (z małopolski) no tym wpisem, nie wiem czy ziomale z Małopolski beda zadowoleni !piwko trzeba chyba cos zmodyfikowac Za czasow komuny w restauracji Praga na Marszalkowskiej (w-wa) do piwa podawano" parowki baranie" tak bylo napisane w karcie dan Przy zamawianiu piwa zakaska byla obowiazkowa, i zgodnie z zapisem w karcie dan zamawiano u kelnera np." 4 piwa iiii parowki baaaaaaranie" Po tygodniu dokonano modyfikacji w karcie dan i "parowki baranie" zmieniono na "parowki z baraniny" !OKK
Użytkownicy Tony Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Użytkownicy Opublikowano 25 Kwietnia 2010 To nie moja wina że BARAN śmiesznie brzmi a i tak lepiej niż horoskop daleko wschodni typu małpa,świnia czy szczur Zwał jak zwał a ludzie z pod BARANA i tak są wspaniali (przynajmniej te osoby które znam) !piwko !OKK
upiór Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Wagi żądzą !yeah !bicz . Dlatego ZACNA ma dwa garnki !bicz !w00t .
kmodzele Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 BYK-uś. Bez ankiety tj wizualnego zobrazowania, żadnej tendencji nie dostrzeżemy. Takie mielenie kijem w wodzie. Noo, nabijanie punktów :-)
Gość malina666 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 BYK-uś.Bez ankiety tj wizualnego zobrazowania, żadnej tendencji nie dostrzeżemy. Takie mielenie kijem w wodzie. Noo, nabijanie punktów :-) Dlatego tutaj jest sonda na ten temat. I uwidacznie się już tendencja.naduś
monk Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 WTF?? Co to za dyskryminacja? Nie rób z Baranów.. baranów. Bom ja też Baranek.. Edit: w ankiecie "inne" mają już 6%, podczas gdy są inne 3 znaki po 1%.
stefanekmac Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Panna,choć tak w ogóle to żonaty...
dr.big Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Hmm, no dalej nie wiem jaki !scooter ...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Administrator Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Hmm, no dalej nie wiem jaki !OKK ... Tak "se" myślę, że BYK 40 byłoby trafniejsze... !scooter
Abach Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Tak "se" myślę, że BYK 40 byłoby trafniejsze... Ciągle 39,5, ale lada dzień... RAK, to taki znak, co chodzi wspak
Rekomendowane odpowiedzi