r1v3n Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Mam tylko nadzieje ze nikt od nas. Tu sa sami madrzy ludzie .: KLIK :.
Sympatycy szorstki Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Łomatko Ale jacy zgodni byłi... równocześnie opuścili pojazd Co prawda, siłę wstać miał tylko kierownik pzdr
superspeedo Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zastępca kierownika czekał na komendę - baczność A usłyszał tylko spocznij hehe
Administrator Artix Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Administrator Opublikowano 22 Kwietnia 2010 No to policja chyba nie wiedziala ze w kodeksie jest rowniez zapis o pasazerach motocykla, ze rowniez musza byc trzezwi, a dostal tylko mandat za brak kasku Powalajaca predkosc 18 km/h Moral z tego jest taki ze jak sie trzymasz kierownicy to nie upadniesz
magart Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 No to policja chyba nie wiedziala ze w kodeksie jest rowniez zapis o pasazerach motocykla, ze rowniez musza byc trzezwi, a dostal tylko mandat za brak kasku Powalajaca predkosc 18 km/h Moral z tego jest taki ze jak sie trzymasz kierownicy to nie upadniesz Poprostu chłopcy dobrze negocjowali i "lotny"stan plecaka został pominięty . Ich koordynacja wskazuje dobitnie na długoletni trening w pływaniu synchronicznym (w czymkolwiek pływali )
superspeedo Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Maszyna była zatankowana do pełna, ciężka, więc nie utrzymali
marcin62 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 dali czadu, dajcie spokój wstawać....
Enek Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 hehe-dobre Ale tak swoja droga ostatnio przeciskajac sie w korku miedzy samochodami natknelem sie na goscia na 50 bez kasku i bez swiatel wlaczonych.Pytam gdzie ma kask-mowi ze pod siedzeniem-zapomnial załozyc to chociaz światła włącz >on-żarówki mi w poprzednim sezonie sie przepalily... Hmmm-Wyglądał na trzezwego Ps.Aha i jeszcze w tym korku zjebał kobiete przechodzaca na przejsciu , ze mu pod kola sie pcha... Normalnie masakra-ale tak to jest jak na 50 wystarczy dowód osobisty
Kordian Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Oj nie wiedziałem ze w moich stronach mamy takich kaskaderów A tak na poważnie to dobrze ze ich namierzyli..... bo to zagrożenie dla innych.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Ale kierownik trzymał fason do końca: bardzo sprawnie podniósł pojazd i postawił go na nóżce
Barti Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Maszyna była zatankowana do pełna, ciężka, więc nie utrzymali Jak dla mnie to w tym przypadku kierownik i jego plecaczek byli zatankowani do pełna
stiopa Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 pomijając zagrożenie to nagranie 10/10
Gość Przemo84 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Trudno sie powstrzymac od smiechu. I na koncu plecaczek zobaczył policjanta to przy scianie juz pozostał. Ten budynek wyglda mi na okoliczny "SAM" wiec pewnie jechali po olej bo do mieszanki z paliwem było mało...
Klubowicze bilety Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Po co sądzić takich po prostu powinni do nich strzelać. na głupotę nie ma lekarstwa.
Gość Zywik Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 pewnie z pracy wracali, mocno zmęczeni
Rekomendowane odpowiedzi