Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Jak wrócić do domu?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

popatrzcie za okno! a mam jeszcze jechać na salę gimnastyczną :)

Mam nadzieję, że przejdzie do popołudnia.

Po godzinie już słoneczko. Jestem lepszej myśli ;)

Opublikowano

Mnie też złapało koło pomnika lotników w Warszawie i musiałem odczekać 45 minut, bo była ściana "białego deszczu". Opony przez kilka minut jazdy po "śniegu" były bardzo śliskie - mam takie na deszcz, ale nie na śnieg ;) Trzeba uważać!

Kwiecień plecień...

Opublikowano

mnie ten grado deszcz złapał na kursie prawa jazdy Kat A gdziespod warszawa. dodatkowo podmuchy wiatru sprawiły ze 50 km/h było juz ryzykowne. Ostatecznie kombinezon super sie sprawdził i cały , suchy od srodka dotarłem do domu. Pozdrawiam, moze jednak warto jeszcze poczekac ze zmianą opon na letnie :huh:

Opublikowano

Ja pier..... normalnie myślałem dziś, że będę siedział w bagażniku u pana w nowym BMW. Dojazd do świateł, dochamowanie i nagle przód wyprzedza tył. Pulsacyjne, dwa boki, i udało mi się ustawić skuter prosto aby wpaść miedzy puszki :huh: Ojjj ciężko się dziś jeździło momentami ...

Opublikowano

Za to dzisiaj jest wietrznie i zimno! Co to za kwiecień!? Najbardziej marzną mi ręce nawet w rękawiczkach. :D

Opublikowano

jadę zaraz 200km na wschód. Tu jest słońce. Zimny wiatr mi nie przeszkadza. Byle tylko zawiei po drodze nie było.

pzdr