GrzechoCnik Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 popatrzcie za okno! a mam jeszcze jechać na salę gimnastyczną Mam nadzieję, że przejdzie do popołudnia. Po godzinie już słoneczko. Jestem lepszej myśli
Gość noktrum Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Mnie też złapało koło pomnika lotników w Warszawie i musiałem odczekać 45 minut, bo była ściana "białego deszczu". Opony przez kilka minut jazdy po "śniegu" były bardzo śliskie - mam takie na deszcz, ale nie na śnieg Trzeba uważać! Kwiecień plecień...
Gość malina666 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 mnie ten grado deszcz złapał na kursie prawa jazdy Kat A gdziespod warszawa. dodatkowo podmuchy wiatru sprawiły ze 50 km/h było juz ryzykowne. Ostatecznie kombinezon super sie sprawdził i cały , suchy od srodka dotarłem do domu. Pozdrawiam, moze jednak warto jeszcze poczekac ze zmianą opon na letnie
phil Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Ja pier..... normalnie myślałem dziś, że będę siedział w bagażniku u pana w nowym BMW. Dojazd do świateł, dochamowanie i nagle przód wyprzedza tył. Pulsacyjne, dwa boki, i udało mi się ustawić skuter prosto aby wpaść miedzy puszki Ojjj ciężko się dziś jeździło momentami ...
Gość noktrum Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Za to dzisiaj jest wietrznie i zimno! Co to za kwiecień!? Najbardziej marzną mi ręce nawet w rękawiczkach.
GrzechoCnik Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2010 jadę zaraz 200km na wschód. Tu jest słońce. Zimny wiatr mi nie przeszkadza. Byle tylko zawiei po drodze nie było. pzdr
Rekomendowane odpowiedzi