Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spoko spoko , ja powiadam że Bura jeszcze pazurki pokaże :blink: .

Opublikowano

Informacja z ostatniej chwili!

077.jpg

Z lewej nadciąga zieleń, z prawej cofa się biel :blink:

• Klubowicze
Opublikowano
Spoko spoko , ja powiadam że Bura jeszcze pazurki pokaże !happybth .

No i Witia wykrakałeś !happybth !happybth . W TVN właśnie zapodali, że zima ma wrócić w okolicach 20 lutego, i to z tęgim mrozem !happybth !happybth !happybth .

Opublikowano

Dziś pogoda była już niezła.

Widziałem dwa motocykle !happybth

• Administrator
Opublikowano

Ja dziś zrobiłem małą objazdówkę !happybth

8 st i słoneczko zachęcało do kulania.

Na bocznych drogach zliczyłem jakieś 15 motocykli... a do ścisłego centrum nie wjeżdżałem !happybth

• Sympatycy
Opublikowano

Jutro Śląsk będzie szalał na !happybth 8-10 stopni i słońce. !happybth

Opublikowano

Hmmm, ja sobie posmigam ... w piatek !happybth !happybth .

• Sympatycy
Opublikowano

Polatalem dzisiaj paredziesiat km po Mazowszu. Bylo milo,

poza wiatrem. Sporo motocykli na drodze spotkalem i wszyscy

wszystkim machali i odmachiwali. Pozdrawiam kierownika

czerwono srebrnego Nexusa 500 , wyjezdzajacego z Radzymina

w strone Warszawy. Jechalem w strone Bialegostoku.

pzdr

• Klubowicze
Opublikowano

Nie wiem, czy to można już nazwać otwarciem sezonu, ale moja Ekscytacja też trochę dziś rozgrzała oponki. A mi stopy zmarzły. Trzeba było założyć cieplejsze skarpety !happybth Polatałem z półtorej godzinki. Potem jeszcze kąpiel (skutera, nie moja) i powrót do garażu. Podobno niedźwiedzie w zimę też czasem budzą się, żeby sprawdzić, czy nie przyszła wiosna, a potem znów idą spać !happybth

Opublikowano

Ja w sobotę trochę się poturlałem tmaxem po okolicy ale dopóki nie posprzątają piasku z ulic to jazda jest bardzo niepewna...choć przez to, że robią autostradę w pobliżu czuję, że ten piasek będzie mi dane oglądać przez najbliższe jeszcze 2 lata !OK

Opublikowano

W moim przypadku bura suka zima midnight stara sie nie ima:)ja oczywiscie wczoraj polatałem ale patrząc na pogodę wokół średnio raz do dwoch razy w tygodniu pogoda umożliwia jazdę na motocyklu...jak to we wrocławiu bywa-slalom między dziurami, piasek itd.ale co frajda to frajda.pozdrowienia dla wszystkich

• Administrator
Opublikowano

No i ja dzis nie wytrzymalem i otworzylem sezon :blink: jaka to frajda jechac 15 min do pracy zamiast 45 min :lol: Zawsze to pol godziny snu wiecej :lol:

• Sympatycy
Opublikowano

Sie pochwalilem tym weekendowym polataniem :D

A teraz mam L4... Wniosek taki, ze poki bura nie

odpusci, ja sobie odpuszczam takie latanie...

pzdr

Opublikowano
Sie pochwalilem tym weekendowym polataniem :lol:

A teraz mam L4... Wniosek taki, ze poki bura nie

odpusci, ja sobie odpuszczam takie latanie...

Trzeba bylo dac znac podzucilbym odpowiedni paltocik dla szanownego,nie wspominajac o czapeczce.

• Sympatycy
Opublikowano

Dzieki, jak milo !OKK

A ogolnie, czekalem, ze bedzie jakas zorganizowana

akcja, tak jak gadalismy w czwartek (Roztoka). Sygnalu nie bylo,

to tylko zadzwonilem do Orzecha i Baltony, a ze mozliwosco

nie mieli, to se sam polatalem. Fakt faktem, ze moglem

mocniej podrazyc temat... :lol:

pzdr

Opublikowano

Zdrowia życzę, a tak na marginesie... Szorstki, Ty już nie masz 18 lat. !OKK

Opublikowano

Po ostatnich dosc cieplych nocach (ok.+4- 5°) i dniach gdzie temp. dochodzila do +12°, dzisiaj znowu nad ranem szron... W dzien co prawda slonecznie, ale musze przyznac ze tego specyficznego zapachu wiosny jeszcze w tym roku nie bylo !OKK ...

• Administrator
Opublikowano

Dzis juz nie bylo tak przyjemnie (czytaj cieplo) ale kolejny dzien na 2 kolach poprawia humor, choc jazde w jeansach o tej porze roku mozna podciagnac pod krio terapie, ktora powoduje zatrzymanie procesu starzenia wiec korzysci sa !OKK

• Sympatycy
Opublikowano

Wydaje mi się, że jednak wiosna będzie i to zaraz słyszałem na osiedlu ptaszka, który robił ti tu ti tu ti tu ;) ,a to znak wiosny tak tak ;) !OKK

Opublikowano

Z wiosną to musimy jeszcze poczekać ;)

Dzisiaj o 6.00 rano temperatura na Bielanach była po niżej zera -4 !w00t

Może to dobrze, bo zdążę przygotować ;) na sezon, który dostał już nowe łożyska i czeka na nowe oponki.

Opublikowano
słyszałem na osiedlu ptaszka, który robił ti tu ti tu ti tu !holiday ,a to znak wiosny tak tak :D  !OKK

A ja dziś rano też słyszałem ptaszka, tylko że krzyczał KRA, KRA, KRA i był czarny, spojrzałem na termometr i było -6 !tut

Opublikowano

13.02 (niedziela) skusiło mnie słoneczko za oknem więc przegoniłem trochę kucyki ale letnia szyba przy +2C, to nie najlepszy pomysł - marzły ręce.

Opublikowano

Dzisiaj też raczej nie ma tragedii :blink: Dla mnie przeszkodą do jazdy są opady śniegu, nie mróz.

Opublikowano

Dzisiaj -12stC. Stoję moim 4oo w korku na Trasie Toruńskiej do Zachodniego a tu mnie mija skuter 50tka. I to wcale nie pizzamen tylko regularny cywil.

Aż mną zadygotało i zmroziło. Jechał tak równiutko, jakby mu ręka zamarzła na gazie i miał taki tempomat.

Niektórzy to twardzi są, nie miętcy !scooter

Z tym, że starzy ludzie ostrzegają, że jak byli młodzi to zimą jeździli na moto a teraz stawy im chodzić nie dają.

Aby do wiosny !

Opublikowano

Ej tam - jest po prostu troszkę chłodniej !scooter :D

Ubranie na cebulkę i hajda w korasy :D