Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Allegro, ebay, tablica,... ciekawe, niecodzienne oferty... a także "rodzyny" :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
Opublikowano

Niespotykana aukcja z ebaya US... Fiat 125 Pick up w wersji US

Nawet szafę ma (tylko!) w mph ;) Na tamtejszym rynku takie auto to mega rodzyn! Nie wspomnę, że jakby ten egzemplarz pojawił się w PL to wzbudziłby nie mniejszą sensację :lol1:

• Odpowiedzi 836
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• MariuszBurgi

94

• dr.big

62

• rudy_56

61

• Kubo

21

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Oj tak trzeba przyznać ze ten Fiat , to okaz...robi wrażenie.

Opublikowano

co by nie powiedzieć piękny!

Opublikowano

Niby wersja US a skrzynia biegów manualna. Amerykanie tego nie kupią ;-)

Opublikowano

Fiacik niezły paździerz. I to zatęchłe, siermiężne wnętrze - masakra. Kiedyś podobnym jeździłem :msn-cry:

ciekawe, że robili wersje w milach...

• Klubowicze
Opublikowano

ale zegarek kupiłem

• 8 miesięcy temu...
  • Administrator
Opublikowano

Sprzedawca pisze nieprawdę. Kadett E produkowany był do 1991 roku (cabrio 1993).

A tak poza tym... to "warzywo" wymaga dużo pianki do prania dywanów :)

Opublikowano

Pewnie sprowadzone tak jak kiedyś, osobno karoseria i silnik ;) . A później składane i w dowodzie wpisany rok "złożenia" ... A jak się ktoś nie zna (albo nie pamięta tamtych czasów :D ), to przepisuje później dane z doku...

PS. Ach, te wielokilometrowe korki na granicy i samochody na lawetach z wyciągniętymi silnikami :D ... Stały czasami po ponad 24 godzin i czekały na wjazd do kraju... Przy granicy każda stodoła i każde dostępne podwórko było wtedy zamienione na "warsztat rozkładający" :) ...

• 3 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

To chyba Absolutny Budowlany Fenomen > przecież pisze o sobie że go sam zbudował.

Opublikowano

To chyba Absolutny Budowlany Fenomen > przecież pisze o sobie że go sam zbudował.

Zrywacie boki z gościa a nawet nie wiecie o czym on pisze.

ABF to typ silnika, zreszta bardzo udanego i poszukiwanego do swap`ów

Wstyd Panowie.

Opublikowano

Sądzę, że jednak chłopaki są tego świadomi ;-)

Ja jestem bardziej ciekaw, jak mu się udało przejść przez przegląd...

• Administrator
Opublikowano

Zrywacie boki z goscia a nawet nie wiecie o czym on pisze.

ABF to typ silnika, zreszta bardzo udanego i poszukiwanego do swap`ów

Wstyd Panowie.

No co ty? ;)

No to jeszcze raz, bo widzę, że krótkie wrzutki odbierane są czasem bez zrozumienia. :fireman2:

Jako, że w 1991 roku odbierałem takiego Trampola (z salonu! :clapping: ) i pamiętam jakie "spustoszenie" robił na drodze z motorem HB o mocy 40 KM :), to jako ciekawostkę (pozytywną) i z sentymentu wrzuciłem link Trampka po swapie z motorem ABF, który z dużo cięższego Golfa MK3 robił pocisk. Waga Trampka 700 kg vs waga MK3 1200 kg :fireman2:

Opublikowano

No dobra, wygladalo to tak jakbyscie sie nabijali z niego ze ABS pomylil z ABF`em

Jezeli nie to sorki.

Na starosc robie sie upierdliwy. Czas zaczac pic meliske.

Opublikowano

Coś mi się wydaje, że jak dobrze się wciśnie gaz ten ABF 2.0 wyrwie się z tego kartonowego pudła :)

Opublikowano

Ja się przyznaję, nie znałem tego silnika .

Opublikowano

panowie . Uświadomcie mnie w kwestii Burgman 650 Executive . Szukam od paru dni takiego sprzęciska i już lekko baranieję . Jak to tu jest z tymi rocznikami , bo widuję na portalach roczniki 2007 z dwoma przodami . Jedne są z tą okrągłą tajlą pod szybą a drugie z tą "zębatą " nazwijmy to . Różnią się też wlotami pod szybami . To jest normalne ? Może to są jakieś inne wersje ( np Ameryka czy jak ?? ) ? Czy zwyczajnie sprzedawczyki letko ściemę walą .

Gdzie można znaleźć w necie historię modelu ?

...czy ten czarny to jest na pewno 2007 ? :

http://otomoto.pl/su...s-M3533046.html

ps . sorry Chopaki może za durne pytania , ale temat Maxi dopiero ogarniam tak od paru dni , bo na siłę chcę coś już kupić , więc zwyczajnie jestem jak ślepy koń na wyścigach .

Opublikowano

Jeżeli chodzi o tą talię okrągłą to mają go skutery bez regulowanej szyby, tą "zębatą" te z regulowaną elektrycznie szybą.

• Administrator
Opublikowano
Opublikowano

Kolego Szanowny Dyrektorze przyjmowanie "bojowej postawy" wobec stosunkowo nowych forumowiczów zamiast poinformowanie ich o stronie na kt.mogą swój wątek zamieścić ( tak jak to zrobiłeś w ostatnim zdaniu ) jest wysoce NIE NA MIEJSCU. Niczego złego w pytaniu Wodza nie widzę . Pozdrawiam .

• Klubowicze
Opublikowano

Gdzie ty zauważywszy postawę bojową?

Hmm, pytanie takie trochę... nie na miejscu :)

to jest sarkazm a nie agresja.

Pozdrawiam.

ps. przepraszam za OT