gumis Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 Panowie i Panie, luźna propozycja. Może byśmy się wybrali zobaczyć bardzo fajny zamek na Słowacji? http://www.spisskyhrad.sk/ byłem tam dwa razy i polecam. Proponuję 18 lub 19.04. wyjazd ok godziny 8 rano, tam się jedzie ok 3-4h spokojnym tempem. Spotkanie było by na dębickim mc'donaldzie. Daję znać wcześniej, żeby można było sobie zaplanować. Pozdrawiam,
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 25 Marca 2015 Użytkownicy+ Opublikowano 25 Marca 2015 Ciekawa propozycja - zaczynam się zastanawiać. Nie analizowałem tego jeszcze dokładnie, ale ile km jest od granicy ? Objedziemy na paliwie zatankowanym u nas, czy trzeba jakieś euro mieć ze sobą ? Jakieś wejściówki do opłacenia ? Jakiś obiad ?
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 25 Marca 2015 Użytkownicy+ Opublikowano 25 Marca 2015 Gumiś, czy termin jest sztywny? Pytam, bo bardzo chętnie bym się wybrał, ale w tym terminie jest II Spotkanie Wiosenne w Ryni i niestety kolizja terminów. Jeżeli w innym terminie to ja bardzo chętnie. Najlepiej mi pasuje niedziela.
Gawron Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 Czołem bede się uważnie przyglądał terminom , chętnie się wybiorę , poprzestawiam sobie wszystko tak aby jechać , lux propozycja
gumis Opublikowano 26 Marca 2015 Autor Opublikowano 26 Marca 2015 Może jak większości pasuje może być tydzień później, co wy na to? np. 26.04? trasa mniej więcej wyglądała by tak: trasa na zamku jest z tego co pamiętam jakaś opłata za wstęp, na pewno też była kawiarenka z jedzonkiem itp. Niech każdy napisze jakie mu terminy pasują w tych dwóch tygodniach i się jakoś dopasujemy. Edit: Może rzeczywiście zróbmy sobie wyjazd 26.04 ??
bobbens Opublikowano 26 Marca 2015 Opublikowano 26 Marca 2015 dla mnie termin podany przez gumisia 26 jest ok więc jestem 18-19 niestety mam zajęty pozdrawiam
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 26 Marca 2015 Użytkownicy+ Opublikowano 26 Marca 2015 Termin 26 kwietnia mi pasuje.
Gawron Opublikowano 26 Marca 2015 Opublikowano 26 Marca 2015 Oba terminy jak dla mnie ok , byle pogoda była . Przemakalny jestem :-)
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 26 Marca 2015 Użytkownicy+ Opublikowano 26 Marca 2015 Ja też jestem chętny na 26 - warunek : pogoda (brak sprzętu na deszcz) i muszę skończyć burka - między innymi założyć tylną oponę której jeszcze nie mam Edit: z Rzeszowa to w/g mapy Gumisia około 500 km, z tego 2 x 140 km po stronie Słowackiej - czyli jeżeli zatankujemy po korek na granicy to powinno się udać objechać za złotówki
gumis Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Opublikowano 27 Marca 2015 Endriu zobacz np. czy nie masz karty płatniczej, że możesz nią płacić bez opłat poza granicami PL. Ja za takie udogodnienie płacę 5 zł miesięcznie i wybieram sobie w jakim chce bankomacie w pl i poza bez opłat i tak samo jest z płatnościami. Polecam Edit: Czyli ustalamy termin na niedzielę 26.04, oczywiście jak będzie pogoda. Proponuję jak wcześniej pisałem spotkać się na dębickim mc'donaldzie o godzinie 8. Trasa leci przez Jasło, Nowy Żmigród, Bardejów, Poprad.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 27 Marca 2015 Użytkownicy+ Opublikowano 27 Marca 2015 Endriu zobacz np. czy nie masz karty płatniczej, że możesz nią płacić bez opłat poza granicami PL. Ja za takie udogodnienie płacę 5 zł miesięcznie i wybieram sobie w jakim chce bankomacie w pl i poza bez opłat i tak samo jest z płatnościami. Polecam Matko, Gumis , 5,00 zeta miesięcznie przepłacasz stary A tak serio to spoko, kartą kredytową płacę bez problemu i przelicznik nie jest zły, tylko gotówkę jakąś w oiro trzeba mieć, ale coś się znajdzie, w najgorszym razie zabiore córce zaskórniaki Bardziej mnie martwi stan mojego burka i pogoda.
gumis Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2015 EndriuBis zrobiłeś już Burka na wyjazd za tydzień?
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Użytkownicy+ Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Panowie, ja na ten moment muszę raczej wyjazd z Wami odpuścić - jak się coś zmieni to dam znać.
gumis Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2015 "lista" osób jest cały czas otwarta, 26.04, mcdonald w Dębicy, 8 rano spotkanie i wyjazd
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Użytkownicy+ Opublikowano 23 Kwietnia 2015 EndriuBis odpuścił, może się jeszcze zastanowi? Gawron - co z Tobą? Może ktoś jeszcze chętny?
Gawron Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Czołem Gawronowi , Gawronowa zorganizowała niedzielę , muszę pauzować ......
gumis Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Saper rozumiem, że Rzeszów reprezentujesz tylko ty? Czyli lista obecności by wyglądała tak: Saper, Gumiś, Bobbens + kolega?
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Użytkownicy+ Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Na to wygląda, że z Rzeszowa jadę tylko ja. Do zobaczenia na "macu".
bobbens Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Nie liczy się ilość tylko jakość bez urazy dla wszystkich !piwko
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Użytkownicy+ Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Panowie, jak tam wycieczka ? Jakaś relacja ? O zdjęciach nawet nie wspomnę - bo nie wiem czym mam bardzo żałować że nie mogłem jechać , czy tylko trochę
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Użytkownicy+ Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Wycieczka moim zdaniem bardzo udana, zamek pierwsza klasa, położony bardzo malowniczo. Pogoda super, nie za zimno, nie za gorąco. Ja osobiście wycieczkę zamknąłem liczbą 482 przejechanych kilometrów, "banan" na twarzy. Bajka. Zdjęć nie posiadam, może bobbens zapoda, bo trochę ich trzasnął. Żałować możesz, bo było super. Aha - tunel miał około 5 km. W przyszłym miesiącu planowany zamek Krzyżtopór do "zdobycia", więc możesz pojechać na kolejną wycieczkę.
gumis Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Na Krzyżtopór jestem jak najbardziej ZA choć maj napięty, ja odpadam w takich terminach majowych - 9, 15, 30 reszta jest do dogrania a wycieczka super
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Użytkownicy+ Opublikowano 28 Kwietnia 2015 No pięknie, czyli w ramach "pokuty" muszę przejechać tę trasę sam i nadrobić stracony czas Czekam jeszcze na fotki dla jeszcze wiekszej zachęty
bobbens Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Saper mnie wywołał ze zdjęciami jak sie ogarnę, wrócę po pracy to postaram się coś wrzucić, choć nie wiem czy będę potrafił a wycieczka spoko, towarzystwo dało radę ja w maju nie moge tylko 16-17, reszta terminów narazie wolne pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi