marek_m Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 Kymco pokazało na targach EICMA nowego DownTown'a 350i Tytuł edytowano. Administracja
Lucjan73 Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 Kymco pokazało na targach EICMA nowego DownTown'a 350i Czy mi się wydaje że trochę "zalatuje" Kawasaki J 300 ?
Jerry_R Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 Czy mi się wydaje że trochę "zalatuje" Kawasaki J 300 ? Raczej Ci sie wydaje. Ma byc ponoc wiecej miejsca na nogi, przydaloby sie! Ciekawe rowniez, na ile uda im sie ograniczyc wibracje, o czym wspominaja. http://scooternet.gr.....ÎąĎΚ/ http://www.motogen.p...350i,22152.html PS: Lazyfox - nazwa modelu to 350i. To, ze rzeczywista pojemnosc jest inna - to czesto spotykana sytuacja. PPS: Czyzby dostal Bosch-Brembo ABS 9.1ME Cornering braking system??? Czyzby pierwszy maxiskuter z systemem ABS pozwalajacym hamowac awaryjnie w zakretach? Po motocyklkach KTM, a nastepnie z wyzszej polki BMW?
Sobier Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 Muszę powiedzieć ze całkiem ładna linia.
Lucjan73 Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 Jerry mi chodzi o stronę wizualną nie o dane techniczne.
leo011 Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 Ciekawe skutery robi kymco, kurcze, psują rynek Europejczykom i markom japońskim. Sam przeskoczyłem z apki na xcitiga 500 i jestem zadowolony. Jedyny jak dla mnie mankament to niska oryginalna szyba ale deflektor załatwił sprawę.
szczepanj23 Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 Dużo kantów w liniach nadwozia prawie jak nie -Kymco .Kymczaki były takie fajne - opływowe
cheng13 Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 Tylko po co ta 350 ? Przecież jest świetna XCT 400i, nie rozumiem potrzeby produkcji tego skutera.
kmodzele Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 Tylko po co ta 350 ? Przecież jest świetna XCT 400i, nie rozumiem potrzeby produkcji tego skutera. A no "400" i "500" Kymco mają małe schowki pod siedziskiem. Wyobrażam sobie, że nazwa Downtown zobowiązuje do posiadania dużego dwukaskowego schowka. Fajnie wygląda.
pietro01 Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 Podobają mi się rozkładane podesty pasażera. Downtown to najbardziej uniwersalny model ze stajni Kymco i dobrze, że go rozwijają.
Michalski Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 mam obecnego DT 300i, ten nowy jest piękny... uhhh... będę go miał a jeżeli chodzi o podobieństwo do Kawy J300 to raczej odwrotnie, Kawa jest wzorowana na DT 300i.
kitenation Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 Z moich obserwacji względem obecnego (bardzo dobrego) modelu: Górne podesty zostały obniżone - prawdopodobnie będzie można mocniej wyciągnąć nogi, przeniśli stacyjkę pod kierownicę - super, jak rozumiem pozwoli to na stworzaenie dodatkowego, drugiego schowka? Wreszcie dupsko nie wygląda maxi-zwaliście (co było jedynym elementem który w obecnym DT niezbyt mnie bieże). Silniczek pewnie też zyska 3-4 KM dodatkowe i moment, a tego nigdy nie za dużo:) Jedno ale: dlaczego zrezygnowano z soczewek?!?! Moim zdaniem w połączeniu z angel eyesami wyglądało to kapitalnie...
radi Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 Fajna maszynka . Ładnie wygląda :-) Widać ,że Kymco idzie ostro do przodu i nie zamierza zwalniać w doskonaleniu dobrego :-)
smarciu Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 Skuter ciekawy, zastanawiam się czy ten model nie zrobi w Kymco wewnętrznej konkurencji? A mogliby zrobić jakąś bardziej turystyczną 500tke, tam się robi nisza rynkowa do zagospodarowania.
marek_m Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Opublikowano 5 Listopada 2014 Materiały prasowe Downtown 350i Agility Maxi 300i
kmodzele Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 Aj aj aj, że też nie dotarłem na te targi.. Słowem z poczciwego Downtowna 300 zrobili Agility300 nieco poprawiając design na nowocześniejszy i że starczyło im sił, to trochę nadmuchali i zrobili Downtown 320, pardon: 350 W tej sytuacji mój poczciwy Downtown 300 stracił na cenie odsprzedaży 50% w ciągu dwóch dni. Jeszcze niech ktoś powie, że mamy już MyRoada 750 i Excitinga 700 ........
Sympatycy KriSSo Opublikowano 6 Listopada 2014 Sympatycy Opublikowano 6 Listopada 2014 Bardzo ładna maszyna, tylko po co podnieśli kanapę? 810 mm jak Xciting - bez 178 + nie ma co podchodzić, szkoda . Dla niższych zostaje Agility Maxi
Nano Opublikowano 7 Listopada 2014 Opublikowano 7 Listopada 2014 Ta szpara między reflektorami nieco razi - i nie pomaga nawet, że ją oprawili chromowaną ramką. Reszta OK, choć nie każdemu się musi podobać ten azjatycki maksymalizm stylistyczny - a tutaj jeszcze chromik, a tu zaślepeczka, a tu złamanie lini świateł a tam rozcięty "dziubek" czaszy.
marek_m Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Opublikowano 7 Listopada 2014 Ta szpara między reflektorami nieco razi - i nie pomaga nawet, że ją oprawili chromowaną ramką... Wzorowali się na obrazie Munch'a
kitenation Opublikowano 7 Listopada 2014 Opublikowano 7 Listopada 2014 Dokłądnie to samo pomyślałem Marek. Przyznam szczeże, że tak jak tył nowego DT jest rewelacyjny (w porównaniu do ociężałej dupy poprzednika) to z przodu zdecydowanie woałem pierwszą generację i to pod każdym względem (mówimy wyłacznie o stylistyce). Piorek
Rekomendowane odpowiedzi