MISIEK Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Planujemy w długi weekend czerwcowy z Navigatorem wypad by pozwiedzać kilka ciekawych turystycznych miejsc w okolicach Nowej Rudy, Kłodzka. Zahaczymy o Karpacz, Szklarską... i może (chciałbym) jeszcze Pragę. Wyjazd z Poznania z samego rana w czwartek 19 czerwca a powrót w niedzielę 22 czerwca. (4 dni) Kto chętny ?
mefisto.diabel Opublikowano 11 Maja 2014 Opublikowano 11 Maja 2014 Wstępnie się piszę jak poznam bliżej szczegóły. Edit: Tak sobie przeglądałem stronę główną: http://www.burgmania.net/index.php?option=com_content&view=article&id=747:weekendowe-knedliki-budweiser-i-pstragi&catid=11&Itemid=123〈=pl
mefisto.diabel Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 Już nie edytuję poprzedniego posta tylko piszę nowy. Generalnie poważnie myślę o wypadzie na południe polski i do Pragi w weekend czerwcowy. Aby doszło do realizacji sądzę, że należy się tematem bliżej zainteresować (chociażby noclegi). Ja muszę jeszcze do jakiegoś magika oddać burka, aby go przejrzał przed ewentualnym wyjazdem. Nakulałem ponad 2500 km w tym roku, a burek pierwszej młodości nie jest..... Propozycja tego weekedu: Day One: Wyjazd rano. Popołudnie Praga. https://goo.gl/maps/qFSA2 Day Two: Całodzienne zwiedzanie Pragi. Day Three: Trasa turystyczna. Trasa: https://goo.gl/maps/i0ugR Day Four: Powrót. Trasa: https://goo.gl/maps/RwlVi
MISIEK Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Opublikowano 15 Maja 2014 Spotkamy się któregoś dnia i temat dogadamy !
janus60 Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 Również jestem za tym aby się spotkać i obgadać temat.Czekam na sygnał.
mefisto.diabel Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Ten weekend jakoś można lub w ciągu tygodnia (u mnie wtorek lub środa po 17.00). W weekend ma padać, więc jeśli deszcze nie straszny można spotkać się na kawie w jakimś centrum handlowym W tygodniu pogoda ma być łaskawa więc świeże powietrze
mefisto.diabel Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 Mam opiekę nad synem. Chyba, że podjadę z nim autem, bo Obornicką z małym na skucie to nie chcę giglać.
janus60 Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 Właśnie się dowiedziałem,że jutro między17.00,a18.00 mam spotkanie,także nie dam rady być na rondzie.Jeśli przesuniecie termin to dajcie tu -info.Przepraszam... siła wyższa.
MISIEK Opublikowano 21 Maja 2014 Autor Opublikowano 21 Maja 2014 To co? Zmieniamy na 19:00. Zdążysz? Jeśli nie- zrobimy drugie spotkanie.
MISIEK Opublikowano 30 Maja 2014 Autor Opublikowano 30 Maja 2014 Piszę nowy, by odświeżyć temat. Na spotkaniu wstępnie ustaliliśmy ogólny zarys wypadu. Zrezygnowaliśmy jednak z odwiedzenia Pragi -stwierdziliśmy, że mamy mało czasu na wszystko. Wyjazd w czwartek 19/06/2014. Miejsce zbiórki: LOTOS ul. Dąbrowskiego/ Żeromskiego godz. 7:30 - 7:45. Wyjazd punkt. 8:00. Pierwsze dwa noclegi w Nowej Rudzie -baza w trakcie ustalenia. Kolejny -ostatni nocleg to okolice Jeleniej Góry -też do ustalenia. Powrót w godzinach wieczornych w niedzielę. Atrakcje w planie, m.in: Góry Sowie, Srebrna Góra, sztolnie Walim/Rzeczka, Kłodzko, zakon w Krzeszowie, Jelenia Góra -zamek Chojnik, Pilchowice -zapora, Zamek Kliczków, Zamek Grodno, ruiny Zamku w Łupkach koło Wlenia... po drodze Skalne Miasto w Czechach, Karpacz, Szklarska... -tu jakiś spacerek po górach... eeee, sam już nie pamiętam naszych pomysłów, no i nie chce mi się pisać. W każdym razie pomoże nam jeszcze na miejscu smartfon i aplikacja "Niezwykła Polska". Temat dopniemy na kolejnym spotkaniu po zarezerwowaniu "baz noclegowych".
MISIEK Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2014 Czy ktoś jeszcze jedzie -czas zarezerwować jakiś obiekt na bazę. Ewentualnie lecimy na żywca czyli nocujemy tam gdzie będzie wolne miejsce.
mefisto.diabel Opublikowano 6 Czerwca 2014 Opublikowano 6 Czerwca 2014 21 mam ślub na kujawach, więc inny kierunek obieram. Miłej podróży i czekam na relację i zdjęcia.
MISIEK Opublikowano 20 Maja 2015 Autor Opublikowano 20 Maja 2015 Po rocznej przerwie dodaję kilka fotek z wyjazdu... Ze względu na dzisiejszy fakt dostania urlopu na dzień 05 czerwca, wpadliśmy dzisiaj z Navigatorem na genialny pomysł aby odbyć wycieczkę drugą !, przede wszystkim w te miejsca których nie zdążyliśmy odwiedzić poprzednio. Dodam wkrótce w dziale WIELKOPOLSKIE nowy temat... może znajdzie się wśród was ktoś chętny na taki podobny wyjazd w dniach 04-07 czerwca. Hmm... wiem, że jest właśnie Burgmania w tym terminie, ale nie każdy miał pewność że dostanie urlop (tak jak ja -miała być inwentaryzacja we firmie) i zdążył zarezerwować sobie miejsce... Wolibórz -miejsce wypadów Srebrna Góra -Twierdza Srebrna Góra Most Kolei Zębatej jak widać... fabryka Dynamit Nobel AG Molke Skalne Miasto -Czechy Zamek Chojnik i nie tylko... Wałbrzych linia Wałbrzych -Kłodzko
Rekomendowane odpowiedzi