Sympatycy Worlan Opublikowano 7 Lutego 2014 Sympatycy Opublikowano 7 Lutego 2014 Witam Burgmaniaczki i Burgmaniaków. Podobnie jak w ubiegłym roku, zostałem zaszczycony przygotowaniem zakwaterowania na X Jubileuszowym Zlocie Burgmanii Mam nadzieję, że wspólnie poradzimy sobie z układanką - kto, gdzie i z kim. Osoby, które są TU na liście i mają odnotowaną wpłatę za Zlot, będę sukcesywnie lokował w domkach położonych na terenie 2 3 ośrodków – „Marysieńka” , „Krokodyl” i "Leśne Zacisze" No to jadziem ferajna
Lucjan73 Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 Grzesiu super grafika, przydałaby się jeszcze tylko ilość miejsc do spania w poszczególnych domkach. Pomoże to w lepszym zagospodarowaniu noclegów bo po co np. czwórkę mają zajmować dwie lub trzy osoby.
Sympatycy Anton Opublikowano 7 Lutego 2014 Sympatycy Opublikowano 7 Lutego 2014 Marysieńka 22. Z resztą która chrapie Jak w ubiegłym roku.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 7 Lutego 2014 Administrator Opublikowano 7 Lutego 2014 przydałaby się jeszcze tylko ilość miejsc do spania w poszczególnych domkach. Pomoże to w lepszym zagospodarowaniu noclegów Cierpliwości, musi się załadować na serwer Uwaga! Prosiłbym aby w tym wątku wpisywać konkrety, bez zbędnych komentarzy. Usprawni to pracę Worlanowi, który i tak już goni w piętkę Dziękuję za uwagę.
czaro69 Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 Witam, poproszę domek nr 35 pokój po lewej - dokładnie jak w tamtym roku...
Moni82 Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 prosimy Marysieńka nr 20 Moni82 i Robert1973 (zapłacone)+Ania i Krys70 (zapłacone, niestety lista wpłat nie jest zaktualizowana) dziękujemy
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 7 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 7 Lutego 2014 a ja już zapłaciłam, może nawet na nagrodę mam szansę ? ... i domek z zeszłego roku poproszę ... nr 34/Marysieńka - ekipa się tworzy
Termi_N Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 Jeśli można to prosimy o krokodylka K14 (Termi_N+Wiolka - 115 i 116).
Klubowicze Piootr Opublikowano 7 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 7 Lutego 2014 Worlanie, poproszę kwaterunek w Marysieńka 25. Mam nadzieję, że "moja" standardowa ekipa dołączy później. Póki co może dopisz jeszcze do tego domku Irasko. Co prawda w poście poniżej napisał, że wybiera 26 "po sąsiedzku", ale wpisz proszę 25 i jemu. Pozdrawiam Piootr
Sympatycy irasko Opublikowano 7 Lutego 2014 Sympatycy Opublikowano 7 Lutego 2014 To może ja po sąsiedzku Marysieńka 26, a jeśli będzie miejsce u Piootra to do 25 poproszę. Pozdrawiam
Klubowicze DaniL Opublikowano 8 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 8 Lutego 2014 To i ja poproszę w M.26. Mam nadzieję, że nikogo nie "podsiadłem". Pozdrawiam, Danił
dr.big Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Zrobił się trochę bałagan w temacie, a ja nie mam zamiaru ślęczeć nad listami i sprawdzać wpłat. Szanujcie nasz czas!!!... Jeszcze raz proszę usilnie wszystkich: zapłacone i odhaczone na liście (a nie dopiero zlecony przelew!) -> wtedy rezerwujemy! Czy to takie trudne? PS. I łopatologicznie: Sprawdź na liście czy przy Twoim nicku istnieje dopisek: "zapłacone" i dopiero wtedy rezerwuj kwaterę -> Lista jest tu -> http://www.forum.bur...orni-6-8062014/ Bo szczerze powiedziawszy to były tu posty osób, których nawet nie było na liście... Ale domek już rezerwowali ...
Sympatycy Worlan Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 8 Lutego 2014 Ja mam jeszcze prośbę, żeby osoby sugerujące nr domku miały przygotowaną pełną obsadę dla danego domku. Unikniemy sytuacji, że domki zostaną zablokowane przez jedną osobę, a później ja będę dokwaterowywał do pełnego składu. Jest jeszcze dużo czasu, spokojnie się przygotujcie. Tak jak na drodze i tu - "Wszyscy się zmieścimy" Będę się starał, żeby Wasze propozycje odnośnie wyboru ośrodka i domku spełnić, ale wiadomym jest, że nie uda się wszystkim "dogodzić" . Ostatnie "słowo" będzie należało do mnie i nie jest to moje widzi mi się, tylko inaczej się nie da. Aktualizację będę robił raz w tygodniu (chyba) Osoby zakwaterowane na 1 pozycji są zobligowane do ustalenia pozostałych osób (obowiązkowy wpis o wpłacie) i przesłania do mnie info na PM (żeby nie śmiecić).
ja-rek Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Zapłacone: ja-rek i Martyna domek 34/Marysieńka razem z resztą śląskiej ekipy. ja-rek.
krzysiu Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Proszę o cały domek osrodek Marysienka domek nr.12 . Poz141Krzysiu (zapł),Zdun13m,Pazdzioch, Pawkor oraz Carl z Beata
Sympatycy orzech Opublikowano 9 Lutego 2014 Sympatycy Opublikowano 9 Lutego 2014 Dziękuję za wpisanie do odpowiedniego kwadrata. Proponuję ten domek uzupełnić jak w roku ubiegłym (oczywiście po wpłatach na konto) Grzesiek, Antonio, Kubo z czarną czy inną gwiazdą, Michalu, Roni-Ania, Valdi-Molo chyba, że wymienieni gardzą i chcą gdzieś indziej.
Lucjan73 Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Zrobił się trochę bałagan w temacie, a ja nie mam zamiaru ślęczeć nad listami i sprawdzać wpłat. Szanujcie nasz czas!!!... Jeszcze raz proszę usilnie wszystkich: zapłacone i odhaczone na liście (a nie dopiero zlecony przelew!) -> wtedy rezerwujemy! Czy to takie trudne? PS. I łopatologicznie: Sprawdź na liście czy przy Twoim nicku istnieje dopisek: "zapłacone" i dopiero wtedy rezerwuj kwaterę -> Lista jest tu -> http://www.forum.bur...orni-6-8062014/ Przelew poszedł. Proszę o domek nr. 11 Krokodyl 2 osoby. Przelew poszedł proszę o domek Marysieńka 22 uzgodnione z Antonem. Panowie Wize i Jaki stare chłopy a nie umieją czytać ! Nie róbcie bałaganu - proszą grzecznie Admini o jakiś porządek a Wy co ?
Sympatycy Worlan Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 9 Lutego 2014 UWAGA !!!!! Czytajcie dokładnie co zostało wcześniej napisane. Proszę nie robić rezerwacji na osoby, które nie dokonały wpłaty i nie jest to widoczne na liście w TYM miejscu. Przykład: Proszę o cały domek osrodek Marysienka domek nr.12 . Poz141Krzysiu (zapł),Zdun13m,Pazdzioch, Pawkor oraz Carl z Beata Takie posty będą ignorowane, a inne usuwane. Ten wątek został założony tak wcześnie, żeby nam wszystkim było łatwiej ale jak widać chyba był to błąd. Proszę nie utrudniajcie nam pracy. Ważne Rezerwując jako jedna osoba n.p. domek 4 osobowy macie 1 tydzień (czas między aktualizacjami danych o rezerwacji) na uzupełnienie składu danego domku. Oczywiście cały czas obowiązują wpłaty i adnotacja na głównej liście. Po tym czasie rezerwacja będzie mogła być zmieniona i mogą nastąpić przesunięcia do innych domków. W Marysieńce na tę chwilę mamy domki 4 osobowe. W niektórych domkach są łóżka pietrowe i będzie można w nich kwaterować 6 osób ale czekamy na informację od właściciela OM które to są domki. Jak już będę to wiedział naniosę odpowiednie poprawki na schemacie.
krzysiu Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Proszę o Rezerwacje miejsce w domku nr12 osrodki Marysienka . Poz 141 Krzysiu-zaplacone, (Docelowo w domku grupa Łódzka :Zdun13m,Pazdzioch,Pawkor oraz Carl z Beata-przelewy w drodze) Przepraszam za poprzednią formę rezerwacji, czy taka forma będzie dobra?
Sympatycy Worlan Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 9 Lutego 2014 Pierwsza grupa została zakwaterowana. Wszyscy, którzy przelali kasiorkę na wskazane konto, a ich wpłaty zostały potwierdzone odpowiednim wpisem i wybrali apartamenty, są już wpisani w pierwszym poście tego tematu pod odpowiednią cyferką. Przyznam, że było z Wami trochę roboty Mam nadzieję, że następni zapoznają się z tym co zostało w tym wątku napisane i będzie coraz lepiej.
ravw Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Poproszę o dopisanie mnie RAVW do domku nr 14 Marysieńka - grupa Łódź. Tym samym rezygnuje z domku nr 27 na tym samym osrodku.
Sympatycy Worlan Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 10 Lutego 2014 No i co można napisać pod Twoim postem RAVW ??? Śmiać się czy płakać, a może palnąć sobie w łeb ? Mało tego to zarejestrowałeś się na zlot 2 razy nr 122 i nr 185 Chyba, że jest Was dwóch. Nie ma potwierdzenia wpłaty przy Twoim Nicku a Ty już zdążyłeś zrobić rezerwację domku 27 i z niej zrezygnować. No i jest następna rezerwacja, tym razem domek nr 14. CUDNIE Przy okazji wywalania poprzedniego wpisu proszę o usunięcie i mojego.
Klubowicze Roni Opublikowano 10 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 10 Lutego 2014 a może palnąć sobie w łeb ? Worlan!!! Wiesz, że nie możesz ale jemu to chyba by pasowało. ps. po przeczytaniu zainteresowanych tez do kosza.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 10 Lutego 2014 Administrator Opublikowano 10 Lutego 2014 Worlan, dla zobrazowania sytuacji nie skasujemy po raz 3'ci wpisu ravw. Zresztą i tak już w tym wątku zostało skasowanych naście postów! Nie ułatwiacie nam organizacji. Panowie!!!!!!! Wy nie czytacie!!!! Zanim cokolwiek tutaj zostanie napisane proszę 3 razy przeczytać to, co ma w sygnaturce kolega Worlan! Koniec przekazu.
Rekomendowane odpowiedzi