czaro69 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Witam serdecznie, zostałem poproszony przez Makiego o założenie tematu dotyczącego zakończenia sezonu. Spotkanie odbędzie się w dniach 4-6.10.2013 roku w Szeligach koło Ełku http://www.gryfia-mazur.pl/, rozpoczynamy ok. godz. 18.00 obiadokolacją, w sobotę mamy śniadanie w formie szwedzkiego stołu i obiadokolację. W niedzielę po śniadaniu kończymy spotkanie. Wszelkie napoje we własnym zakresie, nie dotyczy śniadań. Cena za osobę dorosłą 200 PLN za całe spotkanie. W sobotę przewidziane atrakcje, m.in. przejazd koleją wąskotorową http://www.mosir.elk.com.pl/ekw/ -(płatne dodatkowo 30 PLN od osoby dorosłej) oraz zwiedzanie okolicy. Termin zapisów to 16.09.2013 r., potem lista będzie zamknięta. Wpisowe 50 PLN, nr konta podamy później. Tradycyjnie zapraszamy wszystkich Burgmaniaków niezależnie, z którego regionu pochodzą... Ps. Impreza nie odbędzie się, jeśli będzie mniej niż 20 chętnych.
jaro_4setka Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 No dobra,to ja będę pierwszy... Prosze o wpisanie mnie na listę ,jaro_4setka + Magda... To teraz,juz powinni posypać sie chętni... :-)
czaro69 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Maki, proszę dopisz nas do listy: czaro69+Ada+Natalka
Klubowicze MAKI Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Klubowicze Opublikowano 28 Sierpnia 2013 No to Jadziem !!! - Zapełniamy listę ! 1 - Jaro_4setka + Madzia 2 - czaro69+Ada+Natalka - 04.10 3 -MAKI+Makowinka 4 - Wrzonio + Ewik 5 - Roman+ Ania 6 - boochos - 04-05.10 7 - Bartheez5+Kuba (mały Burban ) - dojazdowy (z wiadomych względów ). 8 - Selmen
Klubowicze Doktorek Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Klubowicze Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Nie stety nie wybiorę się na zakończenie sezonu do Szelig, ostatnio z kasą u mnie krucho ale życzę Wam pogody i miłego spotkania jak to zwykle jest na klubowych spotach ale w Kątach będę
Klubowicze Ewik Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Klubowicze Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Tradycyjnie będziemy, Maki dopisz Wrzonio +Ewik
boochos Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 hej. z chęcią bym uczestniczył w imprezie. jest to dla mnie możliwe w terminie piątek/sobota (5.10. moja starsza córka ma urodziny, na które też jestem zaproszony...), jeśli jest taka opcja to proszę o dopisanie na "pół weekendu" PS> Maki - gdzie te zdjęcia z Karpacza...??? aaa.... jeszcze jedno, skoro jadę solo to proszę o dopisanie do pokoju z Jaro4setką, jak zawsze (chyba Madzi nie będzie to przeszkadzało...???)
Klubowicze MAKI Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Klubowicze Opublikowano 29 Sierpnia 2013 jeśli jest taka opcja to proszę o dopisanie na "pół weekendu" PS> Maki - gdzie te zdjęcia z Karpacza...??? aaa.... jeszcze jedno, skoro jadę solo to proszę o dopisanie do pokoju z Jaro4setką, jak zawsze (chyba Madzi nie będzie to przeszkadzało...???) Ad.1 - Myślę że na pół wekendu da rade się zapisać Ad.2 - Zdjęcia z Karpacza są w ,,imprezach podróżach '' pt. Mini wczasy w Karpaczu z wycieczką w Pradze https://plus.google.com/photos/118112875699351934587/albums/5913791608157337665 Ad.3 - No pokoje są 2 - osobowe - ale w tym przypadku, to jak moja Makowinka nie pojedzie to Ja mogę pokój podzielić z Madzią . Może się lepiej poznamy???
jaro_4setka Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Czesto zostawiam odpalona burgmanię na kompie,jak Magda przeczyta,ze tak nią dzielicie sie to na pewno pojedzie... ;-) ps.Szymon myślę,ze z krzyska bedziesz miał wiecej pożytku pokoju... ;-)
boochos Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 OK. czyli na: mnie, Jara4setkę , Makiego i Madzię zamawiajmy 2 2-osobowe pokoje. Potem jakoś się dopasujemy ... ja, np. to prawie w ogóle obrzydliwy nie jestem coś Roman ani piśnie czy się wybiera, podobno też ma niezłe wspomnienia z estońskich nocy.... :msn-cry:
Roman Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Wspomnienia mam super ,nie tylko z Estonii ale z Litwy i Łotwy też .Maki dopisz do listy Anna i Roman .
boochos Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 no to pięknie, do Ełku ruszymy razem, mam nadzieję...
Gość Bartheez5 Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Proszę o dopisanie do listy Bartheez + Kuba ( z wiadomych względów opcja bez noclegu)
selmen Opublikowano 10 Września 2013 Opublikowano 10 Września 2013 no ja jak mówiłem piszę się jakby co jednoosobowo. pozdro
jaro_4setka Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 hej,czekałem do ostatniej chwili,patrze,że 20 osób nie będzie,a do dzisiaj musiałem określić sie z inną imprezą w tym samym terminie,która jest pewna... proszę o skreślenie mnie z listy... może innym razem uda sie... ps.tak jak z niektórymi rozmawiałem,czekam 28 września w białymstoku...
Klubowicze MAKI Opublikowano 16 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 16 Września 2013 A więc !- Szanowne Grono ! Z uwagi na to że nie udało nam się uzbierać 20 osób które deklarowały by chęć pobawić się ( z noclegiem ) , zmuszony jestem odwołać imprezę . Szkoda że nie dojdzie do spotkania w tak zacnym regionie - Mam nadzieję że jeszcze nam uda się zrobić nie jedną imprezkę wśród lasów i jezior. Proszę Administrację o wykasowanie w/w tematu . Pozdrawiam MAKI Zamykam. Administracja
Rekomendowane odpowiedzi