Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Roni i Ania na 95% deklarują swoją obecność.

Może warto by było się zastanowić by sobotni obiad poświęcić na rzecz drugiego noclegu ( z soboty na niedzielę ). W sumie jakąś karmę każdy przywiezie z domu, a poza tym nie ma co tyle jeść bo i tak gówno z tego i tak.

pzdr

• Odpowiedzi 184
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• braszken

39

• PIN

16

• stefanekmac

11

• Wrzonio

10

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Cześć

Termi_N + Wiolka możecie śmiało wpisać na listę uczestników tego spotkania. Co do terminu to lepiej sierpień ale wrzesień też ogarniemy.

Opublikowano

Witam. Tak jak wcześniej pisałem w dniu 20- 09 nie będę mógł ,chyba że 21-22-09 lub inny termin. Pozdrawiam.

• 4 tygodnie później...
  • Sympatycy
Opublikowano

Proszę o dopisanie do listy Volvo 673 + Marzena.

Opublikowano

Braszkenik ty na imprezie będziesz bo nie ma cię wpisanego na listę

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam! Pomysł na spotkanie bardzo fajny! :D Mam pytanie, jaki byłby koszt udziału w imprezie bez noclegu i czy jest w ogóle taka opcja? Mam możliwość przenocowania u znajomych w Płocku, więc mógłbym zrezygnować w wynajęcia pokoju w hotelu a tym samym nie blokować miejsca innym zainteresowanym, bo z tego co pisałeś to możliwości hotelowe są ograniczone do ok 32 osób. Pozdrawiam.

Opublikowano

Koszt noclegu ok 30-35 zł większy będzie koszt Taxi do Płocka gdybyś spożywał ognisty napój :D jest jak coś możliwość uczestnictwa bez noclegu oczywiście. Z tego co na obecną chwile to koszt z noclegiem ok 130zł jutro będę to potwierdzał ostatecznie i wrzucę na forum wraz z nr konta do wpłaty należącym do pensjonatu

Opublikowano

Gdzie ten nr. konta ? :clapping:

• Klubowicze
Opublikowano

Hejka-to może już konkretnie :

- adres hotelu

- jaki koszt za dodatkowy nocleg z soboty na niedziele dla pokoju dwuosobowego .

• Klubowicze
Opublikowano

Jaki wreszcie jest ten prawidłowy termin. Może garść konkretnych 100 procentowych informacji, bo zaczynam się już gubić.

Czyli kiedy, gdzie, za ile, jaki rozkład zajęć?

Bo ten pierwszy post to chyba nie całkiem aktualny.

Opublikowano

Ja też chcę potwierdzenia terminu i numeru konta.Pozdrawiam Braci Organizatorów.

Opublikowano

Dzis późnym wieczorem bede wiedział wszystkie szczegóły to wrzucę na forum

Opublikowano

czekam :clapping::)

Opublikowano

Czekam...

• Klubowicze
Opublikowano

Chyba nici z imprezy. Szkoda. :clapping::)

Opublikowano

Spokojnie Panowie, dajcie chłopakowi trochę czasu :horse: jestem dobrej myśli.

Opublikowano

Spokojnie Panie i Panowie już za chwile za momencik wszystko dopięte zostanie na ostatni guzik i będzie info

Przecież nie odwoływałem imprezy ;)

Odnośnie imprezy to mamy do dyspozycji cały obiekt 3 ha zagospodarowanej powierzchni.Duzy zarybiony staw,plaża,mini zoo,pole do siatkowki plażowej.Można łowić ryby,opalać się lub pograć w siatkówkę. Jest duża zadaszona tawerna urządzona w stylu greckim. Menu ogniskowo-grilowe grochówka/żurek/czerwony barszcz/kwaśnica ,kiełbasa ,bułeczki nadziewane serem do zapiekania nad ogniskiem,smalec własnej roboty,chleb swojski i ogórki kiszone,bigos,dwa rodzaje sałatek.Na porcje dla każdego kiełbasa,karkowka,kaszanka i po piwie. Stol kawowo-herbaciany,napoje,ciasto.Alkohol tylko od nas płatny (np wódka stock 25, piwo niepasteryzowany kasztelan 5 zl).Cena za imprezę,nocleg,śniadanie 130zł. Liczba miejsc 30 z noclegiem.Sama impreza bez noclegu 70 zł. możliwy nocleg pod własnym namiotem,impreza,śniadanie 100 zł od osoby.

Jeżeli ktoś chętny zostać dodatkowo z soboty na niedzielę nie ma problemu cena za nocleg i posiłek do dogadania na miejscu. .

Myślałem jeszcze o koszulkach z napisami, znalazł się drobny sponsor ale nie znam jeszcze ostatecznej ceny za 1 szt. Czekam na wycenę. Jeżeli nie starczy od sponsora to będzie mała dopłata do koszulek jeżeli szanowne koleżeństwo ma ochotę na taki gadżet :chair: Poszukiwania sponsora trwają bez przerwy. Ostateczność to koszulki odpłatne.

Pieniądze wpłacać proszę na konto właścicielki pensjonatu jutro wrzuce nr konta w tytule wpłaty: nick + wrzesień 2013.

Odnośnie listy to zostaje tak jak w pierwszym poście ewentualnie ulegnie modyfikacji. Jak ktoś chętny na koszulkę to proszę wpisywać rozmiar.

Na wszelkie pytania będę starał się odpowiadać na bieżąco na forum ewentualnie można dzwonić mój tel 796337855.

Impreza w Pensjonat Boss Nowe Grabie 47, 09-530 Gąbin

Dodatkowo każdy uczestnik otrzyma niespodziankę na pamiątkę uczestnictwa w imprezie od organizatora :)

Pzdr Braszken

• Klubowicze
Opublikowano

Brzmi super. Jeszcze tylko termin. Czy 20-21 wrzesień? Jak wcześniej pisałeś.

Opublikowano

Termin się nie zmienił 20-21 wrzesień 2013r.

• Klubowicze
Opublikowano

OK. To jesteśmy. Koszulki męska L, damska M (jak nie będzie damskich to męska S)

• Klubowicze
Opublikowano

Braszken mam taka mała prośbę dopisz i mnie z noclegiem :) Ślinka mi pociekła na te specyfiki :clapping: a jak zobaczyłem pensjonat no to szczena opadła http://www.pensjonatboss.eu/index.html

Jeśli będą koszulki to rozm. "L"

Opublikowano

Ja koszulkę xl .Już się nie mogę doczekać imprezy .Pozdrawiam płocczan.

Opublikowano

Proszę o potwierdzenie osób przy których brak jest znaku $ czy nadal deklarują chęć uczestnictwa w spotkaniu wrześniowym w dniach 20-21. Tak jak pisałem wcześniej mamy ograniczenie odnośnie miejsc noclegowych.

Opublikowano

Witam. Braszken do kiedy musi zapaść ostateczna decyzja uczestnictwa + koszulka?

Opublikowano

Do chwili kiedy zapełni się hotel :) narazie 9 osób potwierdziło uczestnictwo więc jest czas, ale może być tak ze jutro się zatka ;) ale może też być tak ze do 20 września nie będzie kompletu