Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy koleżanki i koledzy mieli by ochotę spotkać się z Burgmaniakami z Płocka i okolic na imprezie w okolicy Płocka?

Wybór padł z uwagi na to, iż wielu uczestników miało już możliwość skorzystać z płockiej gościnności na pensjonat w którym konsumowaliśmy obiad podczas pikniku lotniczego (cisza, spokój, miłą obsługa). Z tego co mi wiadomo nie zgłaszał nikt żadnych zastrzeżeń w związku z powyższym pomyślałem o zorganizowaniu tam w miesiącu wrześniu spotkania w licznym gronie. A co nie było chyba w ostatnim okresie nic w Płocku to dlaczego nie.

Moja propozycja to spotkalibyśmy się w dniu 6 września br. w Płocku (lokalizacja do uzgodnienia) tak do godz. 17-17:30 i następnie by wszyscy bezproblemowo mogli trafić, wspólnie udali się do pensjonatu w którym czekały by na nas atrakcje :P. Na początek, biorąc pod uwagę, że zamówiona została piękna pogoda na ten weekend, spotkalibyśmy się z zimnym piwkiem, dla niektórych z sokiem. W tym czasie skwierczała by na ruszcie kaszanka, kiełbasa, karkówka, boczek, szaszłyk. W tle można by usłyszeć jedne z lepszych kawałków, które wstępnie zdeklarował się zapewnić kolega Klimek, wraz z kolorowymi światełkami. Najedzeni lekko opici, moglibyśmy sprawdzić się na parkiecie. Oczywiście dodatkowo w zależności od chęci można spotkać się z wodą ognistą (opcja dodatkowa). Zabawa trwa i trwa. Po udanym spotkaniu wieczornym na każdego oczekiwałoby łóżeczko w świeżej pościeli w pokojach o bardzo egzotycznych nazwach, oczywiście wraz z możliwością odświeżenia się przed. Następnego dnia, każdy wypoczęty, uśmiechnięty, ma możliwość skonsumowania śniadania wraz z poranną kawą.

Po śniadaniu zaplanowaną wcześniej trasą wyjeżdżamy zwiedzać okolice. Tu postaralibyśmy się zapewnić jak najlepsze widoki i poznanie okolicy Płocka dogłębniej - tak około 2-3 godzin. W okolicy godziny obiadowej wracamy do pensjonatu na obiad i po rozjeżdżamy się. Oczywiście postaramy się odprowadzić w miarę możliwości każdego by pozostawić jak najlepsze wrażenie - gwarantowane :) .

W zależności od Waszego zainteresowania, można zrezygnować z obiadu i wtedy po śniadaniu pojechać pozwiedzać okolice i rozjechać się do swoich lokalizacji.

Jest szansa ale na dzień dzisiejszy nie gwarantuję, znalezienia sponsora na karkówkę, kaszankę itp. prowadzę w tej sprawie rozmowy wtedy w koszty mięsiwa weszłaby woda ognista.

Jeżeli chodzi o koszty to koszt od osoby na dzień dzisiejszy za całość wynosi ok. 150zł (piątek grill, piwo, przystawki, nocleg, sobota śniadanie, obiad) - w przypadku gdy sponsor zapewni mięsiwo, cena automatycznie spada. Trwają dalsze rozmowy co do zmniejszenia kosztów, ale moim priorytetem jest to by wszyscy się najedli, napili, by nie zabrakło niczego i by wszyscy byli zadowoleni. Czekam również na ostateczną kwotę za opcję w sobotę bez obiadu będę wiedział po niedzieli, gdyż właściciele na wakacje wyjechali, a to tylko z nimi można negocjować.

Jedyne ograniczenie to ilość osób - chodzi o nocleg. W opcji bez dostawek może spać w hotelu 32 osoby, natomiast z dostawkami 36-38. Może za miesiąc coś się zmienia na więcej.

Płock a w szczególności okolice są warte zobaczenia co nie byli, bądź tylko przejeżdżali napewno znajdą coś co pocieszy oko. Postaram się z kolegami z Płocka wspólny wypad sobotni po okolicy zorganizować tak by każdy po powrocie miał banana na twarzy i długo wspominał.

Mam nadzieję, że koleżanki i koledzy chętnie przybędą na wrześniowy weekend. Wrzucam temat dziś, by wiedzieć czy są chętni, a po drugie by w razie czego każdy mógł zaplanować na spokojnie wolny weekend w tym terminie. Oczywiście oczekuję również na propozycje z Waszej strony odnośnie terminu, jedzenia itp. Jest jeden weekend bodajże w połowie sierpnia, ale czy wolny na 100% będę wiedział po powrocie właścicieli, to opcja gdyby większości nie pasował 6-7 wrzesień.

Czekam na odzew z Waszej strony, gdy będą chętni stworzona zostanie lista.

Lista potwierdzonych - 26

1. Roni i Ania -$

2. Limmpuś - $

3. Ronin+Eliza - $

4. Klimek+Viola - $

5. Arkadiusz - $ - bez noclegu

6. Stefanekmac +plecak :) - koszulka XL - $

7. Campto + Alimta - koszulka XL i M - $

8. Ewik i Wrzonio - $ - koszulka L i m (S)

9. Termi_N + Wiolka - $

10. Volvo 673 + Marzena - $

11. Pin - koszulka L - $

12. Mahonej - koszulka XL i M - $ - bez noclegu

13. Master - $

14. Szamot -$ - koszulka XXL

15. Jolka + Michu - $

16. Bobas - $

17. Upiór - $ bez noclegu

18. Migu -$ koszulka XL

• Odpowiedzi 184
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• braszken

39

• PIN

16

• stefanekmac

11

• Wrzonio

10

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no to ja pierwszy się piszę tylko uważam aby Krzysiu zejść z kosztów i w sobotę po śniadaniu polatać kto będzie miał chęć i rozjechać się chyba że większość będzie za obiadem to może przedłużyć się do niedzieli :) :) :pepsi: czyli opcja kolacja nocleg śniadanie a koszty zetniemy znając ilość chętnych na liście i po wcześniejszych wpłatach :P

Opublikowano

wstępnie piszemy się z Elizą

• Klubowicze
Opublikowano

W tym terminie jest duża konkurencja w postaci spotkania bieszczadzkiego. Ja osobiście nie mogę skorzystać ani z jednego ani drugiego zaproszenia, czego bardzo żałuję.

Opublikowano

Krzysiu ale zaszalałeś robisz konkurencję Bieszczadom. Ja chętnie zaproszenie przyjmę Powodzenia w organizacji :P

Opublikowano

Nie dziękuje jak to sie mówi ale praktycznie dużo juz dopięte jest aby tylko chętni dopisali :P

A odnośnie Bieszczad to nie chce być konkurencją za malutki jestem :) ale może ma chęć przyjechać do nas ktoś kto nie pojedzie na imprezę w Bieszczady z rożnych przyczyn

Opublikowano

oczywiście ze się pisze .proszę dodać do listy +plecaczek (JUSTYNA)

Opublikowano

no i brawo dla organizatora każdy po cichu liczy że znajdzie sponsora i impreza będzie za darmoszkę,nie mówiąc o firmie orlen co za darmo w ramach reklamy mogła by cysternę przysponsorować,jak się nie uda to będzie zrzuta

Braszken wcale malutki nie jesteś kawał chłopa z ciebie jest :dontgetit:

Opublikowano

Ja co prawda ostatnio zapracowany, ale Krzysiek piszę się na imprezę we wrześniu !!!!

Krzyś, a może by przesunąć troszkę termin, wtedy by nie kolidowało z imprezą w Bieszczadach ?

Ale ja się piszę !!!

Opublikowano

Arek dla mnie bez problemu jutro zapytam czy maja następny weekend wolny we wrześniu i zaklepie oba jak coś myśle ze to temat do ogarnięcia

Opublikowano

Chętnie-kobieta bardzo lubi Płock.Bywamy tam kilka razy w roku.Na pikniku byłem ale puszką.

Opublikowano

Chętnie-kobieta bardzo lubi Płock.Bywamy tam kilka razy w roku.Na pikniku byłem ale puszką.

Stefanekmac wpisany rozumiem plus plecak?

Mam dobrą wiadomość burzliwe rozmowy i negocjacje ze sponsorem dały skutek pozytywny. Firma dostarczy mięso na grila za free. Teraz dalsze rozmowy odnośnie zbicia kosztów od osoby. Tak delikatnie wspomnę że następny sponsor jest "molestowany" zobaczę co wyjdzie z rozmów.

Kilka osób proponuje przesunąć imprezę o tydzień więc jak większość będzie za to przesuniemy (jak sie da).

Oczekuję na propozycje co do terminu. Tak jak większość będzie chciała ja sie dostosuje :laughing:

Opublikowano

Mój szef poinformował mnie że we wrześniu jedzie do Grecji na chrześniaka wesele oby nie w tym terminie.

Opublikowano

ciekawe co to za mięso będzie ;)

• Klubowicze
Opublikowano

Termin dość odległy, aby mówić o 100% pewności przybycia ale wstępnie prosimy o dopisanie na listę.

Campto + Alimta

Opublikowano

Ok dopisani ;) termin odległy ale jest chociaż czas na ewentualne przygotowanie sie i zaplanowanie wolnego w tym czasie.

Opublikowano

Dzięki za wcześniejsze info, wstępnie zarezerwowałem termin, pomysł ciekawy, skonsultuję z drugą połówką i dam znać. Z Wrocławia to 300km, więc najchętniej to bym został do niedzieli i przed południem wystartował w stronę domu.

Opublikowano

Smarciu nie ma problemu kto chce może i tydzień siedzieć hotel do dyspozycji i żarełko

Opublikowano

W związku ze niektórzy zgłaszają akces by przesunąć termin imprezy z uwagi na Bieszczady to ustaliłem ze mamy do wyboru 30-31 sierpień lub 20-21 wrzesień. Piszcie za jakim terminem spotkania jesteście :clapping: pzdr

Opublikowano

ja jestem za wrześniem bo w ostatni weekend sierpnia pracuję

Opublikowano

Ok

• Klubowicze
Opublikowano

Jeśli wypali termin 20-21 wrzesień to się piszemy.

Ewik i Wrzonio

Opublikowano

Obserwuję temat i wstępnie się piszę !OK , ale wszystko zależy od terminu spotkania, ponieważ urlop biorę w drugiej połowie sierpnia więc nie wiem czy dostanę wolne na początku września, w każdym bądź razie :clapping: temat będę obserwował, pozdr.

Opublikowano

Daro termin na 99% to 20-21 wrzesień

• Klubowicze
Opublikowano

wstępnie 2 osoby można wpisać z pyrlandi, w Płocku kiedyś byłem i nie dużo pamiętam więc będzie okazja