Klubowicze karton Opublikowano 18 Marca 2013 Klubowicze Opublikowano 18 Marca 2013 na stronie tu sie dzieje jest w kalendarium mam nadzieje że sie odbędzie miło będzie przed burgmanią sie spotkać porzykać i pośmigać po polsce
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 18 Marca 2013 Klubowicze Opublikowano 18 Marca 2013 uzupełnię informacje kartona: http://www.motocykli...-13-14-kwietnia
krzys-68 Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 Czyli będą dwa,w kolejne weekendy...Znowu się nie dogadali....
kriso Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 Dla zainteresowanych tutaj więcej informacji, dlatego tak się dzieje itp. http://www.rajdkatynski.net/images/dokumenty/Komunikat%201-13.pdf
Marcino1 Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 Dużo w tym wszystkim jakiejś dziwnej polityki
kriso Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 No niestety p. Prezydent koniecznie chce zarabiać na promocji miasta i można odnieść wrażenie, że dla niego nie jest ważne, czy to motocykliści, czy zjazdy kołek gospodyń wiejskich, interes ma się kręcić. Stąd te utrudnienia i wątpliwości.
Klubowicze karton Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 18 Marca 2013 no widzisz szefowa jakie rozbierzności ale zaczełem temata bo gdzie nie zajrze to coś innego a cza termin hutków ustalić
Administrator xmarcinx Opublikowano 18 Marca 2013 Administrator Opublikowano 18 Marca 2013 na stronie tu sie dzieje jest w kalendarium mam nadzieje że sie odbędzie miło będzie przed burgmanią sie spotkać porzykać i pośmigać po polsce Karton, jesteś moim idolem, lepiej bym tego nie ujął. Do zobaczenia.
krzys-68 Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Czyli 14 czy 21.03?.Jak dla mnie -data wczesniejsza.
kriso Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Czyli 14 czy 21.03?.Jak dla mnie -data wczesniejsza. Dokładnie. 13-14 kwietnia.
krzys-68 Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 Tyle to ja wiem,Pytanie brzmiało ( w domyśle) kto kiedy jedzie?
kmodzele Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 To proste: Ten kto jedzie do Najświętszej Panienki - jedzie 14 IV Ten kto jedzie do striptizerki i na piwo, by poprawić satysfkację Pana (tfu) Prezydenta Częstochowy - jedzie 21 IV Przy czym można pojechać też w obu terminach. I sobie porównać
kriso Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 I ja dokładnie tak robię, także jak ktoś bedzie leciał 14 lub 21 kwietnia trasą nr 8 to można się zgadać. Ja ruszam z Tomaszowa Maz. :-)
bodi Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 Panowie i Panie, jedzie ktoś 14.04 z Lublina albo okolic? Można się styknąć w jakąś większą grupę
krzys-68 Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 To proste: Ten kto jedzie do Najświętszej Panienki - jedzie 14 IV Ten kto jedzie do striptizerki i na piwo, by poprawić satysfkację Pana (tfu) Prezydenta Częstochowy - jedzie 21 IV Przy czym można pojechać też w obu terminach. I sobie porównać Sugerujesz że 21 IV NP bedzie striptizerką z piwem w ręku u prezydenta Częstochowy?
mafik Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Odświerze trochę temat: LwG kto jedzie jutro na ZLOT, a nie zjazd, jak to by sugerował temat postu (po dacie). Z tego co widziałem (śledziłem wmiare skurpulatnie kilka temtów), to wybierają się na pewno już 3 ekipy: Grupa Łódzka, start 6:45 zbiórka KERAKOL: 1. zdun13m 2. Julo 3. krzysiu 4. maciekrom-dojedzie 5. VOLVO 673 6. ruslan007 7. paździoch 8. PAW_KOR 9. Bulba 10. VoYtaz 11. romarjo 12. orzo Grupa Małopolska, start 9:00 na wylocie z Olkusza: 1. Radiolog 2 . Zbychu 3. wladimir 4. Bingo72 Grupa Śląska, start 7:00 rano i zbieraja się po drodze 1. karton 2. andrzej 3. robert1973 Grupa Warszawska, start 7:00, zbiórka McDonald (Wolica, na trasie Katowickiej) 1. Strażak 2. pgizi 3. mafik (jak się mnie nie wyprzecie na GSX'ie to jade, bo Burek odmawia posłuszeństwa z aku - odpalilem z kabli, przejechalem ze 10 km i przezornie podjechalem pod dom, zgasilem, założyłem rekawiczki i sprowadziłem skuta do garażu, bo już nie odpalił) (kolejność województw nie przypadkowa, bo podana w porządku alfabetycznym )
Klubowicze karton Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 13 Kwietnia 2013 ja i andrzej jedziemy
T0MEK Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Wybierający się proszeni są o zabranie deseczki do parkowania na wilgotnej i miękkiej ziemi (podkładamy pod podstawkę skutera).
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Klubowicze Opublikowano 13 Kwietnia 2013 W ostatnich dniach jechałem jedynką w kierunku Częstochowy. Musicie uważać na fatalną nawierzchnię drogi na prawym pasie na odcinku Piotrków - Częstochowa w obu kierunkach. Życzę miłego śmigania i udanej wycieczki.
mafik Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Wybierający się proszeni są o zabranie deseczki do parkowania na wilgotnej i miękkiej ziemi (podkładamy pod podstawkę skutera). Jesziesz T0mek ??? Ja nie wystartowałem w koncu - wstałem o 6 rano i pogoda nie zachecala do podrozowania, mimo calkiem pozytywnych zapowiedzi pogodowych. Poza tym zaczelo mnie delikatnie rozbierac, tak wiec chyba bede mial tydzien z glowy
Klubowicze pgizi Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Klubowicze Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Już szczęśliwie wróciłem. Wielkie dzięki dla wszystkich Współtowarzyszy podróży i mszy. Pozdrawiam Łódź, Kraków i Śląsk. Było ekstra! Trochę chłodno (rano i popołudniu), trochę mokro (rano), ale mega banan na facjacie! Ze zdziwieniem skonstatowałem, że dopiero przy okazji tego zlotu udało mi się odwiedzić kilka miejsc na Jasnej Górze na które wcześniej jakoś nie starczało czasu lub ochoty. Dobrze na mnie podziałała ta "pielgrzymka". Niebawem postaram się obrobić filmik.
Administrator xmarcinx Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Administrator Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opłacało się jechać. Roberto, Strażak, Pgizi, z żonami i synami - dziękuję za towarzystwo. Na miejscu stacjonowaliśmy z grupą łódzką, a także kolegami z południa PL. Ogólnie bardzo dużo motocykli a jednocześnie kultura w pełni zachowana przez wszystkich. Znakomita okazja aby zarazem spotkać się ze znajomymi a także przede wszystkim znaleźć czas na chwilę refleksji.
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Sympatycy Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Strażak&Patrycja już w domu , dziękujemy za wspólny udział w zlocie gwiaździstym , za miła atmosferę i miłe spotkanie Naprawdę warto było uczestniczyć w takim spotkaniu i uroczystości (robi wrażenie ), Mimo niezbyt sprzyjającej pogody w czasie jazdy i tak banan na twarzy Serdecznie pozdrawiamy wszystkich Burgmaniaków których spotkaliśmy na miejscu Do zobaczenia Robert & Patrycja
Julo Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Grupa łódzka już w domu, dzięki za miłe spotkanko.
Sympatycy Miętus Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Sympatycy Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Umieram z ciekawości załączcie na gorąco kilka fotek , żeby można było z Wami chwilę spędzić ...
Rekomendowane odpowiedzi