Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

na stronie tu sie dzieje jest w kalendarium mam nadzieje że sie odbędzie miło będzie przed burgmanią sie spotkać porzykać i pośmigać po polsce

Opublikowano

Czyli będą dwa,w kolejne weekendy...Znowu się nie dogadali.... :)

Opublikowano

Dużo w tym wszystkim jakiejś dziwnej polityki ;)

Opublikowano

No niestety p. Prezydent koniecznie chce zarabiać na promocji miasta i można odnieść wrażenie, że dla niego nie jest ważne, czy to motocykliści, czy zjazdy kołek gospodyń wiejskich, interes ma się kręcić. Stąd te utrudnienia i wątpliwości.

• Klubowicze
Opublikowano

no widzisz szefowa jakie rozbierzności ale zaczełem temata bo gdzie nie zajrze to coś innego a cza termin hutków ustalić

• Administrator
Opublikowano

na stronie tu sie dzieje jest w kalendarium mam nadzieje że sie odbędzie miło będzie przed burgmanią sie spotkać porzykać i pośmigać po polsce

Karton, jesteś moim idolem, lepiej bym tego nie ujął. Do zobaczenia.

Opublikowano

Czyli 14 czy 21.03?.Jak dla mnie -data wczesniejsza.

Opublikowano

Czyli 14 czy 21.03?.Jak dla mnie -data wczesniejsza.

Dokładnie. 13-14 kwietnia.

Opublikowano

Tyle to ja wiem,Pytanie brzmiało ( w domyśle) kto kiedy jedzie?

Opublikowano

To proste:

Ten kto jedzie do Najświętszej Panienki - jedzie 14 IV

Ten kto jedzie do striptizerki i na piwo, by poprawić satysfkację Pana (tfu) Prezydenta Częstochowy - jedzie 21 IV

:D

Przy czym można pojechać też w obu terminach. I sobie porównać ;)

Opublikowano

I ja dokładnie tak robię, także jak ktoś bedzie leciał 14 lub 21 kwietnia trasą nr 8 to można się zgadać. Ja ruszam z Tomaszowa Maz. :-)

Opublikowano

Panowie i Panie, jedzie ktoś 14.04 z Lublina albo okolic? Można się styknąć w jakąś większą grupę :clapping:

Opublikowano

To proste:

Ten kto jedzie do Najświętszej Panienki - jedzie 14 IV

Ten kto jedzie do striptizerki i na piwo, by poprawić satysfkację Pana (tfu) Prezydenta Częstochowy - jedzie 21 IV

:)

Przy czym można pojechać też w obu terminach. I sobie porównać :)

Sugerujesz że 21 IV NP bedzie striptizerką z piwem w ręku u prezydenta Częstochowy? :scared:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Odświerze trochę temat: LwG kto jedzie jutro na ZLOT, a nie zjazd, jak to by sugerował temat postu (po dacie). Z tego co widziałem (śledziłem wmiare skurpulatnie kilka temtów), to wybierają się na pewno już 3 ekipy:

Grupa Łódzka, start 6:45 zbiórka KERAKOL:

1. zdun13m

2. Julo

3. krzysiu

4. maciekrom-dojedzie

5. VOLVO 673

6. ruslan007

7. paździoch

8. PAW_KOR

9. Bulba

10. VoYtaz

11. romarjo

12. orzo

Grupa Małopolska, start 9:00 na wylocie z Olkusza:

1. Radiolog

2 . Zbychu

3. wladimir

4. Bingo72

Grupa Śląska, start 7:00 rano i zbieraja się po drodze

1. karton

2. andrzej

3. robert1973

Grupa Warszawska, start 7:00, zbiórka McDonald (Wolica, na trasie Katowickiej)

1. Strażak

2. pgizi

3. mafik (jak się mnie nie wyprzecie na GSX'ie to jade, bo Burek odmawia posłuszeństwa z aku - odpalilem z kabli, przejechalem ze 10 km i przezornie podjechalem pod dom, zgasilem, założyłem rekawiczki i sprowadziłem skuta do garażu, bo już nie odpalił)

(kolejność województw nie przypadkowa, bo podana w porządku alfabetycznym ;))

• Klubowicze
Opublikowano

ja i andrzej jedziemy

Opublikowano

Wybierający się proszeni są o zabranie deseczki do parkowania na wilgotnej i miękkiej ziemi (podkładamy pod podstawkę skutera).

• Klubowicze
Opublikowano

W ostatnich dniach jechałem jedynką w kierunku Częstochowy. Musicie uważać na fatalną nawierzchnię drogi na prawym pasie na odcinku Piotrków - Częstochowa w obu kierunkach.

Życzę miłego śmigania i udanej wycieczki.

Opublikowano

Wybierający się proszeni są o zabranie deseczki do parkowania na wilgotnej i miękkiej ziemi (podkładamy pod podstawkę skutera).

Jesziesz T0mek ???

Ja nie wystartowałem w koncu - wstałem o 6 rano i pogoda nie zachecala do podrozowania, mimo calkiem pozytywnych zapowiedzi pogodowych. Poza tym zaczelo mnie delikatnie rozbierac, tak wiec chyba bede mial tydzien z glowy :)

• Klubowicze
Opublikowano

Już szczęśliwie wróciłem.

Wielkie dzięki dla wszystkich Współtowarzyszy podróży i mszy. Pozdrawiam Łódź, Kraków i Śląsk. Było ekstra! Trochę chłodno (rano i popołudniu), trochę mokro (rano), ale mega banan na facjacie!

Ze zdziwieniem skonstatowałem, że dopiero przy okazji tego zlotu udało mi się odwiedzić kilka miejsc na Jasnej Górze na które wcześniej jakoś nie starczało czasu lub ochoty.

Dobrze na mnie podziałała ta "pielgrzymka".

Niebawem postaram się obrobić filmik.

• Administrator
Opublikowano

Opłacało się jechać. Roberto, Strażak, Pgizi, z żonami i synami - dziękuję za towarzystwo. Na miejscu stacjonowaliśmy z grupą łódzką, a także kolegami z południa PL. Ogólnie bardzo dużo motocykli a jednocześnie kultura w pełni zachowana przez wszystkich. Znakomita okazja aby zarazem spotkać się ze znajomymi a także przede wszystkim znaleźć czas na chwilę refleksji.

• Sympatycy
Opublikowano

Strażak&Patrycja już w domu , dziękujemy za wspólny udział w zlocie gwiaździstym , za miła atmosferę i miłe spotkanie

Naprawdę warto było uczestniczyć w takim spotkaniu i uroczystości (robi wrażenie ),

Mimo niezbyt sprzyjającej pogody w czasie jazdy i tak banan na twarzy :)

Serdecznie pozdrawiamy wszystkich Burgmaniaków których spotkaliśmy na miejscu

Do zobaczenia

Robert & Patrycja

Opublikowano

Grupa łódzka już w domu, dzięki za miłe spotkanko.

• Sympatycy
Opublikowano

Umieram z ciekawości załączcie na gorąco kilka fotek :) , żeby można było z Wami chwilę spędzić :clapping: ...