Klubowicze pgizi Opublikowano 6 Maja 2013 Klubowicze Opublikowano 6 Maja 2013 Pytanka takie mam: 1) co w przypadku jeżeli chcielibyśmy jednak przybyć 6 VI 2013 a zapłacone mamy już od 7 VI ( poz. na liście 184. pgizi.../domek/męska XL*zapłacone 185. Ewa.../domek/damska XL*zapłacone ) ? 2) czy można walić śmiało i należność na miejscu wnieść w gotówce? 3) czy robić dopłatę ( jeżeli tak, to jaką?) 3) czy znajdzie się jakiś pokarm, czy należy przejść na dietę lub suchy prowiant i mokre picie (preferowane %)? 4) czy już w tym wątku znalazły się odpowiedzi na moje pytania ( jeżeli tak, to sorki)? Wiem, że jest jeszcze kilka osób rozpatrujących taki scenariusz.
albin0007 Opublikowano 6 Maja 2013 Opublikowano 6 Maja 2013 Proszę o dopisanie: Albin/ domek/ koszulka XL Roberto/ domek/ koszulka XL
PAW_KOR Opublikowano 7 Maja 2013 Opublikowano 7 Maja 2013 Proszę o dopisanie PAW_KOR/namiot/męska XXL Kaska w drodze
Bulba Opublikowano 7 Maja 2013 Opublikowano 7 Maja 2013 Prosze o dopisanie Bulba / namiot / męska XL Kasa poleciala.
Sympatycy Volvo Opublikowano 7 Maja 2013 Sympatycy Opublikowano 7 Maja 2013 Proszę o dopisanie do listy.Volvo 673 + Marzena opcja namiot.Koszulka męska XXL i damska M.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 7 Maja 2013 Autor Administrator Opublikowano 7 Maja 2013 Pytanka takie mam: 1) co w przypadku jeżeli chcielibyśmy jednak przybyć 6 VI 2013 a zapłacone mamy już od 7 VI ( poz. na liście 184. pgizi.../domek/męska XL*zapłacone 185. Ewa.../domek/damska XL*zapłacone ) ? 2) czy można walić śmiało i należność na miejscu wnieść w gotówce? 3) czy robić dopłatę ( jeżeli tak, to jaką?) 3) czy znajdzie się jakiś pokarm, czy należy przejść na dietę lub suchy prowiant i mokre picie (preferowane %)? 4) czy już w tym wątku znalazły się odpowiedzi na moje pytania ( jeżeli tak, to sorki)? Wiem, że jest jeszcze kilka osób rozpatrujących taki scenariusz. Sporo osób będzie na terenie zlotu już 6'tego a niektóre i 5'tego czerwca. Za dodatkowe dni będziemy płacić na miejscu. Koszt za ten dzień/ dni (przed zlotem) będzie liczony w/g preferencyjnej stawki. Ważne jest w tym wypadku aby po przyjeździe trafić do właściwego domku, tzn do tego w którym mamy mieszkać w czasie zlotu (7- 9 czerwca). Co do pokarmu- nie uzgadnialiśmy tego ale znając profesjonalne podejście Marysieńki do kwestii gastronomicznej sądzę, że zarówno 5'tego jak i 6'tego nikt nie będzie chodził głodny. Doprecyzujemy to jeszcze z szefem ośrodka. W razie niespodziewanego, wilczego głodu jest na terenie zlotu czynny do późnych godzin pub/bar. Serwują tam nawet ryby
kaktus83 Opublikowano 7 Maja 2013 Opublikowano 7 Maja 2013 Omyłkowo, wpłaciłem za aldzie o 55 zł za dużo. Proszę o zwrot na konto z którego wyszedł przelew.
Miro71 Opublikowano 7 Maja 2013 Opublikowano 7 Maja 2013 Pytanie do Organizatorow czy w progranie jest przewidziana sloneczna pogoda ???? nie wiem czy zabrac ze soba parasolke
Karo-Linka Opublikowano 7 Maja 2013 Opublikowano 7 Maja 2013 proszę o dopisanie do listy Jordan/domek/męska L Karo-Linka/domek/damska M przelew pewnie już dotarł Pozdrawiam
Carl Opublikowano 7 Maja 2013 Opublikowano 7 Maja 2013 Dopisz do listy: Carl/domek/męska XL Beata/domek/damska M Przelew będzie puszczony jeszcze dzisiaj.
Sympatycy Volvo Opublikowano 7 Maja 2013 Sympatycy Opublikowano 7 Maja 2013 Chciał bym zmienić rozmiar koszulki jeśli to możliwe z rozmiaru damskiego M na damskie XL.
Administrator Artix Opublikowano 7 Maja 2013 Administrator Opublikowano 7 Maja 2013 Lista po aktualizacji. Wszelkie zmiany naniesione, rozmiary koszulek i wpłat odnotowane. Tradycyjnie jak coś przoczyłem to smiało atakować, poprawi się
krzysiu Opublikowano 7 Maja 2013 Opublikowano 7 Maja 2013 79. Krzysiu...domek/męska XL*zapłacone 80. Krzysiu/Viola...domek/damska L*zapłacone 198. ruslan007...domek/męska XL *zapłacone 253. Carl...domek/męska XL 254. Beata...domek/damska M Proszę o zakwaterowanie do jednego domku Ps jeżeli jest możliwość to Paździoch zmieni na domek
skrobi Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 Witam. Proszę o dopisanie do listy: skrobi / namiot / męska XL paweł 1977 / namiot / męska L cypek / namiot / męska / XL Pozdrawiam
dr.big Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 juz tylko 40-sci dni ( sorki Robert ze wpe....szam sie w Twoj temat ) ale pomyslalem sobie ze go odswieze Spoko , teraz już 30 dni...
xavier23 Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 Proszę o dopisanie: xavier23 / namiot / męska L (przelew poszedł przed chwilą)
Klubowicze pgizi Opublikowano 8 Maja 2013 Klubowicze Opublikowano 8 Maja 2013 Dzięki Burgi za wyczerpującą odpowiedz!
Tomi Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 Witam! Kasa poszła, wariant pierwszy 195,00 PLN Tymczasem do zobaczenia
Pan rypak Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 hej. proszę dopisać:rypak/domek/męska L+XL(jeśli to możliwe?)dieta:( przelew idzie:)
Sympatycy Cormoran Opublikowano 8 Maja 2013 Sympatycy Opublikowano 8 Maja 2013 Witam proszę o wykreślenie z listy pozycji: 59. Cezar.../domek/męska L niestety nasz syn nie może z nami pojechać w tym terminie przepraszam za kłopot i dziękuję.
papcioch Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 31. Maciek.../domek/męska XXL 32. Misioo.../domek/męska XL zapłacone 33. Papcioch.../domek/męska L *zapłacone 34. Smarciu.../domek/męska M*zapłacone 122. Marecki ...domek/męska XXXL*zapłacone 123. Sylwia...domek/damska S*zapłacone 125. Papcioszka...domek/damska S *zapłacone 171. Smarciu dodatkowa osoba.../domek/damska XS *zapłacone 172. Ewelina (Misioooo).../domek/damska L *zapłacone 216. Konrad (ekipa misioooo)... domek/dziecięca50% *zapłacone Proszę tą bandę razem ulokować, co by chłopców dziewczynki mogły stadnie do domków zapędzać. Będziemy mieli jakby co psa pasterskiego, aby nad stadem zapanował, to dla niego też kawałek trawnika by się przydał.
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 8 Maja 2013 Klubowicze Opublikowano 8 Maja 2013 Potwierdzam zmianę na domek jeśli jest takowa możliwość i dokwaterowanie mnie do domku Krzysia nr 79 na liście zlotowej.
Rekomendowane odpowiedzi