GadekW Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Poproszę o dopisanie. Domek, koszulka M ...oczywiście męska wersja.
Sympatycy zegar Opublikowano 7 Grudnia 2012 Sympatycy Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zegar,i Baltona koszulka XL, opcja domek Przelew poszedł za mnie i za Piotrka
Sympatycy Kisiel Opublikowano 8 Grudnia 2012 Sympatycy Opublikowano 8 Grudnia 2012 WAŻNE Dotyczy miejsc noclegowych Kończymy prace nad dograniem kwestii noclegów. Jesteśmy w trakcie uzgadniania szczegółów wynajęcia bazy noclegowej w przylegającym do naszego ośrodku tak więc nie ma obawy że zabraknie miejsc do spania. Łącznie jest ich tam około 250. Przygotowuje plan ośrodka z numerami pokoi/domków tak aby każdy jadąc na zlot wiedział w którym pokoju/domku mieszka i z kim. Unikniemy kłopotliwego i stresującego latania po całym ośrodku i szukania miejsc. Po przybyciu na miejsce klucze i informacje o noclegach będą dostępne w recepcji ośrodka. Proszę o zastanowienie się osób które chciały by mieszkać w grupie przy założeniu, że dostępne będą opcje domków 3, 4, 5, i 6 osobowych. W pierwszej kolejności zostaną obsadzone osoby które mają "pomysł na siebie" Pozostałe osoby zostaną zakwaterowane za porządkiem w formie propozycji którą będzie można skorygować u mnie. Absolutne pierwszeństwo mają rodziny z małymi dziećmi. Proszę zgłaszać mi takie zapotrzebowanie tak szybko jak to możliwe. Tyle tytułem wstępu.
Lucjan73 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Kisiel ja poprosze domek na 3 osoby Lucjan, Asia, Julka (12 lat) - Maria jako infant (5 lat) "wciśnie się" między nami także aby nie blokować miejsc damy rade w trójce
jaro_4setka Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 " Mamy pomysł na siebie " ,poproszę o domek na 3 osoby, jaro_4setka , boochos , CZARO... ta trójca będzie tam spędzała resztki nocy...
Klubowicze morwa37 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 8 Grudnia 2012 Prosze o domek 4 osobowy Morwa,Ala dzieci Magdalena,Adam
Gość Bartheez5 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Poproszę o domek 4 osobowy dla Moplic Nina Maki Bartheez
CZARO Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 " Mamy pomysł na siebie " ,poproszę o domek na 3 osoby, jaro_4setka , boochos , CZARO... ta trójca będzie tam spędzała resztki nocy... resztki nocy dobrze powiedziane
Sympatycy spinka Opublikowano 8 Grudnia 2012 Sympatycy Opublikowano 8 Grudnia 2012 hmmmm....... rehabilitacja, operacja, rehabilitacja ....... jak to ogarnę to chętnie podjadę na 4oo poproszę o miejsce w domku bez schodów :-)koszulka damska M
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 8 Grudnia 2012 Sympatycy Opublikowano 8 Grudnia 2012 Hmmm pomysł na siebie już mamy na domek dla : Strażak Patrycja Roberto Aga Cezar
kaktus83 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Proszę o dopisanie do listy. kaktus83/domek/koszulka meska xl
wandalistka Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Proszę o dopisanie do listy: wandalistka - koszulka damska M, opcja domek avanturnik - koszulka męska XXL (ew.XXXL), opcja domek
voy-ciach Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 W czerwcu będziemy rodzić i w związku z tym mój udział w zlocie stoi pod znakiem zapytania, ale że będzie to zaledwie 60 km od domu, to dostałem wstępną zgodę na całą sobotę. Proszę o dopisanie do listy, wariant namiot, koszulka męska XL.
Gość Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Bardzo proszę o dopisanie do domku Flymana: Partyka + Partykowa + Olo (6 lat) + Marysia (2 latka). Kasa w drodze.
Klubowicze sonor Opublikowano 9 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 9 Grudnia 2012 Proszę o dopisanie na listę jak i rezerwacje domku (2osobowy) dla państwa Sonorow seniorów , Iwona i Tadeusz Nie ma domków 2-osobowych. Wymyśl jakąś konfiguracje ze swoim udziałem. Jakie koszulki?
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 9 Grudnia 2012 przelew poszedł ... tup tup tup
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 9 Grudnia 2012 Użytkownicy+ Opublikowano 9 Grudnia 2012 Przelew wykonany, i idzie, idzie ... ...
Radi23 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Proszę o dopisanie do listy Radi23 i Iwa /domek, męska L ,damska M
upiór Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Mam nacisk z góry . Proszę o dopisanie do listy . Upiór domek , koszulka L
Klubowicze Patryk Opublikowano 9 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 9 Grudnia 2012 Wpłata poszła, opcja domek.
Klubowicze sonor Opublikowano 9 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 9 Grudnia 2012 Juz prostuje I'm sorry Iwona /damska M Tadeusz /meska XL
Klubowicze Piootr Opublikowano 9 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 9 Grudnia 2012 Proszę o wpisanie do domku trzyosobowego. Skład podam w najbliższym czasie. Ustalam współspaczy i chrapaczy.
Rekomendowane odpowiedzi