Sympatycy Cormoran Opublikowano 15 Września 2012 Sympatycy Opublikowano 15 Września 2012 Ja tradycyjnie pozwolę sobie założyć temacik dla chcących umawiać się na wspólną podróż. Pewnie będziemy jechać 400 no ale wspólnie też można
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 15 Września 2012 Sympatycy Opublikowano 15 Września 2012 Hehe jak zwykle prawie miesiac do wyjazdu a Robson(Roberto) juz tupie nogami
Klubowicze PIN Opublikowano 18 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 18 Września 2012 No ba pewnie że można, tylko czy dacie rade dotrzymać tempa Romkowi . Mamy plan wyruszyć tak ok 7.00 w piątek (podobnie jak na Bieszczady)
Sympatycy Cormoran Opublikowano 19 Września 2012 Autor Sympatycy Opublikowano 19 Września 2012 Ja ruszam w czwartek o 6.00 rano . W czwartek i piątek mam jeszcze kilka spraw służbowych do załatwienia na północy kraju. A potem czekam już na wszystkich w miejscu docelowym. PS A co w przypadku gdyby okazało się że będzie zajefajna pogoda ? (U nas wszystko możliwe) czy zdecyduje się ktoś by jechać 200 ?
Gieńka Opublikowano 20 Września 2012 Opublikowano 20 Września 2012 My będziemy czekali na WAS wszystkich na miejscu
GrzechoCnik Opublikowano 26 Września 2012 Opublikowano 26 Września 2012 Ja poszukuję 2 wolnych miejsc w szybkim aucie dla mnie z małżonką. Może być nawet w piątek o świcie. Oczywiście na wachę się dorzucam. Uwaga: Nadsyłane na PM propozycje będą rozpatrywane pod kątem wygody pasażerów i kosztów przejazdu
Sympatycy Cormoran Opublikowano 27 Września 2012 Autor Sympatycy Opublikowano 27 Września 2012 Tak dzisiaj rozmawiałem na spocie z Jack W. i patrząc na pogodę długoterminową naprawdę można się zastanawiać nad tym czy nie jechać motorem JA wiem że pogoda długoterminowa jest g... warta, ale http://www.weatheron...&R=0&NOREGION=1 Albo tu: http://www.twojapogoda.pl/polska/mazowieckie/warszawa/16dniowa
Klubowicze Jack Opublikowano 27 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 27 Września 2012 U mnie starania nadal trwają, ale pewnie nie dam rady jechać (choć jeszcze broni nie składam). Jeśli bym jechał, to tylko 2oo. Twardym trzeba być, nie "mientkim"! Kalesony i mufki, kondony, sznurówki ... i jadziem Panie
Jarek_PL Opublikowano 28 Września 2012 Opublikowano 28 Września 2012 Panowie jak też tak wole . Why not ?
Klubowicze Jack Opublikowano 1 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 1 Października 2012 Flyman, Senso..., Sona..., Sonor! A Wy oba dwa to w ogóle jedziecie? Na liście Was nie ma U mnie już prawie pewne, że jadę. Jutro powinienem się oficjalnie zadeklarować. Tylko, że wyjazd chyba dopiero w piątek ok. 13,00. Przed zmrokiem powinienem zdążyć na Mierzeję. Ktoś wie, jak tam remonty na "siódemce"? Edit. Się chłopaki obrazili za te dowcipy,czy co... Nikt się nie odzywa
Arkadiusz Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 Jack, spoko ja też jadę w tym samym czasie co TY!!! A chłopaki nie płaczą, się nie obrażają.
Klubowicze sonor Opublikowano 4 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 4 Października 2012 Jack Ja juz sie zarejestrowalem
Klubowicze Jack Opublikowano 4 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 4 Października 2012 Ja poszukuję 2 wolnych miejsc w szybkim aucie dla mnie z małżonką. Może być nawet w piątek o świcie. Oczywiście na wachę się dorzucam. Uwaga: Nadsyłane na PM propozycje będą rozpatrywane pod kątem wygody pasażerów i kosztów przejazdu Ello! Kto zabierze Grzechocnika z jego mał... mał... małżonką I kto podpowie, czy jechać siódemką przez Nidzicę, czy objechać przez Działdowo?
Klubowicze Domel Opublikowano 4 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 4 Października 2012 Przez Działdowo to raczej nie. Można ewentualnie rozważyć trasę na Toruń a potem Grudziądz i Gdańsk.
Klubowicze Jack Opublikowano 5 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 5 Października 2012 Ja będę prawdopodobnie jechał z Ostrołęki, więc wyjeżdżam na "siódemkę" w Mławie. Nie wiem tylko, czy tam pomiędzy Nidzicą a Olsztynkiem jest nadal mocno rozkopane.
Klubowicze Domel Opublikowano 5 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 5 Października 2012 No tak, jak z Ostrołęki to nie ma tematu. A propo "7" to do niedawna przed Elblągiem były poważne utrudnienia ale jak teraz to nie wiem.
Jarek_PL Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 Już czas pomyśleć którędy do was dojechać ? Chciałbym wyjechać w czwartek , i wieczorem być już na miejscu. I tu pytanie do użytkowników dróg w północno-zachodniej Polski. Gdzie mniej zryte? Obcja 1-sza. ( 1241 km. 14godz. ) Z ringu Berlinskiego na Szczecin , Stargart Szczeciński , potem krajową 10-tką albo 20-tką do Starogardu Gdańskiego. Potem to już po zapachu do celu. 2-ga obcja (1280 km. 13godz. ) Z Berlina A2, Poznań ,przesiadka na E-261, Gniezno , Starogardu Gdańskiego. Potem instynkt doprowadzi. Ps. Do dr. Biga Jaką drogę z Berlina wybrałeś ?
dr.big Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 Totalny OT : Ja jadę bardziej "główną" drogą ... Szczecin- Koszalin- Słupsk- Lębork- Wejherowo- Reda ... bo tą trasę "lubię" ... . PS. Chociaż jak będzie duży ruch, to odbijam w Wejherowie na 218 ... Może ktoś z 3m coś doradzi ?
GrzechoCnik Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Powoli dogrywam nasz transport. Więc jest duża szansa że będziemy.
Sympatycy orzeł Opublikowano 9 Października 2012 Sympatycy Opublikowano 9 Października 2012 No chlopaki my juz w drodze na mierzeje.Wlasnie minelismy ostrode.
Jarek_PL Opublikowano 9 Października 2012 Opublikowano 9 Października 2012 Orzeł ! A ty pewny jesteś że zdążysz na czas ? Czy tylko tak aby innym gula ruszyć
Sympatycy orzeł Opublikowano 9 Października 2012 Sympatycy Opublikowano 9 Października 2012 Jarku ja kuz z panem stasiem czyli dozorca obalile pol kilo
Jarek_PL Opublikowano 9 Października 2012 Opublikowano 9 Października 2012 Jarku ja kuz z panem stasiem czyli dozorca obalile pol kilo To widać Zaraz do ciebie jadę . Pozdrów Stasia
Rekomendowane odpowiedzi