GrzechoCnik Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 Właśnie oglądając przed chwilą raport TVN Turbo zdawało mi się, że jedną z dziewczyn stojących przed kamerą jest Ucienta. Niestety nie odzywała się więc nie mogę potwierdzić tego na 100%. Ogólnie Motopozytywni dążą do poprawy postrzegania motonitów np poprzez szkolenie i oznaczenia ratowników drogowych. Niestety przedstawiciel scigacz.pl wypowiadał się, że akcja zdechnie, bo potrzebna jest duża kasa na nagłaśnianie w mediach. Dlaczego takie podejście? Przecież to portal moto. Link do innego wywiadu TVN TUTAJ
Marynarz Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 Nie ma yellow trampka to i to nie ucięta stoi
GrzechoCnik Opublikowano 25 Października 2011 Autor Opublikowano 25 Października 2011 Ten link na dole jest do innego materiału. I to z TVN a nie z Turbo. Dlatego nie ma dziwne, że trampka też nie ma. Może niedługo ktoś wrzuci materiał z Turbo. Gdzieś na forum trampków znalazłem, że Aga szykowała się na te występy przed kamerami.
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ucienta Opublikowano 7 Listopada 2011 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 Listopada 2011 Echmmm To moja skromna osoba. Trampka nie widac, bo stoi poza ogrodzeniem. Na potrzeby pokazu jechalam Afryka, bo jej wlasciciel zgodzil sie polozyc moto. Kurcze swiniak z tego kolesia z TVN Turbo, bo mial nam powiedziec, kiedy ten material pojdzie !bicz A co do Motopozytywnych to jest to super akcja. Przeszlismy naprawde rewelacyjne szkolenie przedmedyczne i bardzo wiele osob juz (niestety) mialo okazje z niego skorzystac. W przyszlym roku moze beda szkolenia z jazdy. A wszystko po to, zeby nas (motocyklistow) nie postrzegano wylacznie jako dawcow. Do robienia szumu medialnego nie trzeba wcale duzo kasy. Krzysiek, Wojtek i Ania przez 2 dni pielgrzymowali od redakcji do redakcji i wystarczylo. Calkowicie non profit. Spokojnie jeszcze o nas uslyszycie !V Podbijam. Jakby ktos chcial dowiedziec sie czegos wiecej o akcji. Tu foty i promujacy akcje klip !OKK 3
GrzechoCnik Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Opublikowano 8 Listopada 2011 Dzisiaj o 8:30 na rogu Racławickiej i Wołoskiej był wypadek. Przyjechałem jak już były wszystkie służby. Zobaczyłem stojący motocykl cywilny na środku skrzyżowania obok wypadkowego samochodu. W pierwszej chwili myślałem, że motocyklista brał udział w wypadku, ale po chwili zobaczyłem jak zakłada kask i odpala maszynę. Pomyślałem sobie, że są 2 opcje jego tam obecności: świadek albo pomagał poszkodowanym. Obstawiam to drugie, mimo iż nie miał jeszcze kamizelki. To ten wypadek PS Aga, ładnie wyszłaś na fotkach, emulując fantoma
Rekomendowane odpowiedzi