Gość radiolog Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 Malaguti ogłosiło bankructwo.
Sympatycy orzech Opublikowano 14 Września 2011 Sympatycy Opublikowano 14 Września 2011 No niestety Malaguti to bardzo przeciętna marka. Nic nowego nie wprowadzają więc tak to się może skończyć.
Kaper Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 A mnie jednak szkoda, bo np. 50tki M. były naprawdę !OKK Może nie tak fajne jak czterokółki SAABa (a też będzie !bęc!). Ale zawsze szkoda. Różnorodność JEST dobra. Pozdrówka
emge Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 Szkoda by było, miło wspominam Malaguta, całkiem fajnie wykonany był (w porównaniu do Piaggio np), pozycja wygodna.
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 15 Września 2011 Klubowicze Opublikowano 15 Września 2011 A mnie tam szkoda malaguta .Orzech znów mnie rani !placz1
Kulawy Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 O rany!!! Paździoch - gdzie ty regulator kupisz?
gumis Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 Paździocha sprzęt wcześniej poczuł kryzys i regulator zastrajkował !TAZ
tomjag Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 Ta wiadomość zasmuciła mnie okrutnie, bo przecież skuterem tej marki się poruszam. Co bedzie srwisem i ewentualnymi częściami? Nie mam tu na myśłi silników, bo te i tak z Piaggio i Yamahy są, ale taki podzespoły jak obudowy, amorki, i inne pierdólki będzie można dostać, Pamiętam ile się naszukałem aby znaleźć amortyzatory, normalnie zgroza. A teraz jeszcze po tej wiadomości, to już całkiem klops. Dodatkowo trzeba liczyć się ze spadkiem wartości przy sprzedaży, chyba, że zostawię go sobie i za paradziesiąt lat syn mój sprzeda go jako "białego kruka"
Rekomendowane odpowiedzi