Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wstępie chciałbym zakomunikować że żyje i jeszcze się trzymam. Nie mogłam wcześniej zamieścić wzmianki o Spotkaniu w Bieszczadach ze względu na że przepadła Jacek i nie było z nim kontaktu przez prawie miesiąc ( hulał po świecie ).

Po dzisiejszej rozmowie z nim udało się ustalić że jeśli są chętne osoby na przyjazd w Bieszczady ta zapraszamy w dniach 8-11 wrzesień !piwko . Okazja jest szczególna gdyż niestety ośrodki poszły pod młotek i jest to ostatnie spotkanie w ośrodku kiedy właścicielem jest Jacek ( dlatego wcześniej nie mogłem nic tu napisać) więc mam nadzieje że na to spotkanie przyjadą wszyscy zapaleni i nie tylko zwolennicy Bieszczad i Ośrodka "Olimp"

Kwota za pobyt to 65 pln. od osoby za dobę. Warunki są wszystkim znane więc nie będę nic tu opisywał.

Chciałbym aby chętni wpisali się w tym temacie wpisując nicki i podając dzień przyjazdu.

Jeszcze raz wszystkich pozdrawiam i przepraszam że temat został dopiero teraz opublikowany.

PS. Nie chce robić żadnych wytycznych co do ilości osób ale co do termin prosił bym aby zgłaszać się do dnia 4.09.2011.

Piszcie na moje PW lub dzwońcie 795945755.

Lista ewentualnych uczestników.

1) Tony

2) Pilot

3) Miki

4) Orzech !!!

5) Grinku

6) Gumis

7) Radiolog

8) zdun13m

9) pazdzioch + 2

10)Pzremo_ST

11) krzysiu

12) sciemniacz

13) dzięgiel + 2 ( brat z żoną)+ duży pies

14) Bafka

15) Goły + 1

16) Migu ?

17) Dragos

18) GrzeG

19) GrzechoCnik

20) Gośka

21) xmarcinx

23) Zbychu

24) doppio

• Sympatycy
Opublikowano

No to wyskoczyłeś jak Pilot z konopii. Niestey z powodu innych planów "na dzisiaj" muszę tym razem odmówić.

PS. Pilot, tyle było wałkowane o Bieszczadach a Ty siedziałeś cicho, mogłeś cos napisać że walczysz itp. itd. Szkoda!!!

PS2: Będę walczył.

• Użytkownicy
Opublikowano

No to jako pierwszy ja się melduje thumbup.gif od czwartku

Jutro atakuje kierownika o urlop

Pozdrowienia Tony

• Klubowicze
Opublikowano

Eh, nie mogliśmy się doczekać i już spędziliśmy w te wakacje caly tydzień w Bieszczadach.. :D Do tego na 10-11 września mamy zaplanowaną Gymkhanę w Warszawie. I znowu się nie udalo...

Opublikowano

No to wyskoczyłeś jak Pilot z konopii. Niestey z powodu innych planów "na dzisiaj" muszę tym razem odmówić.

PS. Pilot, tyle było wałkowane o Bieszczadach a Ty siedziałeś cicho, mogłeś cos napisać że walczysz itp. itd. Szkoda!!!

PS2: Będę walczył.

Nie ode mnie było to do końca zależne już tydzień temu próbowałem coś wskórać ale niestety Jacek się nie odzywał i dlatego tak się podziało. Druga sprawa to i u mnie wielkie zawirowania więc (o czym Orzeszku coś wiesz) ciężko mi było cokolwiek zrobić samemu bez kontaktu z Jackiem. I tak będę musiał włożyć dużo wysiłku aby dojechać w Bieszczady ale jak wszystko będzie ok to i spotkanie będzie udane.( zrobimy doszkalanie w jeździe Karolina coś o tym wie).

Opublikowano

Warunki są wszystkim znane więc nie będę nic tu opisywał.

A mozna jednak zapytac o warunki i plany? Jako, ze nowa a zainteresowana... :D

Opublikowano

A mozna jednak zapytac o warunki i plany? Jako, ze nowa a zainteresowana... :D

Proponuje znaleźć poprzednie posty dotyczące zlotów i spotkań w Bieszczadach od 2007 roku tam dużo pisze.

A jeszcze się wytłumaczę że dawno nie korzystałem z forum i nie za bardzo wiem jak umieścić linki może ktoś to zrobi.

• Klubowicze
Opublikowano

Szkoda,że ostatnie !sciana

Niestety termin nie do ogarnięcia :(

Opublikowano

Rodzina zdążyła mi zaplanować już ten termin.

Ale rozpocząłem batalię i kampanię reklamową tego wyjazdu.

Do niedzieli sporo czasu, może coś z tego wyjdzie.

Jeśli się uda to byłbym od piątkowego wieczora.

LUDZIE WALCZCIE! Będzie warto!

• Sympatycy
Opublikowano

10 września mam wesele. Nie dam rady. :)

Pozostają wspomnienia....

• Klubowicze
Opublikowano

Też mamy wesele w tym czasie, więc nic z tego nie będzie. !TAZ

@Worlan; Grzesiu czyżbyśmy bawili się na tej samej imprezie? :)

• Klubowicze
Opublikowano

I tak będę musiał włożyć dużo wysiłku aby dojechać w Bieszczady ale jak wszystko będzie ok to i spotkanie będzie udane.( zrobimy doszkalanie w jeździe Karolina coś o tym wie).

Pilocie, są osoby, które chciały się u Ciebie uczyć jeździć w tym sezonie - powinni koniecznie w takim razie pojechać w Bieszczady.

Ogłoś wyraźnie, że w programie wyjazdu przewidujesz treningi doszkalające z jazdy.

A ja w tym czasie będę korzystać z tego co mnie nauczyłeś - na finałowej Gymkhanie w Warszawie dosiadając ponownie skutera Honda PCX. !scooter

Choć nie ukrywam, że odkryłam dużo braków i ponowne szkolenie u Ciebie dobrze by mi zrobiło - że też termin mi się pokrywa...

b_honda_gymkhana_poznan__150.jpg?r=321310

Opublikowano

Pilocie, są osoby, które chciały się u Ciebie uczyć jeździć w tym sezonie - powinni koniecznie w takim razie pojechać w Bieszczady.

Ogłoś wyraźnie, że w programie wyjazdu przewidujesz treningi doszkalające z jazdy.

A ja w tym czasie będę korzystać z tego co mnie nauczyłeś - na finałowej Gymkhanie w Warszawie dosiadając ponownie skutera Honda PCX. !scooter

Choć nie ukrywam, że odkryłam dużo braków i ponowne szkolenie u Ciebie dobrze by mi zrobiło - że też termin mi się pokrywa...

Ciesze się że moje wskazówki pomogły ci w poniesieniu swoich umiejętności skuterowych.

Ja żałuje że wcześniej nie mogłem ogłosić tego Spotkania w Bieszczadach i lepiej przygotować się do imprezy ale jak wspomniałem siły wyższe.Może znajdzie się trochę chętnych na przyjazd i odsapnąć od codzienności. Mam też nadzieje że jak dojdzie do spotkania to popróbujemy trochę podnieść swoje umiejętności na lotnisku w Arłamowie lub innym placyku wiesz Karolina że wiele miejsca do tego nie trzeba.Niestety Kicia nie będzie uczestniczył w tym wszystkim bo można by było zobaczyć jak obcierać plastiki w !scooter .

A jak pogoda nie dopisze to zawsze można usiąść przy ognisku i pić !piwko

10 września mam wesele. Nie dam rady. :)

Pozostają wspomnienia....

Grzesiu jest co wspominać ale niestety to się nie wrati więc warto chyba ten ostatni raz przyjechać.

PS. Jeśli to nie twój ślub to możesz na nim nie być. Wyślij delegacje.

Opublikowano

Miałem wraz z Marysią zaplanowany urlop na wrzesień i pobyt w Bieszczadach ale wyszło jak wyszło* Zmieniliśmy plany i kilka dni temu wróciliśmy z urlopowych wojaży po Suwalszczyźnie i Litwie.

Dzięki naszemu Klubowi i przyjacielem i znajomym > byłem w Bieszczadach trzy raz zawsze było cudownie robiłem pierwszy raz życiu różne rzeczy których gdzie indziej by się nie dało a nawet zobaczyć. 0dance3.gif

753 km,11 godz. 28 min x 2-ie strony = 1506km to spory kawałek drogi żeby spędzić kilka –naście godzin w Bieszczadach dla dziadka takiego jak ja dziadek.gif

Życzę Pilotowi oraz wszystkim którzy przyjadą na „Olimp” miłego i wesołego pobytu. !piwko

banan.gif

Opublikowano

Ja również zapisuję się.

Pierwszy raz i mam nadzieję nie ostatni :lol:

Opublikowano

Wstępnie jestem na Tak, ale na 100% potwierdzę ci Pilocie telefonicznie przed tym weekendem,

pozdrawiam

p.s. piszę się od czwartku wieczorem do niedzieli włącznie.

• Sympatycy
Opublikowano

!placz1 brak urlopu !sciana kruca bomba

Szkoda bo wspaniałych wspomnień z poprzednich Bieszczad cała masa.

Opublikowano

Jak mi się uda zamienić dyżur w sobotę, to w piątek wieczorem się zamelduję proszę zapisać mnie na 50%

• Sympatycy
Opublikowano

Bylem poprzednio będę i teraz proszę o dopisanie

• Klubowicze
Opublikowano

Nie byłem na poprzednich,to będę na ostatnim.Proszę o dopisanie

Opublikowano

Jeżeli tylko uda mi się dostać 9 urlop to będę. Z tym że raczej od piątku, a nie od czwartku.

Wstępnie proszę o dopisanie. Potwierdzę w poniedziałek.

Opublikowano

Widzę, że część ekipy z Litwa-Łotwa-Estonia się wybiera !piwko

Potwierdzam, że będę od czwartku do niedzieli.

do zobaczenia!

Opublikowano

zastanawiam się........ !scooter kamizelkę już mam <_< jeszcze sie zastanawiam dopiero w poniedzialek potwierdze . narazie???????

Opublikowano

Troszke malo chetnych :D Czy przy tak niewielkiej liczbie spotkanie sie odbedzie?