Sympatycy siemik Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Sympatycy Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Siemka. Jeśli ktoś ma ochotę to fajnie było by podjechać na !scooter i troszkę się polansować na głównej płycie lotniska.Organizator zapewnił mnie że jeśli przyjedzie troszkę naszych MAXI to zapewni nam miejsce na zaparkowanie przy głównym ciągu dla zwiedzających. Może nawet zobaczymy naszego Miga 29. Mig 29 Więcej informacji na stronie imprezy. Open Air Day Pozdrawiam Siemik
Burgerman Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Oczywiście będę !scooter , zapodaj tylko na którą godzinę.
Mareczek Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Oczywiście będę !scooter , zapodaj tylko na którą godzinę. Może spotkanie na barce a następnie w grupie !scooter !scooter !scooter przejazd na lotnisko.
Krzyżak Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Jak nic się nie zmieni to też będę.
Sympatycy siemik Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Barka to dobre miejsce na spotkanie a godzina 9-10.00 wydaje się do przyjęcia.
Mareczek Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Barka to dobre miejsce na spotkanie a godzina 9-10.00 wydaje się do przyjęcia. !tut Godziny otwarcia: 10.00-21.00 !tut Ja proponuje spotkanie na barce 10.00 – 10.30 wyjazd z barki na lotnisko godz.10.40 nie czekając spóźnialskich. !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter
Sympatycy siemik Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Dla mnie pasuje jestem na miejscu i podporządkuje się do wszystkich. Będę czekał.A jeśli ktoś nie zdąży to może bezpośrednio jechać na lotnisko i na miejscu się spotkamy.
Klubowicze dziadek Opublikowano 1 Września 2011 Klubowicze Opublikowano 1 Września 2011 Przyjeżdżamy celujemy na 10.00 Barka na Nogacie to cudowne miejsce z kulinarnego punktu widzenia. A najważniejsze spotkamy się razem. Babcia i Dziadek
Sympatycy m@rkiz Opublikowano 1 Września 2011 Sympatycy Opublikowano 1 Września 2011 Czy ktoś z Warszawy tam się wybiera ? Mam sprawę...
Sympatycy siemik Opublikowano 1 Września 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 1 Września 2011 Fajnie że troszkę nas będzie . Cały dzień dziś latają nad Malborkiem !TOMCAT Pewnie się przygotowują.
krzysiu Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 cześć wszystkim, już wam zazdroszczę a pomyśleć że tydzień temu byłem na AIR w Radomiu, życzę wszystkim tak wspaniałej pogody Pozdrowienia Skierniewice
Klubowicze dziadek Opublikowano 3 Września 2011 Klubowicze Opublikowano 3 Września 2011 Oj warto było. Miłe spotkanie z kolegami. Wiele emocji na płycie lotniska. Znakomita organizacja imprezy. Siemik czuwał. Wspaniale spędzony czas, za co dziękujemy Dziadek plus Babcia
Burgerman Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 Dzięki za miłe spotkanie - warto było, pogoda super !OK . Zainteresowanie maxiskuterami !scooter na płycie lotniska większe niż !TOMCAT MIG-ami.
Mareczek Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 !TOMCAT I ja tam byłem i na różności „pogapiłem” !TOMCAT < impreza kilka fotek > Wielkie dzięki za spotkanie i miłe spędzenie sobotniego przed południa
Sympatycy siemik Opublikowano 4 Września 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 4 Września 2011 Siemka. Dziękuję za przyjazd na lotnisko a przede wszystkim za spotkanie. Po pracy spotkałem się z organizatorami i dowództwem naszego lotniska i ku mojemu zaskoczeniu większość wypowiadało się bardzo pozytywnie na to że przyjechaliśmy i zaprezentowaliśmy profesjonalnie nasze motocykle. Zybex tobie muszę podziękować szczególnie za nie spodziewany przyjazd - DZIĘKUJĘ Pozdrawiam Siemik
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 4 Września 2011 Klubowicze Opublikowano 4 Września 2011 Tak to bywa... spontan całkowity. Było super, dziękuje Wam za wspólną sobotę. Była okazja akumulator na ładować ... mało czasu w tym roku.
Rekomendowane odpowiedzi