Klubowicze Joasia70 Opublikowano 31 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 31 Lipca 2011 Wbrew przeciwnościom losu ( a może dzięki nim ) zrealizuję swój plan urlopowy. Za tydzień o tej porze będę spakowana i przygotowana do wyruszenia w drogę. Cel -> zobaczyć własnymi oczami, na żywo a nie w albumach dzieła impresjonistów -> a więc muzeum d'Orsey -> a więc PARYŻ ??? no nie chce być inaczej Znaczy trasa Rybnik - Paryż - Rybnik. Można to "przelecieć" nie rozglądając się na boki ale przcież po drodze tyle ciekawych miejsc. Ja wybrałam dwa ( wyjazd tylko na tydzień ) : 1. Szampania 2. Trasa Silvretta ( alpy ) I tak wyklarowała mi się Trasa podróży. Od środy synoptycy zapowiadają powrót lata, maleństwo po przeglądzie przygotowane do drogi, mapy i przewodniki zakupione teraz jeszcze tylko "posprzątać" biurko 1
Klubowicze Trebor Opublikowano 31 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 31 Lipca 2011 Udanej wyprawy.Powodzenia !OKK
Sympatycy Worlan Opublikowano 31 Lipca 2011 Sympatycy Opublikowano 31 Lipca 2011 Jestem pod ogromnym wrażeniem. Życzę Ci szerokości i udanej wyprawy.
Klubowicze fundi600 Opublikowano 31 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 31 Lipca 2011 Przez alpy widoki i droga piękna powodzenia i szerokości życzę
Klubowicze Patryk Opublikowano 31 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 31 Lipca 2011 A rozmówki francuskie kupione? Bon voyage!
Mareczek Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 Życzę !winkiss Bezpiecznego , słonecznego oraz miłego śmigania !scooter oraz pobytu u „żabo jadów”
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 31 Lipca 2011 Autor Klubowicze Opublikowano 31 Lipca 2011 A rozmówki francuskie kupione? Bon voyage! Oui Monsieur. Je suis pret a conquérir Paris
upiór Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 Życzę szerokości i niech KRÓL spisze się na medal . SZAMAN został poinformowany o tym wypadzie , tak więc obiecał pogodę !OKK . Joasiu miłych wrażeń i wracaj z bananem na ustach . Pozdrawiam !vampire .
Klaud Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 Powodzenia! PS Odczaruj te wszystkie klątwy wiszące nad B650, to się w końcu komentarze skończą !w00t Przyczepności, zwłaszcza w mokrych Alpach!
leszek_krakow Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 Aśka, jesteś niemożliwa 3mam kciuki i czekamy na relację. Na pohybel niedowiarkom !
czaro69 Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 Gratuluję pomysłu...Może zboczysz trochę z trasy i zahaczysz o Szafuzę? Piękny przełom Renu jest tego warty..Trasa super !OK "Zazdraszczam" i życzę Ci udanej podróży !V
Dariusz Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 Życzę wspaniałej podróży !scooter Czekamy już na relację z wycieczki
Jarek_PL Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 Gratuluje pomysłu i 10 punktów za odwagę , bo jeśli dobrze zrozumiałem jedziesz sama. Ps. Widzę że przesiadłaś się na króla skuterów.
kmodzele Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 Na pewno się nie uda!! Jest tyle opcji zeby się coś pochrzniło, że na pewno coś wylosujesz!!!! (taki żarcik) Brak mi słów uznania i podziwu! Brawo! I to nie wiem, co robi na mnie większe wrażenie: TAKI wypad, czy ujeżdżanie tej przeszło ćwierćtonowej kozy.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Klubowicze Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Powodzenia i pięknej pogody życzę. Oprócz zdjęć wspaniałych to mam nadzieję na łyczek
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Administrator Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Joasiu... kiedyś pisałem coś o ja.... Masz je! Życzę Ci szerokości i zobaczenia wszystkiego ciekawego na trasie, którą sobie zaplanowałaś !OK Obiecujesz relację? No, to... Vive la France! !V
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Klubowicze Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Życzę Ci dobrej pogody, bo o resztę nie ma się co martwić. Szerokości i wielu wrażeń (oczywiście tych pozytywnych) !OKK !OKK P.S. Gratulacje nowego sprzęta.
GrzechoCnik Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Paryż i impresjoniści warci są takiej trasy. Zrób sobie fotkę pod słoniem koło D'Orsay. Pokaż francuzikom jak Polki ujeżdżają Króla !OKK Udanej wyprawy!
Klubowicze krzytro Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Klubowicze Opublikowano 1 Sierpnia 2011 No to szerokości Kobiałko
Miro71 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Joasiu do kiedy bedziesz w podrozy ja aktualnie siedze w Swinoujsciu bede w domu od 13-go wiec jak jeszcze bedziesz w drodze moze bedziesz jechala przez Bawarie wiec chetnie zapraszam do mnie chociaz na kawke :-) Szerokosci ....
Abach Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Twarda z Ciebie sztuka Szerokości, bajo i pamiętaj, że na relację chopy czekają
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Klubowicze Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Joasiu do kiedy bedziesz w podrozy ja aktualnie siedze w Swinoujsciu bede w domu od 13-go wiec jak jeszcze bedziesz w drodze moze bedziesz jechala przez Bawarie wiec chetnie zapraszam do mnie chociaz na kawke :-) Szerokosci .... O to w moim mieście siedzisz. Odezwij się, to może się jakoś spotkamy, pogadamy... (604 061 705).
magart Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Asia kolejny raz nie mogę wyjść z podziwu dla Twoich wojaży. Szacun, szacun i jeszcze raz szacun Szerokości na drodze i suchego asfaltu. Już z niecierpliwością czekam na relację.
Klubowicze PIN Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Klubowicze Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Powodzenia!!! Trzymamy z Babcia za Ciebie paluszki, no i czekamy na relacje po !OKK
Rekomendowane odpowiedzi