Klubowicze Wrzonio Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia 2011 7 maja 2011 po mszy rozpoczynającej sezon Burgmanii (patrz tutaj) jest organizowane spotkanie przy ognisku w Ośrodku Wodnik w Nieporęcie nad zalewem Zegrzyńskim. Zapraszamy wszystkich chętnych do uczestnictwa w tej biesiadzie. Ośrodek jest zlokalizowany nad samą wodą w odległości około 20 km od kościoła z dobrym dojazdem. Po zakończeniu mszy zorganizowany będzie wspólny przejazd na miejsce spotkania. Na terenie ośrodka jest dobrze wyposażony bar i zaplecze sanitarne. Znajduje się też obszerny zadaszony taras oraz miejsce na zorganizowanie ogniska, parking strzeżony. Przewidziano następujące menu: kawa herbata kiełbasa bigos barszcz biały dodatki (pieczywo, musztarda, ketchup) ciasto Koszt uczestnictwa wynosi 30,00 zł/osobę. Ponadto w barze niezależnie od zaproponowanego menu będzie można kupić inne dania, napoje, słodycze . UWAGA!! W związku z koniecznością zgłoszenia w zarządzie ośrodka ilości osób uczestniczących w spotkaniu prosze zgłaszać swoje uczestnictwo do 12 kwietnia 2011. Wpłaty proszę dokonywać przelewem do 20 kwietnia 2011 na konto: 70 1030 0019 0109 8518 0331 9466 Wiesław Wrzosek z nikiem i dopiskiem "Spotkanie Burgmania" Lista uczestników: Ewik zapłacone Wrzonio zapłacone Krzytro zapłacone Worlan zapłacone Ptaku_1 zapłacone Antena zapłacone Szorstki Ewcia Grzegorz 76 zapłacone Orzech Michalu zapłacone ArtCho zapłacone Valdi zapłacone Działkowiec zapłacone Arecki zapłacone Mariusz Burgi zapłacone Bunny zapłacone Kmodzele zapłacone eMKa zapłacone Przemo ST Baltona zapłacone Daszek zapłacone Daszek żona zapłacone Niunio zapłacone Niunio żona zapłacone Radi23 zapłacone Iwonka zapłacone T-Rex zapłacone Kasia zapłacone Arkadiusz zapłacone Nakiel zapłacone piootr zapłacone piootr żona zapłacone Mamuska + Maja zapłacone Grzegorz zapłacone BrYhu zapłacone Kasia zapłacone M_Pająk zapłacone przemas zapłacone medipos morwa37 zapłacone Madzia Więcek zapłacone Smerfetka zapłacone Abach zapłacone Antoniczek zapłacone Lucjan73 zapłacone Asia zapłacone Piotrekbroda zapłacone Ptaku zapłacone Gumisiek zapłacone Przemass
Sympatycy Worlan Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Proszę o dopisanie do listy. !OKK Edit: Przelew zrobiony.
ptaku_1 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Ja tez poprosze na wciagniecie na liste Ptaku + Antena
Sympatycy szorstki Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 3 Kwietnia 2011 szorstki i Ewcia prosze dopisac do listy pzdr
Klubowicze ArtCho Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Proszę o dopisanie. Oraz o pojedynczy pokój z widokiem na morze! !YES !TAZ
Klubowicze valdi Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Proszę o dopisanie do listy.
Sympatycy Arecki Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Wrzonio, dopisz i mnie, proszę !YES .
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Administrator Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Jak co roku, od lat... Obecny !OK
kmodzele Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Arecki? MariuszBurgi? No to i ja. Kasa poszła. Fajnie że bedę po nocnym dyżurze, przed nocnym dużurem i przed pierwszą komunią i przed kolejnym nocnym dyżurem.... Chyba w poniedziałek rano zejdę. O ile nie wcześniej. Obiecujecie, że mnie obudzicie ok 21:00, żebym zdążył do roboty?
eMKa Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Ocho, mamy nową listę - LISTĘ WRZONIA. A co tam, dopisz i mnie. Kasiorka wyruszy gdy tylko wrócę do domu; obecnie dostęp do netu i do skarbca talarów mam nieco ograniczony . PS. Zamawiam miejscówkę "plecami do zalewu" !OKK
Przemo_ST Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Cześć Wrzonio Poproszę żebyś dopisał i mnie
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Ocho, mamy nową listę - LISTĘ WRZONIA. A co tam, dopisz i mnie. Kasiorka wyruszy gdy tylko wrócę do domu; obecnie dostęp do netu i do skarbca talarów mam nieco ograniczony . PS. Zamawiam miejscówkę "plecami do zalewu" !OKK Masz załatwione !OKK
Klubowicze krzytro Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Coś mi się zdaje że tradycja obumiera
Sympatycy orzech Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Krzytro, jeszcze miesiąc, daj czas na ogarniecie się wszystkim. Ile Ci trzeba !scooter do tej "tradycji"???
Klubowicze krzytro Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Krzytro, jeszcze miesiąc, daj czas na ogarniecie się wszystkim. Ile Ci trzeba !scooter do tej "tradycji"??? No tak ale ja w przyszlym tygodniu muszę napisać podanie i określić ilość osób
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Administrator Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Wrzonio, dopisz proszę *przy/pod/obok mojej osoby: Bunny Znaczy się- jedziemy "wedwa" !YES Dziękować !OK *niepotrzebne skreślić
Abach Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Prosze zgłaszać swoje uczestnictwo do 20 kwietnia (ale im wcześniej tym lepiej) gdyż musimy zadeklarować orientacyjną liczbę osób w zarządzie ośrodka. No tak ale ja w przyszlym tygodniu muszę napisać podanie i określić ilość osób Panowie, proszę określić ostateczny termin zgłoszeń, bo zrobiło się zamieszanie !TAZ
Sympatycy Baltona Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Jeśli chodzi o mnie to ja się piszę na tę okoliczność
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Klubowicze Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Panowie, proszę określić ostateczny termin zgłoszeń, bo zrobiło się zamieszanie !TAZ W związku z okolicznościami, o których pisze Krzytro musieliśmy zmienić termin zgłoszeń. Wszystkie informacje w pierwszym poście tego tematu. UWAGA!!W związku z koniecznością zgłoszenia w zarządzie ośrodka ilości osób uczestniczących w spotkaniu prosze zgłaszać swoje uczestnictwo do 12 kwietnia 2011.
daszek Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Czas zacząć się integrować, proszę dopisać - Daszek + żona - Niunio + żona kasa się przelewa.
T-Rex Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Witam szanowne grono koleżanek i kolegów. Miło by było Was poznać i proszę o dopisanie dwóch osób do listy. Czyli pojawię się z żoną Kasią. Pozdrawiam Rafał
Rekomendowane odpowiedzi