Sympatycy Worlan Opublikowano 28 Marca 2011 Sympatycy Opublikowano 28 Marca 2011 Nie udało nam się w tym roku w lutym, tak jak to bywało w poprzednich latach pojechać na ognisko do Roztoki. No cóż, zima trzymała długo. Może uda nam się zorganizować wypad w nadchodzącą sobotę. Pogada ma być na 100% ładna i temperatura wysoka 20C. Co prawda na tę chwilę zmagam się z przeziębieniem, ale do soboty jeszcze kilka dni. Zastanówcie się nad tą propozycją, a w czwartek dogadamy szczegóły. UWAGA, pieczenie kiełby w Roztoce przenosimy na niedzielę 3 kwietnia. Więcej info w dalszej części wątku.
Sympatycy Baltona Opublikowano 28 Marca 2011 Sympatycy Opublikowano 28 Marca 2011 Ja się piszę na tę okoliczność
Olsen Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 To będzie moja pierwsza wolna, niepracująca sobota od powrotu na łono ojczyzny i chętnie się gdzieś przejadę. Byleby niezbyt wcześnie - trzeba się wyspać.
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 29 Marca 2011 Sympatycy Opublikowano 29 Marca 2011 Jak bedzie ładna pogoda to ja też się pisze.
Sympatycy orzech Opublikowano 29 Marca 2011 Sympatycy Opublikowano 29 Marca 2011 Jak będe miał !w00t i wyzdrowieję !YES
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 29 Marca 2011 Administrator Opublikowano 29 Marca 2011 Jestem ZA... tylko niestety sobotę mam totalnie zajętą !YES Jeśli wyjazd będzie w niedzielę to mogę kulać beret !w00t
michalu Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 ja też chętnie ale samochodem i tylko w sobote !w00t
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 29 Marca 2011 Sympatycy Opublikowano 29 Marca 2011 ja też chętnie ale samochodem i tylko w sobote !w00t A co, pies u weterynarza? Ja niestety nie dam rady nawet samochodem !YES (Kisiel nie bij za "nie urzekła mnie twoja historia")
michalu Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 Smoku ty się opuściłeś ostatnio i to bardzo, chyba będę wnioskował o usunięcie twojej osoby z użytkowników !w00t Pies zachorował, trzeba było uśpić. może jakiś szczeniaczek się przyplącze !YES
Klubowicze valdi Opublikowano 29 Marca 2011 Klubowicze Opublikowano 29 Marca 2011 Ciekawa prapozycja !happybth
Sympatycy Kisiel Opublikowano 29 Marca 2011 Sympatycy Opublikowano 29 Marca 2011 Ja niestety nie dam rady nawet samochodem !happybth (Kisiel nie bij za "nie urzekła mnie twoja historia") Nie rób ze mnie takiego !happybth potwora !happybth Tu autor wątku nie zastrzegł sobie, że pier...olenie niemile widziane
mak Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 My się piszemy, autem 2+1 . Tylko proszę o info, bo jesteśmy umówieni u weterynarza - musimy przełożyć w razie czego...
Więcek Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 Wiosna jest rudnym okresem dla mnie, ponieważ zaczynają się prace polowe na działkach dlatego tak jak Mariusz, jeżeli wyjazd będzie w niedzielę to się piszę, sobota całkowicie odpada.
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 30 Marca 2011 Sympatycy Opublikowano 30 Marca 2011 Mi sobota też odpada W niedziele bardzo chętnie
Administrator Artix Opublikowano 30 Marca 2011 Administrator Opublikowano 30 Marca 2011 Ja w sobote tyram gdzies w Polsce, wiec tez tylko niedziela
medipos Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 Witam, jeżeli by ognicho było w niedziele to bym sie pisał :-), sobota dyzur w pracy :-(
Sympatycy szorstki Opublikowano 30 Marca 2011 Sympatycy Opublikowano 30 Marca 2011 Jak w niedzielę, to ja bym też podjechał... pzdr
Sympatycy Worlan Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 30 Marca 2011 Z Waszych postów, telefonów i wizyt osobistych !OK jasno wynika, że niedziela jest lepszym dniem na spotkanie i obżarcie się pieczoną kiełbą z ogniska. Nie pozostaje nic innego jak zaproponować: - godz. 11 niedziela (Artix dasz radę ) ustawka MC Górczewska/Lazurowa - godz. 11:40 zakupy kiełbasiane w Lesznie - godz. 12 rozpalenie ogniska Roztoka - godz. 12:30 - 14 wielkie żarcie - godz. 14-17 wycieczka nad Zalew Zegrzyński, lub ...? - godz. 17 nie wiem Plan pozostaje do zatwierdzenia na czwartkowym spocie. Końcowa informacja będzie w tym wątku w czwartek w godzinach wieczornych. Edit: Zapraszamy wszystkich niezależnie od posiadanego . Przelot będzie spokojny i zgodny z przepisami RD, a "ścigantom" i "szarańczy" mówimy stanowcze NIE* * dotyczy trasy: W-wa - Leszno
mak Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 Meldujemy przybycie Wurst będzie kupowany zbiorczo?
Klubowicze valdi Opublikowano 30 Marca 2011 Klubowicze Opublikowano 30 Marca 2011 A może zamiast Roztoki Zalesie G. super warunki na ognicho
Więcek Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 A może zamiast Roztoki Zalesie G. super warunki na ognicho Proszę nie siać tu żadnego fermentu Grzesiu popieram organizację i wyjazd niedzielny oraz miejsce
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 30 Marca 2011 Klubowicze Opublikowano 30 Marca 2011 Mnie niedziela pasuje, miejsce jest obojętne, ważne aby się kulnąć . To Zalesie wygląda bardzo fajnie. Może jednak pojechać do Zalesia.
Rekomendowane odpowiedzi