eMKa Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Zgodnie z prastarym zwyczajem należy się rozpocząć nowy sezon - A.D. 2011. Niniejszym ogłaszam co następuje: Rozpoczęcie Sezonu - Burgmania 2011 jest planowane na dzień 7 maja (sobota). Miejscem tym razem także będzie kościół św. Stanisława Kostki na Żoliborzu. O której rozpoczniemy Mszą świętą pozostawię chwilowo jako kwestię otwartą, ale myślę, że wzorem lat ubiegłych będzie to godzina wczesnopopołudniowa, tak żeby można było "dokulać się" choćby z Darłówka i mieć czasu dość przy ognichu. EDIT: Godzina już ustalona: PIĘTNASTA. Maj wydaje się dość późnym terminem, ale w tym roku święta późno, potem jeszcze beatyfikacja Papieża; ma to jednak swoje plusy: dłuższy wieczór i większa szansa na dobrą pogodę . Do Kolegów Warszawiaków jak zwykle prośba o organizację spotkania plenerowego. Poprzednie były super! Mam nadzieję, że i tym razem pomożecie w stworzeniu unikalnego klimatu Burgmańskich spotkań. "To jak Koledzy, pomożecie?" Proponuję wklepać termin do naszego kalendarza i ewentualnie zarezerwować termin w prywatnych Outlookach.
Sympatycy szorstki Opublikowano 9 Marca 2011 Sympatycy Opublikowano 9 Marca 2011 Nie mogłem się już doczekać tego posta Marku pzdr
Sympatycy orzech Opublikowano 9 Marca 2011 Sympatycy Opublikowano 9 Marca 2011 Hm, super Szkoda tylko, że rozpoczęcie sezonu będzie po strzeleniu trasy na Łotwę
eMKa Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Opublikowano 9 Marca 2011 Eeee tam szkoda. To będzie drugi etap - najpierw prolog (Łotwa) potem start wspólny (RozpSez) i wreszcie sezon zasadniczy . Jakieś uzasadnienie zawsze da się dorobić .
Sympatycy Baltona Opublikowano 9 Marca 2011 Sympatycy Opublikowano 9 Marca 2011 Super kolejny raz będe mógł z przyjemnością uczestniczyć w otwarciu sezonu A.D. 2011 i wysłuchać fajnego kazania
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 9 Marca 2011 Sympatycy Opublikowano 9 Marca 2011 Super Bede na 100% ps.To jak,w tym roku też u ,,Koguta''
przemas Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Piękna tradycja eMKa. Chętnie wezmę udział w tym wydarzeniu po raz kolejny !OK
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 10 Marca 2011 Klubowicze Opublikowano 10 Marca 2011 Oczywiście będziemy. Ewik i Wrzonio
Sympatycy Worlan Opublikowano 11 Marca 2011 Sympatycy Opublikowano 11 Marca 2011 Oczywiście postaram się, żeby być obecnym. Na wczorajszym spocie wspominalśmy ostanie rozpoczęcie sezonu.
Sympatycy szorstki Opublikowano 11 Marca 2011 Sympatycy Opublikowano 11 Marca 2011 ps.To jak,w tym roku też u ,,Koguta'' To bardzo dobry pomysł jest !OKK Tylko, Kisiel mógłby się wypowiedzieć w kwestii organizacji i jak można Mu pomóc ? pzdr
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 11 Marca 2011 Administrator Opublikowano 11 Marca 2011 Dzięki eMKa za telefon w tej sprawie o oraz za zaangażowanie Oczywiście obecny na mszy, jak co roku !OK Później kogut... tylko pytanie czy Kisiel podoła jeszcze i temu !OK Może Travolta coś by pomógł? !OKK
Gość Przemo84 Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 Ja też postaram sie dorzucic swoje 5gr na mszy. Zagramy i pośpiewamy. OBECNY !!!
Sympatycy szorstki Opublikowano 11 Marca 2011 Sympatycy Opublikowano 11 Marca 2011 Ja też postaram sie dorzucic swoje 5gr na mszy. Zagramy i pośpiewamy. OBECNY !!! Właśnie o Was Przemo, wczoraj gadaliśmy na spocie w R66. Konkluzja była taka, że koniecznie trzeba się z Tobą skontaktować, coby oprawa muzyczna Mszy, była też tak piękna jak w ubiegłym roku. !OKK pzdr
Sympatycy Arecki Opublikowano 11 Marca 2011 Sympatycy Opublikowano 11 Marca 2011 Marek, cieszę się, że tradycja wraca i niniejszym deklaruję swój tradycyjny udział !happybth !happybth .
Pollacco Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 My tez sie postaramy byc oczywiscie. Na najblizszym spocie pogadamy jak sie mozemy dolozyc do organizacji:) pozdro.pollaccos (za dluga ta zima byla)
Macek Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 Niestety w tym roku nie dopiszemy cialem, ale duchem bedziemy z Wami !happybth
SimonWarka Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 Wpisałem do kalendarza - liczę, że nic nie stanie u mnie na przeszkodzie, aby pierwszy raz w Waszym towarzystwie rozpocząć sezon !tut Pozdrawiam!
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 12 Marca 2011 Klubowicze Opublikowano 12 Marca 2011 Będę na 90% , bo złośliwość losu ostatnio mnie ciągle prześladuje (ale sezon nieoficjalnie rozpoczęty) !OK
Klubowicze Roni Opublikowano 12 Marca 2011 Klubowicze Opublikowano 12 Marca 2011 Moją i Anki osobę proszę dopisać do spota, jak zawsze zresztą.
Klubowicze Piootr Opublikowano 13 Marca 2011 Klubowicze Opublikowano 13 Marca 2011 Oczywiście będę - do zobaczenia
Gość Przemo84 Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 Właśnie o Was Przemo, wczoraj gadaliśmy na spocie w R66.Konkluzja była taka, że koniecznie trzeba się z Tobą skontaktować, coby oprawa muzyczna Mszy, była też tak piękna jak w ubiegłym roku Troche zaniedbałem mój klub bo mało czasu sie w zyciu zrobiło. Przyjade w czwartek do R66 i porozmawiamy co i jak.
Więcek Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 Dwa Wiecki powinny się również zameldować ja na swoim białym rumaku !TAZ , a Młody na swojej czerwonej strzale.
Gość subclub Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 Zgodnie z prastarym zwyczajem należy się rozpocząć nowy sezon - A.D. 2011.Niniejszym ogłaszam co następuje: Rozpoczęcie Sezonu - Burgmania 2011 jest planowane na dzień 7 maja (sobota). Chętnie się przyłączę !TAZ W którym konkretnie miejscu jest "Kogut" ??
kiwaczek1122 Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 Postaram się być choć wypada mi nocny dyżur .
Rekomendowane odpowiedzi