Sympatycy Worlan Opublikowano 26 Lutego 2011 Sympatycy Opublikowano 26 Lutego 2011 Tylu chętnych na wyjazd, ale nikt nie pomyślał o "ubraniu". Chociaż osobiście "jak na razie" się nie wybieram do Marl, to bardzo bym chciał, żeby Burgmania była w miarę rozpoznawalna. Moja propozycja odnośnie koszulek jest taka: 1. Rezygnujemy z nadruku na rękawkach. ( wiadomo, że z Polski) !OKK 2. Na piersi nie drukujemy logo Burgmania . ( wiadomo, że Burgmania) 3. Logo tylko na plecach. Proponuję takie coś, tym razem to mój projekt !OKK
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 27 Lutego 2011 Administrator Opublikowano 27 Lutego 2011 Bardzo fajny projekt... Prosty, bez udziwnień !OK Oczywiście finalnie litery powinny być spójne (odcień) z naszym logiem Ad2... Też myślę, że nie ma sensu. Na pewno będzie widać, podobnie jak w roku 2009, że na zlocie w Marl jest Burgmania !V
dr.big Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 Swietny projekt !OK Mozna na Ciebie liczyc !OK . PS. Jesli moge cos dodac, napis zrobilbym : V HGF MEGA GROSSROLLER TREFFEN. Wiesz, organizuje go HGF, troche pracy w to wkladaja, dajmy im z tego powodu okazje do radosci z tym dodatkowym HGF !V . Edit: PS: Jak to sie "nie wybierasz" ?
Sympatycy Worlan Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 27 Lutego 2011 Dzięki Bigu za wyodrębnienie tego wątku ze zlotowego -> Marl 2011. !OK Wiem, że mamy na forum kilku grafików komputerowych i tu prośba do Was. Pokażcie wasze pomysły na grafikę, która może być umieszczona na koszulkach uczestników zlotu w Marl.
Klubowicze bilety Opublikowano 27 Lutego 2011 Klubowicze Opublikowano 27 Lutego 2011 " Chociaż osobiście "jak na razie" się nie wybieram do Marl,..." Grzesiek jak to się nie wybierasz........ ja nie chcę być najstarszy !OK p.s. projekt SUPER, jak przed mówcy musi być HGF to tak jak na naszym zlocie by nie było zaznaczonej Burgmanii
Sympatycy pawel883 Opublikowano 27 Lutego 2011 Sympatycy Opublikowano 27 Lutego 2011 Grzesiu projekt ps.Musisz jechać ,daj się poślizgać paskowi.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 27 Lutego 2011 Klubowicze Opublikowano 27 Lutego 2011 logo fajne , ale czy koszulki mogły by być typu polo ? i proszę Pana Worlana żeby jechał z nami
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 27 Lutego 2011 Administrator Opublikowano 27 Lutego 2011 i proszę Pana Worlana żeby jechał z nami Pan Worlan tak się tylko z nami droczy...
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 27 Lutego 2011 Klubowicze Opublikowano 27 Lutego 2011 no taką mam nadzieję
GrzechoCnik Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 ....... ja nie chcę być najstarszy Projekt uważam, za rewelacyjny. A co przemawia za nie drukowaniem małego logo Burgmanii z przodu? Czyżbyśmy mieli mieć wyjątkowy kolor koszulek? To jestem - za. Raczej byłbym za zwykłą koszulką - nie polo. PS Worlan jedź, bo to ja będę najstarszy
Miro71 Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Tylu chętnych na wyjazd, ale nikt nie pomyślał o "ubraniu". Chociaż osobiście "jak na razie" się nie wybieram do Marl, to bardzo bym chciał, żeby Burgmania była w miarę rozpoznawalna. Moja propozycja odnośnie koszulek jest taka:1. Rezygnujemy z nadruku na rękawkach. ( wiadomo, że z Polski) 2. Na piersi nie drukujemy logo Burgmania . ( wiadomo, że Burgmania) 3. Logo tylko na plecach. Proponuję takie coś, tym razem to mój projekt Witam .. o ile moge sie wypowiedziec : tez jestem tego zdania by napisy byly jednego koloru, co do rezygnacji na druku na rekawach, to nie wiem czy nie byloby dobrze promowac polskim znaczkiem Polske jako kraj . Z doswiadczenia wiem ze bardzo duzo niemcow nie zna naszych barw narodowych jak i nie wiedza gdzie Polska lezy jest zaskakujaca. Moze to smieszne ale prawdziwe ... Mysle ze patrzac w przyszlosc mozna z ich wizyt w Polsce zarobic ( jezeli moge to tak ujac) chyba ze chodzi o redukcje kosztow...
Sympatycy Worlan Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 1 Marca 2011 .......co do rezygnacji na druku na rekawach, to nie wiem czy nie byloby dobrze promowac polskim znaczkiem Polske jako kraj . ....... Może zrobimy przypinany znaczek w kształcie kółka.
Klubowicze krzytro Opublikowano 1 Marca 2011 Klubowicze Opublikowano 1 Marca 2011 mnie sie nadruk podoba
Sympatycy orzech Opublikowano 1 Marca 2011 Sympatycy Opublikowano 1 Marca 2011 Nadruk na tył OK ale jestem za logo z przodu. Nie lubię jak mnie starsi Panowie na zlocie zachodzą od tyłu co by zobaczyć kto ja jestem. Myślę, że cena nie ma tutaj większego znaczenia. Zlot w Marl jest co 2 lata więc można dopłacić
Mareczek Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Może zrobimy przypinany znaczek w kształcie kółka. Może do tego wkomponować jakoś logo klubowe. Z tego co wiem i widziałem to nasi znajomi z Niemiec lubią obwieszać się różnymi znaczkami i plakietkami i takie znaczki- mogły by być fajnym upominkiem. Np. [każdy z Burgmaniaków miałby kilka sztuk w kieszeni i mógł dać komu tylko chce] „das Geschenk”
Miro71 Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 a moze by tak takie znaczki sprzedawac z dopisem Burgmania 2011 za cene produkcji + np.15% marzy i pieniadze te przelac na konto Burgnani ( o ile takie konto istnieje" i tym kosztem finansowac "chociaz czesciowo" wszelkiego rodzaju imprezy organizówane przez Burgmanie ....
Sympatycy Worlan Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 1 Marca 2011 ....... mogły by być fajnym upominkiem.Np. [każdy z Burgmaniaków miałby kilka sztuk w kiszeni i mógł dać komu tylko chce] „das Geschenk” Tak też myślałem, a koszty takiego znaczka to 1,50 PLN. Może warto pomyśleć.
Klubowicze fundi600 Opublikowano 1 Marca 2011 Klubowicze Opublikowano 1 Marca 2011 Znaczki jak najbardziejtylko nie na szpilkę. Powinny być przykręcane.
Klubowicze bilety Opublikowano 1 Marca 2011 Klubowicze Opublikowano 1 Marca 2011 ....... mogły by być fajnym upominkiem.Np. [każdy z Burgmaniaków miałby kilka sztuk w kiszeni i mógł dać komu tylko chce] „das Geschenk” Tak też myślałem, a koszty takiego znaczka to 1,50 PLN. Może warto pomyśleć. Z tym Geschenk-em to bym tak nie szalał, niemcy to taki naród że za dziesięć minut juz nikt nie będzie miał żadnych znaczków, sam pamiętam jak po usilnych namowach zaprzyjaźnionego klubu z Helgoland straciłem koszulkę na zlocie w Berlinie. Na całe szczęście miałem dwie. Jestem za koszulką POLO, znaczek jak najbardziej przykręcany.
DIAMANDA2002 Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Logo Wolrana oczywiście piękne....w swojej prostocie, co stanowi jego siłe ! Jednak, jadąc na zlot do Marl, przez tyla kilo, chyba fajnie by było zaprezentować się kolegom z NRF w czymś bardziej oryginalnym. Logo Burgmanii powinno być na 100% wyeksponowane, ale czy powinno zajmowć 99.9% ??? przecież i tak wszyscy będą wiedzieć że Ci z tej wesołej ekipy to B. ! Jakiś symbol tego wylazdu ? Jakiś jego wątek (myśl przewodnia) ??? Może coś się stało, może kogoś chcemy wspomnieć, jakaś rocznica, lub chociażby jakiś kolwiek motyw główny (podbój ??? ) Albo Chopin chociażby? Trzeba by chyba zanaczyć w projekcie że jednak to ekipa z PL ??? Fajne, proste projekty są najleprze. Poza tym w PL mamy teaz dostępne chyba wszelkie możliwe technologie druku na teszirtach, i taka prosta (sory - prostacka) metoda jak sito teraz głównie występuje na ubraniach roboczych. Popatrzcie, poszukajcie, za jak niewiele kasy można zrobić - jednak okazyjne i pamiątkowe koszulki, że naszym kolegen z NRF wyjdą oczy ze zdziwienia !!!!!! Pozdrawiam, i miłych roztaczań wyobrażni - GRAFICY burgmani napewno pomogą !!! P.S. GRAFIK narysuje twoje marzenie - mieć je musisz TY !!!!!!!!!
GrzechoCnik Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Ja tam nie jestem za nieograniczonym wydawaniem kasy, ale tak sobie pomyślałem: 1. jeżeli znaczki kosztowałyby tak do 2.50zł/szt to kupiłbym 12 szt, żeby rozdawać znaczki i nie musieć ściągać koszulki. 2. co do akcentu polskiego na koszulce to możnaby jednorazowo w koło otaczające skuter wkleić kolory flagi, nie ingerując w rysy skutera. Jeśli chodzi o Chopina to zawsze można spróbować odkupić komiksy i je rozdawać !OKK
dr.big Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Grzesiu, na koszulke pisze sie razy 2, niewazne jaki motyw i kolor, czapeczke tez x 1, znaczki x 0, bo nie lubie jak mi sie cos przesypuje w kieszeni ... Ale ogolnie, fajny gadzet do rozdawania, jak trzeba sie bedzíe dorzucic - nie ma sprawy !OKK .
wooferai Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 W kwestii znaczków, to znalazłem coś takiego: Naduś Tanie, kolorowe, możliwość wszelakiej grafiki. !OK
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Wg. mnie koszulka i znaczek Ok. Wszystko wskazuje że jadę.
Sympatycy Worlan Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 18 Kwietnia 2011 W kwestii znaczków, to znalazłem coś takiego: Naduś Tanie, kolorowe, możliwość wszelakiej grafiki. @wooferai, dobry namiar na producenta Odnośnie koszulek, to niebawem ruszamy z produkcją. Lista będzie utworzona w nowy wątku, gdzie pokażę końcowy projekt, bez możliwości dyskusji i zmian. Odnośnie znaczka, jestem za wyprodukowaniem - ilość uczestników x 5 szt. Proponuję coś takiego. Osobiście bardziej mi się podoba nr 2
Rekomendowane odpowiedzi