Sympatycy orzech Opublikowano 3 Lutego 2011 Sympatycy Opublikowano 3 Lutego 2011 Tak co by dociągnąć do wiosny i spuścić troszkę pary z cylindrów Jak wyobrażacie sobie Administrację??? To jakaś piękna kobitka siedząca sobie w skąpym ubranku przy monitorze, czy może jakiś obleśny Typ (Typy) z kiepem w gębie któremu wszystko zawsze przeszkadza
BiG Z Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Orzech co to K****A jest. ja pierdziele przestraszyłeś mnie!!!!!!!!!!!!!!!!a odpowiadając na pytanie to ja bym stawiał na obleśnego typa!i to na bank obleśnego i pijącego wódę i piszącego na fazie posty...potem takie straszne zdjęcia wstawiający...wogóle widziałeś ile to ma pazurów?
Gość Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Przeczytałem wszystkie posty Administracji. To nie może być kobieta!!!
Marynarz Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 ty się k***a ewidentnie nudzisz a Administracja wygląda właśnie tak : . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Klubowicze Roni Opublikowano 5 Lutego 2011 Klubowicze Opublikowano 5 Lutego 2011 Nie dam żadnego zdjęcia bo i po co? Administracja to jak Joker w kartach, raz tu raz tam...... Mnie osobiście pasuje AA (Albo Administracja, lub Anonimowa Administracja) ale to już pozostawiam osobistej interpretacji zainteresowanych.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 11 Lutego 2011 Klubowicze Opublikowano 11 Lutego 2011 wg mnie administracja wygląda tak :
Lucjan73 Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Moim zdaniem Administracja wygląda tak:
Klubowicze Jack Opublikowano 11 Lutego 2011 Klubowicze Opublikowano 11 Lutego 2011 Ale... o co chodzi...?? !OKK To jest wolny kraj, każdy ma prawo głosu. Administracja tylko pilnuje porządku! Wygląda tak:
bartosz108 Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 To może tak ale może być i tak bądź tak !OKK i oby nie tak A jak widzą nas administratorzy?
Sympatycy Kisiel Opublikowano 26 Marca 2011 Sympatycy Opublikowano 26 Marca 2011 A mnie kojarzy się z Gruppenführerem Wolfem ze "Stawki Większej niż Życie" Tylko że w tym wypadku jedyny wymawialny zlepek to MSW !placz1 Chyba może być ..... A TU dla nieświadomych opis odcinka za Wikipedią. zdjęcie www.filmpolski.pl
Lucjan73 Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 Kisiel Ty chyba jesteś ten czwarty !placz1 no "prawie"
Sympatycy Arecki Opublikowano 26 Marca 2011 Sympatycy Opublikowano 26 Marca 2011 Tylko że w tym wypadku jedyny wymawialny zlepek to MSW !placz1 Kisiel, w konteście tego co napisał Lucjan skrót powinien brzmieć: MSWiK .
Sympatycy Kisiel Opublikowano 28 Marca 2011 Sympatycy Opublikowano 28 Marca 2011 Tylko że w tym wypadku jedyny wymawialny zlepek to MSW Kisiel, w konteście tego co napisał Lucjan skrót powinien brzmieć: MSWiK . oooooooo wypraszam sobie Administracja urodziła się zanim ja zostałem pasowany na (tfu!) moderatora
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 28 Marca 2011 Administrator Opublikowano 28 Marca 2011 Czerstwy pączek????Ostra samokrytyka Nie czerstwy tylko w maśle!
Rekomendowane odpowiedzi