dr.big Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Umieszczam w tym watku zawczasu fotki skuterow, ktore zebraly najwieksza liczbe glosow w danym miesiacu. Wrzesien 2010 - skuter Plebana. Pazdziernik 2010 - skuter Joasi70. Listopad 2010 - skuter Worlana. Grudzien 2010 - skuter Abacha. Styczen 2011 - skuter Bogdiego i Worlana. Dwa zwycieskie skutery. Luty 2011 - skuter Joasi70. Marzec 2011 - skuter Pollacco i Osła. Dwa zwycieskie skutery. Kwiecien 2011 - skuter (a wlasciwie fotka) Worlana. Maj 2011 - skuter Rudego56 Czerwiec 2011 - skuter Patryka - które zdjęcie? KLIK Lipiec 2011 - skuter Kristofa Sierpień 2011 - skuter Wrzonia Wrzesień 2011 - skuter Patryka
Sympatycy orzech Opublikowano 8 Września 2011 Sympatycy Opublikowano 8 Września 2011 Poproszę osoby wymienione w tym wątku o przesłanie zdjęcia do naszego kalendarza lub przesłanie info. o braku zgody na przetwarzanie zdjęcia. Proszę pisać na mojego maila: pawlowski@hpfonica.pl
Klubowicze Patryk Opublikowano 11 Września 2011 Klubowicze Opublikowano 11 Września 2011 Poproszę osoby wymienione w tym wątku o przesłanie zdjęcia do naszego kalendarza lub przesłanie info. o braku zgody na przetwarzanie zdjęcia. Proszę pisać na mojego maila: pawlowski@hpfonica.pl Zdjęcie wysłane (czwartek) Rozumiem Orzeszku, że nie masz czasu - Bieszczady i wspomnienia "bliskich kontaktów". Tylko za bardzo się nie rozmarzaj wróć do rzeczywistości.
Sympatycy orzech Opublikowano 22 Września 2011 Sympatycy Opublikowano 22 Września 2011 Mam zdjęcia od Joasi, Worlana, Patryka i Wrzonia. Nie znam się na rozdzielczościach i proporcjach więc wysyłajcie jakie macie a osoba która będzie projektowała kalendarz powie czy się nadają czy nie. Jeżeli ktoś nie chce udostępnić zdjęcia to również proszę o pilne info. - nie będzie to nigdzie napiętnowane, da nam czas do wyszukania zdjęć zastępczych. Nadal mamy mało zdjęć: marzec - Pollacco, Osioł maj - Rudy lipiec - Kristof wrzesień - Pleban grudzień - Abach Panowie, ruszcie szanowne 4 litery i podeślijcie zdjęcia albo napiszcie to pocałuję się w d... i będzie po sprawie. mail: pawlowski@hpfonica.pl
rudy_56 Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 Dzisiaj dorwę drugiego lapka i dośle
Abach Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 (...) to pocałuję się w d... i będzie po sprawie. Na gimnastyka to Ty mi nie wyglądasz Ogarnąłem się i poszło.
Gość Osioł Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 Problem jest tego typu że moje zdjęcie zagineło w akcji i zostało prawdopodobnie usunięte z całym folderem zdjęć W zamian moge nadesłać inne podobne zdjęcie.
Sympatycy orzech Opublikowano 23 Września 2011 Sympatycy Opublikowano 23 Września 2011 Na gimnastyka to Ty mi nie wyglądasz Ogarnąłem się i poszło. Może i nie wyglądam ale niestety muszę poćwiczyć - tylko Ty podesłałeś mi fotę Osioł, pogrzeb w swoich zbiorach, przecież musiałeś to zdjęcie władować na jakiś serwer - pomyśl trochę.... !winkiss Rudy, znalazłeś ten drugi komputer??? Pleban żyje??? - dostałem zdjęcie znaczy się, że żyje Pollaco na urlopie Kristof zaginął w akcji.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 23 Września 2011 Klubowicze Opublikowano 23 Września 2011 wysłałam do Kristofa sms - może się odnajdzie
Gość Osioł Opublikowano 23 Września 2011 Opublikowano 23 Września 2011 Uff znalezione. Wysłałem na podany adres
Rekomendowane odpowiedzi